Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Haftalardir 4chana girmiyordum. Gecen neden bilmiyorum girdim ve alakasiz bir resimden farkli thumbnail altindan gif spoiler yedim cok pis. Hibineler bir de sabit resim altina direk hareketli gif koymuslar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ben de gidemedim. acmiyorum fesbuk. riske gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 abi spoiler yiyen herkese üzüldüm ya. star wars hiç seyretmedim. seyretmicem de, ve hiçbişey bilmiyorum şu an. spoiler falan da yok. keşke bu spoiler freeliğimi hepinizle takas edebilseydim şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Black-ice yine haklı. Öbürünü de: adam sandınız eşeği, alnınıza deydi daş... Oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Hahaha ya bizim asıl atladığımız nokta bi daha yazıyorum, laurelinin mesajını black-ice ben takipçisi olacağım ezikliğiyle quotelamasa kimsenin umrunda bile olmayacaktı. İnsanlar ordan yediyse yedi spoilerı. Bütün suçlu blackice https://media.giphy.com/media/l41lP9PkGs7yhg9s4/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 TheRiverBelow said: abi spoiler yiyen herkese üzüldüm ya. star wars hiç seyretmedim. seyretmicem de, ve hiçbişey bilmiyorum şu an. spoiler falan da yok. keşke bu spoiler freeliğimi hepinizle takas edebilseydim şu an :( http://i.imgur.com/3NzzpO4.jpg http://i.imgur.com/StpWBzt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 black-ice çok fena bir adam lan. abov. evlilik programlarındaki kızlar - kadınlar böyle kin tutmuyor, adam çat çat yapıştırdı herşeyi helal team. ayrıca 2015 in sonlarına doğru en iyi crit gene loreylin den gelmiş Laurelin said: En azindan acun izlemiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ya simdi bakiyorum da kotu bir sey yapmisim tamam ama uzun zamandir paticik'de boyle bir butunluk, muhabbet ortami da gormuyordum sdf. tamam, tamam essegin onde gideniyim ama ne de olsa herkes izleyecekti filmi hem spoiler yeseniz bile izlemeden once dogru olup olmadigini bilmeyecek ve o an gelip gelmeyecek mi diye daha heyecanli izleyecektiniz ki bundan yillar once bana gerizekali kuzenim truman show'un sonunu soylemisti ama ben yine ayni zevkle izlemistim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Buraya kadar yazılanları okudum black ice perma haksız laurelin de neyin ısrarında onu cozemedim o da haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bunların hepsi di'nin tuzağı, orionu banlamadı, ona küfreden kemşini de banlamadı, şimdi orionun yeni mesajlarına küfürle karşılık verenlere mass ban atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Ahahah spoiler verip deli gibi küfür yiyen adamın hala yazması birlik beraberlik mesajları vermesi falan black-ice ın haksızlığının bile önüne geçer Tebrikler birader yeni bi alt seviye oluşturdun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 murathan mungan ne demis bu ulkede her sey olabilirsin ama rezil olamazsin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 cehepe tuttu beni ben cehepe. viral yapiyoruz star wars uzerinden. spoiler veriyorum kufur yiyorum sonra kardeslik mesaji veriyorum adsasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 forumun teyyipi oldun helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 onur evini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Editor said: onur evini biliyorum guzel ev degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 orionlogic said: ya simdi bakiyorum da kotu bir sey yapmisim tamam ama uzun zamandir paticik'de boyle bir butunluk, muhabbet ortami da gormuyordum sdf. tamam, tamam essegin onde gideniyim ama ne de olsa herkes izleyecekti filmi hem spoiler yeseniz bile izlemeden once dogru olup olmadigini bilmeyecek ve o an gelip gelmeyecek mi diye daha heyecanli izleyecektiniz ki bundan yillar once bana gerizekali kuzenim truman show'un sonunu soylemisti ama ben yine ayni zevkle izlemistim filmi. http://cdn.meme.am/instances/500x/52280170.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 niye banlı değil ki bu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Black-ice said: niye banlı değil ki bu hala? cunku ben karakedi'yim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 sen gerizekalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yumy said: sen gerizekalısın sagol annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Iste bize hayat dersi niteliginde olsun. Cocuk yapmadan once iki defa dusunmek gerek bazen boyle seyler de cikabiliyor analardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yetiştirilmeyle de alakalı. belki ailesi olmadı hiç. birileri çocukluğuna insin, ben pek anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Umarim kisirlastirmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bingildak said: Umarim kisirlastirmislardir. senin aklinda neden bu kadar cocukla, cocuk yapmakla bingildak arkadasim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar