toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 [email protected] 9,74 TL var hesapta. patlatasım var ama benimkinde 98 lira var lan, giderse üzülürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 213 euro wallet lı bir fransız oldum şu anda yazık la başkasına giderse adam paraları gider mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Valla baya buyuk sicti, ahaha gaben boncuk boncuk terliyordur. Hesaplar detaylar kucaktan kucaga dolaniyor su anda. Hesap paypal'e linkli benim o fena, silemiyorumda kendi hesabima giremedigim icin eheueh sic sic sic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 başkasının acc nası giriyosunuz onu çözemedim dha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ya ben kendi hesabımdayım ama mono'nun dediğini yapmak lazım ama giremiyorum acc details hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 store dan bişey alınmıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 abi sizin hesabınız gözüküyor ama hesap detaylarına girince farklı insan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 http://i.imgur.com/HZB4q6l.png bana da hep paralılar denk geliyor :D bu ne ya imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 eger kredi karti/paypal falan saved tutuyorsaniz dikkat edin, milletin hesaplarindan islem yapiliyor su an neogaf gibi falan yabanci forumlara gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Lan Gabe fişi çek fişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Sam said: ya ben kendi hesabımdayım ama mono'nun dediğini yapmak lazım ama giremiyorum acc details hata veriyor. Olay payment kisminda kopuyor, account detaylari baskasini gosteriyor kendi hesabinla login olsanda, baskasinin kredi karti vssini linklemisler ve devamli degisiyor Kendi hesabima girsem silecem kredi kartini, muhtemelen venezuellada netkafede ki cocuklar birazdan harcama yapar. Of gaben ya gene kabloya basti kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 said: It goes without saying, but avoid logging into any Steam websites until the security issue has been remedied. Valve is having caching issues, "allowing users to view things such as account information of other users" (according to Steam DB) reddit'ten. cidden saçmalık ama, milletin cc bilgilerini gösteriyorsa oyun almak harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 E zokarım bunların yapacağı işe. Wallet a para attık..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mega fiyasko valla, kredi karti email, history falan patir putur dokuluyo valla..webden de denedim girilmiyor kendi accountina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Wallet a girince umityıldız*** geliyo 0.02 kr bakiyesi var kredi kartınının 4 rakamını falan görüyorum..Bu ne lan? Böyle saçmalıkmı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 clienttan kendi hesabıma girdim ama rusça herşey. steam beta kullanıyorum belki ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Kayıtlı paypal ve kart yoksa sıkıntı olmaz herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hollandalı adamın tekinin hesabını açtı acc details, ah gaben yaktın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 wallet'ta yüklü para olanlar içe doğru sıçıyordur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kayıtlı kart filan var mı hiç hatırlamıyorum ya varsa da içinde para yoktur sıkıntı olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 crazy_vurucu isimli kullanıcının hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben zor bela kredi kartını sildim logout oldum. Sanırım logout olunca başkaları göremiyor. Yine kredi kartının internet harcamısını sıfırladım garanti olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Her türlü sıkıntı..Silin bence. Bende hiç acces etmediğim mac ten girdiğimde whishlist oyunları, vs vs herşey değişik. Hatta store "espanol" o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 souldarkorn said: Kayıtlı paypal ve kart yoksa sıkıntı olmaz herhalde ? Sanslisin, cok sorun olmaz. Bende kayitli kart var mesela, bakalim piyango vuracakmi diye bekliyorum :/ Hek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Aha kendi hesabima girebildim sildim, refresh etti baskasinin ehsaba gecti. of ya katliam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar