Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gercek bir Muzisyen olmak icin ne gerekir?/Sizce gercek bir muzisyenin ozellikleri?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birinci koşul tamamen boşaltılmış bi kafa iyibi konsantrasyon lazım.. herzaman müzik için bi rahatlama aracıdır denir diğer insanlarda nası oluyo bilmem ama kafam doluyken tam performansıma asla yaklaşamıyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ilgi gerekir , istek gerekir.

gerçek müzisyen adam bir şarkıdaki her enstrümanı takip eder. o an beğendiği şarkıyı eline enstrümanını alıp çıkarmaya çalışır. gerçek müzisyen enstrümanıyla sabahlayan adamdır :)[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away
I don't care about anyone else but me
I don't care about anyone
I don't care about anyone else but me
I don't care about anyone or anything but me
Goddamn I love me
Mesaj tarihi:
sadece konsantrasyon yeter mi?

konu gercek bir muzisyen nasıl olmalı, nasıl iyi calınmalı degil. Her iyi muzisyenin konsantrasyonu zaten wardır.[signature][hline]UsuaL SuspecTs

Music Group of C.a.L.
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 28 Ocak 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
yaptigi muzige asik olmasi, yetenekli olmasi, iyi bi kulagi olmasi
bir sise de sarabi olmasi. :)

katılıyorum ama sarap konusunda bişi demicem :D[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 28 Ocak 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
yaptigi muzige asik olmasi, yetenekli olmasi, iyi bi kulagi olmasi
bir sise de sarabi olmasi. :)

yetmiyor ne yazik ki..

Delice bi calisma hirsi
ve
bolca zaman gerekiyor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
egitime gerek yok bence. mesela adını hatırlamıyorum ama final fantasynin muziklerini yapan adam ve elton john kendileri ogrenmis bunlar piyanoyu.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yetenek
hırs
hayal gucu
ya hersey için aynı işte topic ressamlık için ne gerekir olsa hemen hemen aynı seyleri yazardık (sarap hariç)[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Mesaj tarihi:
müzik yapmak gerekir. başkaca da bişi gerekmez.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
bu arada uyuşturucu alıyo yaratıcı bulmuyosun ama benim sırf suan aklıma gelen
Jimi Hendrix , Led Zeppelin , GunsN Roses falam hepsi uyusturucu manya :D[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

• Yeni Oluştur...