Certhas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Kim bu ahlaksız davranışı yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Black-ice said: adamın faceini buldum ama bana buradaki kimliği lazım abi ifşa et kimliğini geçen bana instagram dan yorum yaptım diye saran herife bulaştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ya söyleyelim de kurtulsun herkes Darth Vader Luke Skywalkerın babasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 salem e cevirmeyin de burayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 edemem ban yerim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 aga bana özelden yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 onurun topicte HighSelf diye biri banlanmış. kim ve ne zaman banlandı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 modlar isim vermezse arayıp bulcaz zaten son banlananlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 filmin sonu zaten belli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 son banlananlara ulaşamıyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Putin gazı kesince kılıçlarda ışın kalmaz ve galaksiye barış gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Shean said: son banlananlara ulaşamıyoruz ki yani işte forumdan arayıp bulcaz konulara baka baka. bazen banlanmalarına sebep olan mesajlar silinmek yerine editleniyor sadece ya belki ordan falan bi şekilde. of zormuş ya şimdi düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ben iyisi mi yarın akşama kadar forumu rafa kaldırayım, bu onun bunun çocuğu ilgi gördü diye en az 2 tane daha böyle karaktersiz çıkar bu gece. en temizi izleyene kadar hiç girip çıkmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 XLegolas said: Putin gazı kesince kılıçlarda ışın kalmaz ve galaksiye barış gelir? gazli miymis ? katalitik ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ya waybackmachine den bakmaya çalıştım 2011 kayıtları yok maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 buldum ben adını soyadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 k1nJo said: buldum ben adını soyadını onu bulduk abi nicki lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 özelden ad soyad verin arama çalışmalarına katkım bulunsun. facebookum yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 biyik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 XLegolas said: Ya söyleyelim de kurtulsun herkes Darth Vader Luke Skywalkerın babasıymış. spoilerı merak eden, star warsı zaten sevmem, filmini izlemem öğreneyim ne olacak diyen varsa: spoiler darth vader, luke skywalker'ın anasını çatır çatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 önceki 6 filmi izlemedim ama yine de spo yemek kötü olurdu sdafsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ZUHAHAHAHAHAHAAH.Lan film acayip saçma geliyo bana sırf ark hatırına gidicem.Yetişememişim spoyu okuyup piç etçektim filmlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bu ne ya bi spoiler için bu kadar ağlanır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Spoiler ahlaksızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bazı insanlar deneyimlere sizden fazla değer veriyor olabilir. bunu anlamayabilirsiniz. siz yine de deneyimlerinin içine etmeyin. bi de ağlama sızlama diye adlandırarak laf çarpmayın boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar