Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Selamlar, hediye olarak bu laptop geldi fakat kullanmadan elimden çıkarmayı düşünüyorum, hali hazırda güzel bir desktop sistemim var ve genel olarak laptoplara uyuz oluyorum. TR de rahatlıkla elden çıkarabileceğim bir ürün mü sizce? Kutusunu açmadan tahmini ne kadar bir meblağaya satabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 1300 dolarmış 3.2k ya forumda alan olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Yurtdışı satış fiyatı 1300 ise %20 vergisi de oluyor sanırım. 1560$ bir ürün sıfır olarak ne kadara satılabilir, satılmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 garantisi yok 1000 dolar düş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 burada satacaksan vergi muhabbetine girme derim, ben direk 1.2 x 3 = 3.6k diyip garanti durumunu vs bilmediğimden aklım ermediğinde alan çıkar dedim 3.2ye, ha donanımhaberde falan vergi muhabbetine girersin ama satılır mı orada bilmiyorum. girme dememin sebebide genelde insanlar ya gidiyor ya da tanıdığı oluyor şahsi eşya diye istese böyle bir şeyi vergisiz sokar diye düşündüm. öyle yani, başkalarıda yardımcı olur fiyat konusunda, ama satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paticik indirimi yaparsın artık alan olursa buradan. Rahat satarsın ayrıyeten. Bak Lectre fiyat çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 desktop toplayacak olmasam atlamıştım sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 kaça satıcan ona göre arkadaşlara çıtlatcam. laptop bulma görevini bana kitlemişlerdi axxax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 msi laptop alınır ya taş gibi aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 mulgear6 said: msi laptop alınır ya taş gibi aletler agir mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bendeki birazcık ağır ama ağır iyidir cereyan yapıyo aletin içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 aklı olan garantisiz gaming laptop almaz. bir parçası bozulduğunda 500-700 dolardan başlıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bir durumda yurtdışına MSI a yollanabiliyor diye biliyorum yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 o kadar para veripte garantisiz bir ürünü kimse kullanmak istemez, isteyende risk alır kullanır.Garantisi olmadığından tr'de şu an ki fiyatının baya bi altında gider.Online satış sitelerine belirledğin fiyattan koyup nabız yoklayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Xj9 said: Bir durumda yurtdışına MSI a yollanabiliyor diye biliyorum yanlış mıyım? hiç bilmiyorum valla araştırmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Garanti olayları genel olarak o şekilde işliyor diye biliyorum, yani bir ürün alıp garanti sunmama gibi bir durumu yok tabi ki yanlışsam düzeltin. Yurtdışı ürünleri bildiğim kadarıyla aksi belirtilmedikçe TR garantili olmuyor, ama bir durumda hangi firmanın ürünüyse garantisini sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Birisi de dememiş ki pazar alanı diye bölüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 millet güncel başlıklardan baktığından konu hangi başlıkta pek dikkat edilmiyor anca biraz dallanıp budaklandıktan sonra. 4k tl satış fiyatı var türkiyede. taksit imkanı var 9x. ganati de problem yaşamıyorsun ki yurtdışı olunca garanti problemi olmaması şazım ama belli olmaz. 3k tl nin altına demediğin sürece almaz kimse ki yanında mouse çanta vs de yoktur bunun sadece kutudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 @Dragonfire yanlışın var, ÖM den bana attığın linkteki 950M benim laptop 970M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Gs70 olaymis 15 dakikada giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 6k 970m olan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar