Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Madcat said: hala uzatan varsa diye karakte rolumleri spoiler tabide ben X kisisini Y nin oldurucegini salladim ve film gosterime girmeden yaptim bunu ayin 16 sinda, ayni postun sonunda en kit insan bile anlasin diyede absurd bir yorum belirttim zenci terledikce tavandan sip sip kovaya su akiyor 4d kasmislar diye, neyse daha savunmiycam kirk yilin basi bi tas attim kafa yardi. ben tahmin ediyorum X i Z oldurucek yazsaydim kimse bi bok yazamiycakti. yasadigim yerde gosterime girmemis, ongosterim yapmamis filmi turkiyede ilk izleyen olduguma inanip spoiler yiyen varsa diledim ozur zaten, problem burda acik bulduk saldiralima donustu heh, hayir X kisisini benim yazdigim gibi Y oldurse gam yemicem uzatmaya gerek yok hataliydim dedim zaten cok buyuk ders cikardim bir kere bile tokezlersen ne kadar ozur dilersen dile tokezlemekten her yeri patlamis tipler bile gelip tekme atmaya kasiyor burda, daha once yasadigim bir tecrube diildi su millet grrm yuzunden manyak olmus, vizyonda takilmadigimdan spoiler hassasiyetinin ne seviyeye geldigini cozememisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 horacegoesskiing said: lorelayn haklı ama insanlar değerlerine arzularına uygun hareket edilmediği zaman gücenmeyi hak biliyorlar. yapacak bir şey yok. insan doğası. ya gucenmeyi, kinamayi anlarimda hacli seferi ilan eder gibi kuregini kapan gelsin modunda cadi avina cikmak cocukca ve komik hos benimde bos ve stresli anima denk geldi kac gundur hastane, mr, tahlil vs yoksa didismezdim, hypertroid yuzunden iyice manyaga baglamasam buyuk ihtimal dalgada gecmezdim, serseri mayin gibiyim kac gundur 3-4 saatten fazla uyuyamiyorum cikintilik olsun bole dikkat cekiyim, ayyy aykiri oliyim cok ozelim ben diye yapilan seyleri ignoreliyorum genelde forumda zaten, ilgi arsizliginin peygamberi forumdaydi iki kelam yazmisligim veya dalga gecmisligim yok kac senedir adsfasdf, fistik atmama kurali kemiklerime islemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Laurelin karı olmanın hakkını vermiş. Bilek ays da tam bir işsiz tümör. Adamın 2 mesajını okudum gözlerim karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Kızma ha kötü bir şey demedim. Haksızsın ama bu kadar büyütülecek bir şey yok, niye 20 sayfa tartışılmış anlamadım. Sen de aşırı savunmaya geçmişsin, bırak 2-3 laf sokup gidecekler sen kezbanlık yapmasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ya manyaga baglamis beynim, surekli acik tableri refreshliyip duruyorum, dun sabah 6 da uyudum, 10 da kalktim pna ragmen hic uykum yok, hicbriseye konsatnre olamiyorum cildiricam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 inc kezban title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 En azindan acun izlemiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Laurelin said: En azindan acun izlemiyorum ;) asdfghhgfd best crit 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Arya yi severim ama Black ice net haklı. Hatta bu kadar bariz haklı adama bu kadar mesaj attırıp tekrar tekrar açıklama yapma durumunda bırakılmasını da baya yadırgadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hem spoiler verip hem de uste mi cikti? klasik kadin. magdur da olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Laurelin said: ya gucenmeyi, kinamayi anlarimda hacli seferi ilan eder gibi kuregini kapan gelsin modunda cadi avina cikmak cocukca ve komik ya çocukça mocukça da işte, sen çocukla dalga geçerken suratına şap diye balgam atınca da çocuk işte diyip geçmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Kezban title +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Laurelin said: ya manyaga baglamis beynim, surekli acik tableri refreshliyip duruyorum, dun sabah 6 da uyudum, 10 da kalktim pna ragmen hic uykum yok, hicbriseye konsatnre olamiyorum cildiricam ya :( abi tartışmayı uzatmıyorum yanlış anlama. son bir wot yazıcam. şu forumda sana karşı hiç bi gün ne kin besledim ne bişey yaptım garbage'daki topiğime kylo renle ilgili şeyi yazana kadar. bi kaç şey denmiş bu yüzden çok söylesim geldi. hayatta en sinir olduğum şey osuruktan spoiler kapmaktır. böyle aşırı spoiler hassasiyeti falan, film hakkında bile konuşturmayan tiplere falan acaip sinir olurum. şimdi diyeceksiniz e neden o kadar uğraştın o zaman zaten yirmi kere bunu söyledim. eğer sw topiğinde sana ilk kez tepki verdiklerinde "ya valla attım tuttu eudan tahmin ettim" bile deseydin gerçekten tek kelime etmezdim vay puşt derdim filmde aynısının olduğunu görünce. (çünkü baya kafamı kurcaladı kylo hakkında yazdığın) ama sen sw topiğinde dalga geçer bi tavırla yazmaya devam ettin ve tavrın dışardan bakınca "hahah yaa sikko abramsın filmi umrumda değil, alın bak bu da kesin olur lol" 'den başka bişey değildi. ki her sevmediğin fictionda aynı tavrı gösterdiğini biliyorum (bkz: ff7) (spo babında değil, tavır babında) bunu herkese ve sana yazıyorum. uzatmamın sebebi tamamen budur. bunları konuştuk ve hatta sen kabul ettin. bunu biliyorum tekrar yazmamın sebebi tamamen insanlar görsün diye. bu adam neyi dert etti bilsin diye. seninle de gerçekten bi derdim yok, tartışmanın hararetliyle ters bi laf fln edip kırdıysam da senden özür dilerim. bundan sonra da aramızda kötülük olsun istemem. son olarak da her yırtık don axedice'a selamlarımı iletirim. http://s3.postimg.org/tekwkmab3/Ads_z.png herkese iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 sonunda garbage atılmış konu vizyon banından yazamadım ŞİMDİİİİ BLACK ICE SANA LAFLAR HAZIRLADIM ! Ben star wars başlığında laurelin mesajını okuduğumda gülüp geçmiştim cidden gerçek olduğu ihtimali aklımdan geçmedi o spoilerımsıların. Bu başlık altında yedim ne yediysem anasını satim, yok laurelinin dediği gerçek çıkıyor ya şu da gerçek çıkarsa diye diye her şeyi okudum duydum... WHO'S GONNA PAY FOR THAT BİLEK AYSU-DESU? Spoiler verilirse mesaj silinir üstüne sünger çekilir ya bu kadar dillendirmeyin konuyu ffs açın özelden anlatın derdinizi şöyle yazmışsın ama yanlış yapmışsın falan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Afsgdadgaf spoiler veren başkası suçlu Black-ice oldu hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 filim uzayda geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 özür dilerim ben onları topic hemen silinir nasılsa diye yazmıştım. ondan sonra çok dikkat etmeye çalıştım hatta nerede ne yazdığını bile belirtmemeye çalıştım ama ilk postların da konuyu belli edeceğini düşünememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 @imamizer Orion muydu neydi onun mesajı görmemiştim ben neyse ki zaten direkt silinmiş banlanmış falan.. Ama kalkıp birinin tahminleri üstünden bu kadar yaygara kopunca o tahminleri okumuş ve spoiler algılamamış insanlar da spoiler yemiş oldu onu demek istiyorum hjagsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Black-ice said: özür dilerim ben onları topic hemen silinir nasılsa diye yazmıştım. ondan sonra çok dikkat etmeye çalıştım hatta nerede ne yazdığını bile belirtmemeye çalıştım ama ilk postların da konuyu belli edeceğini düşünememişim. np konu da çok haksız sayılmazsın ama işte spoiler ucu çok açık konu mevzu vesselam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 agalar black-ice a bulasmayin valla acigi buldugu an cok fena yapiyor. baya baya lauerin r yapti yani. ha ben pek zevk alamadim su olaydan, amatörü eglendirir o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 abi haklısın söyleyemedim başlarda göz göre göre spo ortaya çıkar diye hatta "hele herkes bi izlesin sonra peşinden koşturucam bu işin" diye bi postum var ama o anın hararetiyle bu postun bile spoya sebep olabileceğini düşünemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Yanliz atmasyon ve educated guess arasinda cok buyuk fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 aynena aylarsca spekualsyon okuyum leak bakıp sonra "ben attım yeaaa" demek dıngılıktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 insanlarin film izleme keyfini bozup rahatsiz ettikten sonra ne farki var, atmasyonmus educated guess mis, gelecegi gormus, ya da izlemis. sonuc ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 gidemedim hala internete bakmaya korkuyorum ya fesbuku filan korkarak açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar