Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 cuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Sorieno said: Vektörel harekete horizontal hareketi eklemeyi sevenleri üzdünüz. bu kalıbı görünce kusasım geliyor kusamıyorum lütfen paticik'ten ırak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 asdasdasfafsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bu arada eşcinsellik ve ensest birbiriyle kıyaslanarak, örnekler verilip beyin fırtınaları yapılarak tartışıldı eşcinsellik+ensest niye tartışılmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 o son nokta zaten yalnız vingthor çok güzel bi noktaya değinmiş yalnız gelecekte, en iyi gen seçilecek bunların hiç birinin önemi bile kalmayacak. gattaca'da olduğu gibi. https://en.wikipedia.org/wiki/Designer_baby Vingthor said: zayıf çekinik genin ortaya çıkmasını istemiyorsan İNSÜLİNİ KALDIR DÜNYADAN. GÖZLÜĞÜ LENSİ KALDIR en basit. bi 100 sene bekle bak bakalım noluyor. akraba evliliğimi skiyor gen havuzunu yoksa bizim artifical bi şekilde sakatı normal yaşayabilir hale getirip tekrar üreme oranını arttırmamız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bi yandan düşününce eskiden gaylik ve prezervatif gibi şeyler de bugünün en rahad ülkelerinde (ingilitere amerika vb) yasaktı 80 sene önce falan. 100 sene sonra ne olacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 100 sene sonra gay olmayani vuracaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 haha olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Laurelin said: Vingthor said: ahlaki olarak yanlış olan şeyler dezavantajlı ve doğal gelmeyen actler üzerine kurulu. o adama doğal geliyor diye tutup yargılayamazsın yani. victor to laurelin değişimindeki gibi. hiç sevmezdim viktoru. ama biri çıkıp bişi yapsa şu anda ona sırf ahlaki olarak yanlış olduğunu düşündüğü için gider boğazına çökerim yapanın. hala mi sevmiyosun beni :( valla o ragequit attigin fail ulduari bonerpart faili kurduydu T_T nargile kafeden raid kurunca ole oluo iste adsffads Olm canım sıkıldı Ulduar yapalım dedi bi anda guild raidine dönüştü napıyım aq. Sanki her hafta girip Ulduarda kasıyoduk anasınıs atıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 LAzer ameliyatı olana kadar Lost adasına süşşem ilk ölücek bendim aq. Lens kullanıp yedek gözlüksüz geziyodum 6.5 numara miyopla. gider dumana sarılırdım yemin ediyorum kate diye. KillJoy said: o son nokta zaten yalnız vingthor çok güzel bi noktaya değinmiş yalnız gelecekte, en iyi gen seçilecek bunların hiç birinin önemi bile kalmayacak. gattaca'da olduğu gibi. https://en.wikipedia.org/wiki/Designer_baby Vingthor said: zayıf çekinik genin ortaya çıkmasını istemiyorsan İNSÜLİNİ KALDIR DÜNYADAN. GÖZLÜĞÜ LENSİ KALDIR en basit. bi 100 sene bekle bak bakalım noluyor. akraba evliliğimi skiyor gen havuzunu yoksa bizim artifical bi şekilde sakatı normal yaşayabilir hale getirip tekrar üreme oranını arttırmamız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 seker hastaligini kaldirmak degil yayginlastirmak para eder..ki sagliga yatirim yapanlar da ilac firmalari..o yuzden bulmuslarsa bile bize soylemezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 http://i.imgur.com/gZeguUx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 still better than twilight ama bu daha cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Roqq said: http://i.imgur.com/gZeguUx.jpg karlingler irlandaya naıl geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Vingthor said: Fistan said: gen havuzunu kısıtladığı için genel olarak insanlığa zararı oluyor o yüzden kime ne demek aptallık olur olmaz. difransiyel reproduksyon parametresine giriyor. gen havuzunun yanından bile değil ebesinin kuşağından geçip gidiyor. zaten çocukta sakatlık olursa onun üreme şansı çok düşük. ki hamilelikte sigara içmek istatistiksel olarak daha fazla etkiliyor çocuğunun sakat doğmasını. bunun gibi örnekler daha fazla var. gen havuzu dediğin sen ben bide ensest aile değil. nüfusun milyonda biri bile değil birinci dereceden ensest olan insanlar. 