Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşinden çocuğu oldu

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

o son nokta zaten

yalnız vingthor çok güzel bi noktaya değinmiş yalnız gelecekte,
en iyi gen seçilecek bunların hiç birinin önemi bile kalmayacak.
gattaca'da olduğu gibi. https://en.wikipedia.org/wiki/Designer_baby

Vingthor said:

zayıf çekinik genin ortaya çıkmasını istemiyorsan İNSÜLİNİ KALDIR DÜNYADAN. GÖZLÜĞÜ LENSİ KALDIR en basit. bi 100 sene bekle bak bakalım noluyor. akraba evliliğimi skiyor gen havuzunu yoksa bizim artifical bi şekilde sakatı normal yaşayabilir hale getirip tekrar üreme oranını arttırmamız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Vingthor said:

ahlaki olarak yanlış olan şeyler dezavantajlı ve doğal gelmeyen actler üzerine kurulu. o adama doğal geliyor diye tutup yargılayamazsın yani. victor to laurelin değişimindeki gibi. hiç sevmezdim viktoru. ama biri çıkıp bişi yapsa şu anda ona sırf ahlaki olarak yanlış olduğunu düşündüğü için gider boğazına çökerim yapanın.

hala mi sevmiyosun beni :(

valla o ragequit attigin fail ulduari bonerpart faili kurduydu T_T nargile kafeden raid kurunca ole oluo iste adsffads

Olm canım sıkıldı Ulduar yapalım dedi bi anda guild raidine dönüştü napıyım aq. Sanki her hafta girip Ulduarda kasıyoduk anasınıs atıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

LAzer ameliyatı olana kadar Lost adasına süşşem ilk ölücek bendim aq. Lens kullanıp yedek gözlüksüz geziyodum 6.5 numara miyopla. gider dumana sarılırdım yemin ediyorum kate diye.

KillJoy said:

o son nokta zaten

yalnız vingthor çok güzel bi noktaya değinmiş yalnız gelecekte,
en iyi gen seçilecek bunların hiç birinin önemi bile kalmayacak.
gattaca'da olduğu gibi. https://en.wikipedia.org/wiki/Designer_baby

Vingthor said:

zayıf çekinik genin ortaya çıkmasını istemiyorsan İNSÜLİNİ KALDIR DÜNYADAN. GÖZLÜĞÜ LENSİ KALDIR en basit. bi 100 sene bekle bak bakalım noluyor. akraba evliliğimi skiyor gen havuzunu yoksa bizim artifical bi şekilde sakatı normal yaşayabilir hale getirip tekrar üreme oranını arttırmamız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Fistan said:

gen havuzunu kısıtladığı için genel olarak insanlığa zararı oluyor o yüzden kime ne demek aptallık olur

olmaz. difransiyel reproduksyon parametresine giriyor. gen havuzunun yanından bile değil ebesinin kuşağından geçip gidiyor.

zaten çocukta sakatlık olursa onun üreme şansı çok düşük. ki hamilelikte sigara içmek istatistiksel olarak daha fazla etkiliyor çocuğunun sakat doğmasını. bunun gibi örnekler daha fazla var.

gen havuzu dediğin sen ben bide ensest aile değil. nüfusun milyonda biri bile değil birinci dereceden ensest olan insanlar. 1 milyon tane ensest çocuğu doğsun bugün diyelim. gen havuzunda nokta bile değiller.

Ben anlamadım hala pampa bilale anlatır gibi anlatsana bi. Şimdi kardeşler kuzenler evlenirse sakat çocuklar doğuyor dimi? Sonra onların da çocukları evlenirse sonra onların da çocukları vs vs iyice sakata doğru gitmez miyiz?

Şu herif gibi olmamak değil mi amaç?

İkinci Çarls

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c3/Juan_de_Miranda_Carreno_002.jpg/472px-Juan_de_Miranda_Carreno_002.jpg

Sen diyon ki bonepart gibi körlerin lazerleyip evlenmesi, ne biliyim sigara içen annelerin çocuk doğurması falan daha çok etkiliyor bu devenin yanında kulak mı diyon şimdi?

Bide ordan sakat doğan çocuğa yazık değil mi tarafına doğru yürüyeceğim. Ensest yapmasınlar çocuklar sağlıklı doğsun.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Laurelin said:

Vingthor said:

ahlaki olarak yanlış olan şeyler dezavantajlı ve doğal gelmeyen actler üzerine kurulu. o adama doğal geliyor diye tutup yargılayamazsın yani. victor to laurelin değişimindeki gibi. hiç sevmezdim viktoru. ama biri çıkıp bişi yapsa şu anda ona sırf ahlaki olarak yanlış olduğunu düşündüğü için gider boğazına çökerim yapanın.

hala mi sevmiyosun beni :(

valla o ragequit attigin fail ulduari bonerpart faili kurduydu T_T nargile kafeden raid kurunca ole oluo iste adsffads

Olm canım sıkıldı Ulduar yapalım dedi bi anda guild raidine dönüştü napıyım aq. Sanki her hafta girip Ulduarda kasıyoduk anasınıs atıyım.

Milletin ragei ben yedim bu arada sen nargileni tuttururken :( 4 farkli koldan dram cikti o aksam ahahahah, hala bozuk olanlar var o geceden eheuehheheu
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Milletin ragei ben yedim bu arada sen nargileni tuttururken :( 4 farkli koldan dram cikti o aksam ahahahah, hala bozuk olanlar var o geceden eheuehheheu

Olm ben kimseyi zorla sokmadım. Hatta dedim ki alt charlarınızla gelin. Tuzu bulan aaa berkayın elindeki hıyar galiba diye koştu ben napıyım. Shaman olarak bi bok sololanmıyodu cunku.

Serhatlar felan butthurtten ayrıldı. Biz cok proyuz biz cok superiz biz riad kasıcaz felan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Aaa anlatsana az dedikodu yapalım. Gangren falan da çıkmıştı bi ara tripliydi bu yüzden mi?

Spidee ve screwy bundan önce gitmişlerdi dimi biz başarı istiyoruz diye. Yoksa o da mı bu gece patlamıştı?

Yok be onur neferia da rage quit attiydi, ertesinde tatliya baglamistik eheuehu. Cok guzeldi be o aksam, kadroda guzeldi. Onur cikinca popu ilk defa tank yapmistik, fizban yetersiz shamani ile gelip yardirmisti filan

Sen yoktun tabi o yuzden cok temiz raidler yapioduk B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...