sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aklıma geldi acıyım dedim, mrk ya. kanımca 3 tane şey war, 1.yaratıcılık 2.yetenek 3.istikrar.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 birinci koşul tamamen boşaltılmış bi kafa iyibi konsantrasyon lazım.. herzaman müzik için bi rahatlama aracıdır denir diğer insanlarda nası oluyo bilmem ama kafam doluyken tam performansıma asla yaklaşamıyorum[signature][hline]
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ilgi gerekir , istek gerekir. gerçek müzisyen adam bir şarkıdaki her enstrümanı takip eder. o an beğendiği şarkıyı eline enstrümanını alıp çıkarmaya çalışır. gerçek müzisyen enstrümanıyla sabahlayan adamdır :)[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sadece konsantrasyon yeter mi? konu gercek bir muzisyen nasıl olmalı, nasıl iyi calınmalı degil. Her iyi muzisyenin konsantrasyonu zaten wardır.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaptigi muzige asik olmasi, yetenekli olmasi, iyi bi kulagi olmasi bir sise de sarabi olmasi. :)[signature][hline]taze bitti.
obacan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: thanatos, 28 Ocak 2005 22:40 tarihinde demiş ki: yaptigi muzige asik olmasi, yetenekli olmasi, iyi bi kulagi olmasi bir sise de sarabi olmasi. :) katılıyorum ama sarap konusunda bişi demicem :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: thanatos, 28 Ocak 2005 22:40 tarihinde demiş ki: yaptigi muzige asik olmasi, yetenekli olmasi, iyi bi kulagi olmasi bir sise de sarabi olmasi. :) yetmiyor ne yazik ki.. Delice bi calisma hirsi ve bolca zaman gerekiyor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yetenek şart bence. Daha sonrada azimle çalişmak :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 şarabı votka yapsaydık? :) iyi bi müzisyende üç şey vardır: sabır, bozuk psikoloji, azim? :D[signature][hline]-Old School Keşh-
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 egitime gerek yok bence. mesela adını hatırlamıyorum ama final fantasynin muziklerini yapan adam ve elton john kendileri ogrenmis bunlar piyanoyu.[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadasın abi acık kalmıs siz de buluttan nem kapıyosunuz.[signature][hline]
duende Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yetenek hırs hayal gucu ya hersey için aynı işte topic ressamlık için ne gerekir olsa hemen hemen aynı seyleri yazardık (sarap hariç)[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 azim[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 müzik yapmak gerekir. başkaca da bişi gerekmez.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Böyle öyle böyle diyosunuzda önemli olan insanl1k[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kimler cennete gidecek denmemiş, müzisyen olmak için ne gerekir denmiş.
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Çalışmak,çalışmak,çalışmak,çalışmak,çalışmak,hayatta çalışmaktan başka hibirsey yapmamak.Ancak belki ozaman kendiniz tatmin olabilrisniz.Toplumun ne dusundugu filan palavra,gerisi boş
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bide genellikle meşhur olanların uyuşturucu alışkanlığı var o bence bi müzisyende olmamalı.Çünkü o tür madde alanları yaratıcı bulmuyorum.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
pan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sad kasma olm bana bak işte :p mzisyen = ben.[signature][hline]wtf?
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi ne yaptın sen. pink floyd led zeppelin the cure falan 90 ve oncesindeki neredeyse butun muzisyenler uyusturucu alıyordu.[signature][hline]
HcKt2 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 istek, azim, istikrar, sabır ve yetenek
obacan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu arada uyuşturucu alıyo yaratıcı bulmuyosun ama benim sırf suan aklıma gelen Jimi Hendrix , Led Zeppelin , GunsN Roses falam hepsi uyusturucu manya :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Öne çıkan mesajlar