Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wikideki isis(goddess) sayfasına allah akbar yazmışlar lel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o değil de ben bi laptopta hs oynamaya çalışıyorum işlemci fanı patlakmış, kendisi 103 dereceyi gördü ama kapanmadı. buna daha çok şaşırdım mesela.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

yemek yapsaydın abi üzerinde maç yaparken, bir taşla iki kuş

abi ters çevirmem lazım onun için. oyun oynarken yaparsam benim de ters dönmem lazım, beynimde kan toplanır iyi düşünemem, olmaz.
Mesaj tarihi:
hs'yi bırakıp lol'e dönersen ama iyi düşünemeyecek olman problem çıkarmaz sanki. en kötü ABİ TAKIM LEŞ diyebiliyon lolde

edit: yalnız türkçeyi de pasif kullanmadığında ne kadar ofansif olabiliyo abi. direkt KINJO HEP TAKIMA BOK ATIYO gibi bi laf demiş oldum. euashd
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

hs'yi bırakıp lol'e dönersen ama iyi düşünemeyecek olman problem çıkarmaz sanki. en kötü ABİ TAKIM LEŞ diyebiliyon lolde

edit: yalnız türkçeyi de pasif kullanmadığında ne kadar ofansif olabiliyo abi. direkt KINJO HEP TAKIMA BOK ATIYO gibi bi laf demiş oldum. euashd

edit 2: "türkçeyi de pasif kullanmadığında". ve akıllanmayışım.

gerçek edit: zaten edit de yapamadım lel. gerçekten bir good for nothing miydim acaba.
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

üff. hemen düzeltmişler mi, keşke ss alsaydım ya. bu kadar hızlı düzelceğini ummadıydım hiç. ABİ KEŞKE GÖRSEYDİNİZ ÇOK KOMİKTİ

:(

allh diye arattim sayfada, not found dedi

seems legit (tu)
Mesaj tarihi:
ahaha. abi bi keresinde eğlence bölümünde pic thread'e köpekli cap attıydım. depremden sonra toprağın altındaki sahibini mi bekliyodu köpek, öyle bişeydi. akila edit attı sonra "burası eğlence bölümü" diye. çıkarıp masaya o kadar güzel sapladı ki adam. whoever pulls it out will be called king arthur yani.
  • Yeni Oluştur...