1 milyon tane ensest çocuğu doğsun bugün diyelim. gen havuzunda nokta bile değiller. Ben anlamadım hala pampa bilale anlatır gibi anlatsana bi. Şimdi kardeşler kuzenler evlenirse sakat çocuklar doğuyor dimi? Sonra onların da çocukları evlenirse sonra onların da çocukları vs vs iyice sakata doğru gitmez miyiz? Şu herif gibi olmamak değil mi amaç? İkinci Çarls https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c3/Juan_de_Miranda_Carreno_002.jpg/472px-Juan_de_Miranda_Carreno_002.jpg Sen diyon ki bonepart gibi körlerin lazerleyip evlenmesi, ne biliyim sigara içen annelerin çocuk doğurması falan daha çok etkiliyor bu devenin yanında kulak mı diyon şimdi? Bide ordan sakat doğan çocuğa yazık değil mi tarafına doğru yürüyeceğim. Ensest yapmasınlar çocuklar sağlıklı doğsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 BonePART said: LAzer ameliyatı olana kadar Lost adasına süşşem ilk ölücek bendim aq. Lens kullanıp yedek gözlüksüz geziyodum 6.5 numara miyopla. gider dumana sarılırdım yemin ediyorum kate diye. sineklerin tanrısında vardı öle bişi bide böle bişi vardı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 o yalan bu arada kadın çıktı ağladı felan hayatımı karatrttılar reklam çekimiydi o diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 BonePART said: Laurelin said: Vingthor said: ahlaki olarak yanlış olan şeyler dezavantajlı ve doğal gelmeyen actler üzerine kurulu. o adama doğal geliyor diye tutup yargılayamazsın yani. victor to laurelin değişimindeki gibi. hiç sevmezdim viktoru. ama biri çıkıp bişi yapsa şu anda ona sırf ahlaki olarak yanlış olduğunu düşündüğü için gider boğazına çökerim yapanın. hala mi sevmiyosun beni :( valla o ragequit attigin fail ulduari bonerpart faili kurduydu T_T nargile kafeden raid kurunca ole oluo iste adsffads Olm canım sıkıldı Ulduar yapalım dedi bi anda guild raidine dönüştü napıyım aq. Sanki her hafta girip Ulduarda kasıyoduk anasınıs atıyım. Milletin ragei ben yedim bu arada sen nargileni tuttururken :( 4 farkli koldan dram cikti o aksam ahahahah, hala bozuk olanlar var o geceden eheuehheheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Aaa anlatsana az dedikodu yapalım. Gangren falan da çıkmıştı bi ara tripliydi bu yüzden mi? Spidee ve screwy bundan önce gitmişlerdi dimi biz başarı istiyoruz diye. Yoksa o da mı bu gece patlamıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Öyle muğlak olmasın ama yok kimileri gitti yok bazıları çıktı. Böyle çatır çatır isimlerle olsun hepsini bilelim ifşa edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Laurelin said: Milletin ragei ben yedim bu arada sen nargileni tuttururken :( 4 farkli koldan dram cikti o aksam ahahahah, hala bozuk olanlar var o geceden eheuehheheu Olm ben kimseyi zorla sokmadım. Hatta dedim ki alt charlarınızla gelin. Tuzu bulan aaa berkayın elindeki hıyar galiba diye koştu ben napıyım. Shaman olarak bi bok sololanmıyodu cunku. Serhatlar felan butthurtten ayrıldı. Biz cok proyuz biz cok superiz biz riad kasıcaz felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 oo drama alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 axedice said: Aaa anlatsana az dedikodu yapalım. Gangren falan da çıkmıştı bi ara tripliydi bu yüzden mi? Spidee ve screwy bundan önce gitmişlerdi dimi biz başarı istiyoruz diye. Yoksa o da mı bu gece patlamıştı? Yok be onur neferia da rage quit attiydi, ertesinde tatliya baglamistik eheuehu. Cok guzeldi be o aksam, kadroda guzeldi. Onur cikinca popu ilk defa tank yapmistik, fizban yetersiz shamani ile gelip yardirmisti filan Sen yoktun tabi o yuzden cok temiz raidler yapioduk B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 gerçekten axedice olmayınca fırtına gibi progress yapmıştık catada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar