Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4k veya 2k elzem mi?

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

Asus rog swift icin

24 inch uzeri 2k cozunurluk nefis ondan (tu)

144hz vs 60hz e gectigimde ekrandaki text cok hafif rahatsiz etmeye basliyor aradaki farki bakinca anlayabilirsiniz bundan (tu)

Gsync rahatlik, performans iyiymis kotuymus sorun degil aldigin goruntu hep iyi.

Gormeden anlasilmiyor bu konular, kullaninca hele yan yana koyunca haaaaa diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Asus rog swift icin

24 inch uzeri 2k cozunurluk nefis ondan (tu)

144hz vs 60hz e gectigimde ekrandaki text cok hafif rahatsiz etmeye basliyor aradaki farki bakinca anlayabilirsiniz bundan (tu)

Gsync rahatlik, performans iyiymis kotuymus sorun degil aldigin goruntu hep iyi.

Gormeden anlasilmiyor bu konular, kullaninca hele yan yana koyunca haaaaa diyorsun.

Sen patron adamsın biz basit işçiyiz. Asus rog 2.5-3k aralığında böyle bir yatırım yapıp iki gün sonra 4k için bir daha mı monitör alacaz :) .
Sosyal ağlarda paylaş

ya 4k yi ben cep telefonundaki 2k olayina benzetiyorum hafiften.

tamam hos olay ama 27 inchde 2k cok iyi su anda 4k icin monitor buyuse 30 inchler civarinda cok tatli olur ama o kadar buyuk ekrani kullanmak ne kadar rahat olur benim setupta ornegin emin degilim.

e hadi aldin 4k, ona birde 2-3 titan lazim gunumuz sartlarinda yoksa 30fps ile oyun oynamakmi 4k da yoksa 60+ 2k mi..

ekrandaki yazilar vs minicik olacak vs..
Sosyal ağlarda paylaş

2800 TR fiyatlamalarına göre baya iyi ya. HB da çok iyi müşteri hizmetleri konusunda, TR'nin amazonu gib, ihtiyaca olan taksit seçeneği cabası. baya iyi.

ben her türlü yeni gpu serisini bekleyip, sonra monitoru alacağım, yeni gpu da alırken 2k için alacağım. 970 üzerine sli veya 980ti düşündüm ama çöpe giden para gibi 1080 60hz de. alacaksan hem monitoru hem kartı alacaksın. ee gpu da zıplama bekleniyorken 980ti ölü bir yatırım gibi geliyor. 780 kart alanların hallerini gördük işte zamanında. o duruma düşmek istemiyorum şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...