Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

Ahahaha uzattikca uzatmis daha filmin ilk 5dk sinda soyliyorlar bu adamin bana spoiler verdin diye dedigini, izleyis zevki bozulmus kiyamam ya, kirk yilin basinda bir hata yapip cuvallamisim, ozur dilemisim hala goygoy yapiyor <3

Neyse aradayim, ikinci yari bitsin yazarim. Tam spoillanicak hikaye yeminlen tesekkurler abrams

Spoiler alert!

Filmde isin kilici var
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

butun gun hastanedeydim, kacirdik eglenceyi :(

black-ice ayri aglamis ama spoiler verdim diye, daha filmi izlemedim lol, terliyen zenci ve cakma vader disinda bilgim yok asdfafds

game of thronesda verirdim spoileri asil, stannisin .... oldugunu yazardim direk heh. kitap daha iyi oldugu icin dizi threadlerine bakmiyorum, dizide kitaptan iyi o yuzden onada bakmiyorum

tldr

kitabi daha iyi

e bokunu cikardin?

yazdiklarin gercek ya da degil, sunu yapmaya hakkin yok. ne senin ne baskasinin, huzur kacirmaktan fazlasi degil su.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Laurelin said:

butun gun hastanedeydim, kacirdik eglenceyi :(

black-ice ayri aglamis ama spoiler verdim diye, daha filmi izlemedim lol, terliyen zenci ve cakma vader disinda bilgim yok asdfafds

game of thronesda verirdim spoileri asil, stannisin .... oldugunu yazardim direk heh. kitap daha iyi oldugu icin dizi threadlerine bakmiyorum, dizide kitaptan iyi o yuzden onada bakmiyorum

tldr

kitabi daha iyi

e bokunu cikardin?

yazdiklarin gercek ya da degil, sunu yapmaya hakkin yok. ne senin ne baskasinin, huzur kacirmaktan fazlasi degil su.

benim de uzatmamın sebebi bu. normal bir filmden espriyle verdiği spoiler yetmiyor, bir de alakasız bir yerden daha veriyor. doğru veya değil. amaç ne ak.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Grego said:

beni bilmiyorsunuz aslanım. liste defterim var.

revenge. . .
revenge is coming.

yok lan defter seviyorum sadece.

olm biz hakkaten kardeş falanız ya bak diyorum.
benim de bi archenemy listem vardı böle sequo mevzularında hazırladığım asdf bulamıyorum bak ya kaybolmuş

ya olm 30 umdan sonra erkekler esprili/komik yada herneyse işte öyle bulmaya başladı beni. tırsıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

Black-ice said:

olm biz hakkaten kardeş falanız ya bak diyorum.
benim de bi archenemy listem vardı böle sequo mevzularında hazırladığım asdf bulamıyorum bak ya kaybolmuş

ya olm 30 umdan sonra erkekler esprili/komik yada herneyse işte öyle bulmaya başladı beni. tırsıyorum.

http://i1072.photobucket.com/albums/w376/HughinMunin/Images%20of%20the%20Still%20Kind/fap-now-kiss-l.png
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Ahahaha uzattikca uzatmis daha filmin ilk 5dk sinda soyliyorlar bu adamin bana spoiler verdin diye dedigini, izleyis zevki bozulmus kiyamam ya, kirk yilin basinda bir hata yapip cuvallamisim, ozur dilemisim hala goygoy yapiyor <3

Neyse aradayim, ikinci yari bitsin yazarim. Tam spoillanicak hikaye yeminlen tesekkurler abrams

Spoiler alert!

Filmde isin kilici var

olayın ne zaman olacağını da söyledin ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...