sharky Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 O değil de superonline üzerinde bir IP ye sahip olman talihsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 aha kendi yazmış sonra banlamayın beni de kimlik ifşa ettim diye https://forum.paticik.com/read.php?12,5779935,5779935#msg-5779935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 sharky said: O değil de superonline üzerinde bir IP ye sahip olman talihsiz olmuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Self pwn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 buldum lan kim oldugunu face'ini bile buldum onur birol değilmiş onur/birol müzik grupları gibi bişeymiş. adı onur da soyadını söylemicem onur adında arkı olanlar aransın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Black-ice said: aha kendi yazmış sonra banlamayın beni de kimlik ifşa ettim diye https://forum.paticik.com/read.php?12,5779935,5779935#msg-5779935 4 ağustos da gidip dövülebilirler yani. kariyerleri için de güzel bir başlangıç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 orionlogic said: ben de sabah spoiler yedim ya filmin sonunda da luke'u goruyormusuz. dogru mu? :( AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAH AHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Grego said: Black-ice said: aha kendi yazmış sonra banlamayın beni de kimlik ifşa ettim diye https://forum.paticik.com/read.php?12,5779935,5779935#msg-5779935 4 ağustos da gidip dövülebilirler yani. kariyerleri için de güzel bir başlangıç olur. geçmişe gidebiliyorsan tabi /bttf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 abi o 4 sene önceymiş be ben tanımıyorum bu arada bi tane ortak arkım var o da paticikten bi üye oldugu için o olduguna kanı getirdim tanıdık fln biri değil mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Black-ice said: buldum lan kim oldugunu face'ini bile buldum onur birol değilmiş onur/birol müzik grupları gibi bişeymiş. adı onur da soyadını söylemicem onur adında arkı olanlar aransın lel sırf reklam olsun diye yapmış adam bence bundan önceki tek mesajı da grubununu reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Grego said: Black-ice said: aha kendi yazmış sonra banlamayın beni de kimlik ifşa ettim diye https://forum.paticik.com/read.php?12,5779935,5779935#msg-5779935 4 ağustos da gidip dövülebilirler yani. kariyerleri için de güzel bir başlangıç olur. ya sen çok şapşıksın ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 dipnot: ben böyle adamların ifşa edilmesine karşı değilim ya baya ifşa edilsinler ehere ehere ipnelik yapayım diyip burdaki bukadar hevesli arkadaşı üzmek falan bilemedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 şu spoilerı yemek istemeyen ekşiye falan girmesin bu arada, zıbank diye duruyor orda başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 adamın amacı ipnelik zaten. istemeden spoiler vermiş olsa bilmiyor falan dersin, hata dersin. 2 ayrı bölümde capsle yazmış herif asdasd. sharky'e inancım tam. cosmos karması için uğraş onunla sharky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 yönetim söylemicek mi ya kim oldugunu niye söylemiyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 lan ben de yeni sandım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 adamın faceini buldum ama bana buradaki kimliği lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 black arkandayım panpa, yapılı bir şişmana ihtiyacın olursa burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Black-ice said: bakın şunu tekrar diyorum laurelin dünden beri yazıo bunları ya ultra tahminde bulunuyor ya da öğrendi yazdı şaka görünümlü olarak iki türlü de gereksizlik bu başka bişey değil laurelin banlansin abi o zaman. ben sw basligina girmiyorum korkudan varsa öyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ya modlar boşuna vakit kaybetmesin direk bize verin ismi. bişey yapmıycaz söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 abi laurelin'in bugünden önceki postlarına bakmayın başka bişey demiyorum. peşini de bırakmam bu işin herkes bi izlesin filmi hele. diplerden başka spoiler çıkacak diye fazla konuşmuyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 oha laurelin de bunu yapıyorsa patiyi komple kapatıp gidelim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 spoiler ı veren lorelin miymiş lan bağkur emeklisine dönderdiniz, ne oluyor anlamıyorum. tane tane söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 cok yuklendiniz abi f4 e normal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 hayır bu topiğin düzeltimeden önceki halindeki spoileri laurelin yazdı dün star wars topiğine şaka adı altında. başka şeyler de yazdı sadece o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar