Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 zaidral said: Eskinin viktoru tam sıçamamış ama sıvamasını iyi yapmış. özeti konunun bu heralde. önüne arkasına birşey ekleyeyim dedim ama eskisini bilmediğim için öyle bırakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ahahaha uzattikca uzatmis daha filmin ilk 5dk sinda soyliyorlar bu adamin bana spoiler verdin diye dedigini, izleyis zevki bozulmus kiyamam ya, kirk yilin basinda bir hata yapip cuvallamisim, ozur dilemisim hala goygoy yapiyor <3 Neyse aradayim, ikinci yari bitsin yazarim. Tam spoillanicak hikaye yeminlen tesekkurler abrams Spoiler alert! Filmde isin kilici var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Simde sen R mi yaptin acik konus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 türk asla hatasını kabul etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Filmden spoiler yemek istemiyorsaniz new hope u izlemeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Laurelin said: butun gun hastanedeydim, kacirdik eglenceyi :( black-ice ayri aglamis ama spoiler verdim diye, daha filmi izlemedim lol, terliyen zenci ve cakma vader disinda bilgim yok asdfafds game of thronesda verirdim spoileri asil, stannisin .... oldugunu yazardim direk heh. kitap daha iyi oldugu icin dizi threadlerine bakmiyorum, dizide kitaptan iyi o yuzden onada bakmiyorum tldr kitabi daha iyi e bokunu cikardin? yazdiklarin gercek ya da degil, sunu yapmaya hakkin yok. ne senin ne baskasinin, huzur kacirmaktan fazlasi degil su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 @laurelin inadına mı yapıyorsun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 okudum konuyu, laurelin haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Madcat said: ben scroll yazıyom işte, gir sende. fistan iyidir ya, gerçek hayatta da bir troll tanısan çok seversin sdfsdg. o forumda böyle gerçekte iyi olabilir ama ben de gerçekte aynı forumdaki gibi olabilirim. mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 filmden spoiler yemek istemiyorsanız filme gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Rasmon said: okudum konuyu, laurelin haklı. matematiksel olarak imkansız. hayatımda hiçbir forum kavgasında bu kadar haklı olmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 di said: Laurelin said: butun gun hastanedeydim, kacirdik eglenceyi :( black-ice ayri aglamis ama spoiler verdim diye, daha filmi izlemedim lol, terliyen zenci ve cakma vader disinda bilgim yok asdfafds game of thronesda verirdim spoileri asil, stannisin .... oldugunu yazardim direk heh. kitap daha iyi oldugu icin dizi threadlerine bakmiyorum, dizide kitaptan iyi o yuzden onada bakmiyorum tldr kitabi daha iyi e bokunu cikardin? yazdiklarin gercek ya da degil, sunu yapmaya hakkin yok. ne senin ne baskasinin, huzur kacirmaktan fazlasi degil su. benim de uzatmamın sebebi bu. normal bir filmden espriyle verdiği spoiler yetmiyor, bir de alakasız bir yerden daha veriyor. doğru veya değil. amaç ne ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Black-ice said: Grego said: beni bilmiyorsunuz aslanım. liste defterim var. revenge. . . revenge is coming. yok lan defter seviyorum sadece. olm biz hakkaten kardeş falanız ya bak diyorum. benim de bi archenemy listem vardı böle sequo mevzularında hazırladığım asdf bulamıyorum bak ya kaybolmuş ya olm 30 umdan sonra erkekler esprili/komik yada herneyse işte öyle bulmaya başladı beni. tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Black-ice said: Rasmon said: okudum konuyu, laurelin haklı. matematiksel olarak imkansız. hayatımda hiçbir forum kavgasında bu kadar haklı olmamıştım. forum kavgası yaptığın için haksızsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 esasa girmeden usulden yd verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Grego said: Black-ice said: olm biz hakkaten kardeş falanız ya bak diyorum. benim de bi archenemy listem vardı böle sequo mevzularında hazırladığım asdf bulamıyorum bak ya kaybolmuş ya olm 30 umdan sonra erkekler esprili/komik yada herneyse işte öyle bulmaya başladı beni. tırsıyorum. http://i1072.photobucket.com/albums/w376/HughinMunin/Images%20of%20the%20Still%20Kind/fap-now-kiss-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 notumu aldım hakkında, sana özel bir event olacak nötrino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 sen iste, birlikte tüm eventlere gireriz <3 http://sc.mogicons.com/l/if-you-know-what-i-mean-127.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 konulu olacak o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Laurelin said: Ahahaha uzattikca uzatmis daha filmin ilk 5dk sinda soyliyorlar bu adamin bana spoiler verdin diye dedigini, izleyis zevki bozulmus kiyamam ya, kirk yilin basinda bir hata yapip cuvallamisim, ozur dilemisim hala goygoy yapiyor <3 Neyse aradayim, ikinci yari bitsin yazarim. Tam spoillanicak hikaye yeminlen tesekkurler abrams Spoiler alert! Filmde isin kilici var olayın ne zaman olacağını da söyledin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Savaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Araya 20 sayfa kavga postları sokup bedrifil'in gerçek paticik nickini saklıyorlar. Kanmayın moderasyonun ucuz algı yönetimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 BEN YAPTIM LAN GEL NAPCAKSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 HAYIR KARA MURAT BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar