Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı

XLegolas

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Patidaşlar,

Yılbaşına yurtdışından bazı arkadaşlarım geliyor. Ben de uzun süredir istanbulda pek yılbaşı programı yapmadığım ve çoğu arkadaşım Türkiyede olmadığı için tam olarak emin değilim yılbaşında dışarda ne yapılır. Taksimde falan ya çukurda ya da cumhuriyet meyhanesinde yer ayırtmayı düşünüyorum. Onlarda benim gibi pek öyle "o yea lets party" insanı değiller keza oturup içip sohbet etmeyi daha çok tercih ederler. Ama tabi taksime meyhaneye de gitmeyeli yüzyıl oldu. Tavsiye edeceğiniz başka meyhaneler var mı? Onun dışında meyhane sonra gidilebilecek pub tarzı ve nispeten yer bulunabilecek nereler olabilir taksimde yılbaşında? Minik kutu gibi bir irish pub vardı cervantesin oralarda mesela onun gibi olabilir.

Yadı kadıköye mi gitmeliyiz acaba taksim çok mu ana baba günü olur?

Sevgiler saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

XLegolas said:

gelenlerden biri kız biri erkek ama kız kısa boylu bir iranlı olduğu için çok dikkat çekmez. o sorun değil bence

su an forumda irana karsi bir ilgi var. bekarsa yabanciya gitmesin. bende yurt disindan geliyorum ekibe alabilirsin beni. yoksa hersekilde gelir seni buluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar en zorlu hava ve ortam kosullarinda avlarinin yerini tespit edip yok etmeye odaklanmış tam birer yırtıcı. bence hic bir fiziki özelliği kurtarmaya yetmez nefes alıyorsa.

taksimde 1 sene yılbaşı kutladim Jolly Jokerde 3 sene once falan onda da meydan kapaliydi inşaat var diye nispeten kalabalık başka yerlere dagilmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

XLegolas said:

gelenlerden biri kız biri erkek ama kız kısa boylu bir iranlı olduğu için çok dikkat çekmez. o sorun değil bence

su an forumda irana karsi bir ilgi var. bekarsa yabanciya gitmesin. bende yurt disindan geliyorum ekibe alabilirsin beni. yoksa hersekilde gelir seni buluruz.

kız evli yanında gelen de kocası :)
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Ben de jolly joker'de girmiştim. Sınırsız içkili erasmus partisiydi. Erken gitmiştik o yüzden görmemiştik. Dönüşü de çok geçti, kafa da çok iyiydi. Gene görmedik.

Ama tavsiye etmem ya Taksim'i. Yok yani...

off aga denk geldin az yardim et bana. simdi jolly jokerde bir konser bileti alicam. yanliz ortami nasil bilmiyorum. güzel müzik dinlecenek bir mekan mi? icecekler falan pahali mi? az anlatsana islak hamburger diye bisi varmis gelince onu ismarlarim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...