Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI GE72 APACHE PRO-242 17.3-Inch Gaming Laptop

Xj9

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, hediye olarak bu laptop geldi fakat kullanmadan elimden çıkarmayı düşünüyorum, hali hazırda güzel bir desktop sistemim var ve genel olarak laptoplara uyuz oluyorum.

TR de rahatlıkla elden çıkarabileceğim bir ürün mü sizce?
Kutusunu açmadan tahmini ne kadar bir meblağaya satabilirim?

Sosyal ağlarda paylaş

burada satacaksan vergi muhabbetine girme derim, ben direk 1.2 x 3 = 3.6k diyip garanti durumunu vs bilmediğimden aklım ermediğinde alan çıkar dedim 3.2ye, ha donanımhaberde falan vergi muhabbetine girersin ama satılır mı orada bilmiyorum.

girme dememin sebebide genelde insanlar ya gidiyor ya da tanıdığı oluyor şahsi eşya diye istese böyle bir şeyi vergisiz sokar diye düşündüm.

öyle yani, başkalarıda yardımcı olur fiyat konusunda, ama satarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti olayları genel olarak o şekilde işliyor diye biliyorum, yani bir ürün alıp garanti sunmama gibi bir durumu yok tabi ki yanlışsam düzeltin. Yurtdışı ürünleri bildiğim kadarıyla aksi belirtilmedikçe TR garantili olmuyor, ama bir durumda hangi firmanın ürünüyse garantisini sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

millet güncel başlıklardan baktığından konu hangi başlıkta pek dikkat edilmiyor anca biraz dallanıp budaklandıktan sonra.
4k tl satış fiyatı var türkiyede. taksit imkanı var 9x. ganati de problem yaşamıyorsun ki yurtdışı olunca garanti problemi olmaması şazım ama belli olmaz.
3k tl nin altına demediğin sürece almaz kimse ki yanında mouse çanta vs de yoktur bunun sadece kutudur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...