hattok Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 şöyle bi ilan var sizce nası? :d satmam lazım acilinden borçları kapatmam için. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-unibody-7.1-2010-model-320m-ekran-karti-8gb-ram-128-ssd-250349809/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Retina display'den assasi alinmaz artik. Ne icin istiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 arkası kötüymüş ya, az daha çekmen gerekebilir fiyatı bence, tam bilemedim ama. yazmış neden sattığını borç için yanlış okumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ha satiyomussun, ben de alican sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ulan bu 850 ye gidiyosa benim retinayı okutalım burda..850 ye ortalama masaüstü pc almıyo kimse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 deneyin abi alıcı cıkar illaki bi tane geldi ne olur en son falan dedi ama bakalım işte. Arkası evet kötü oldu ama daha beterdi asdf en azından simdi arkaya bi tane kap taktığında kurtarır :D alcak varsa yaparız yeterki cıksın artık 50 100 lira eksik falan umrum değil ya xd elime biraz yüklü para geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ya ne zaman böyle ilan açılsa satasım geliyor 2012 retina i7 ssd falan incecik kız gibi bi mbp var satsak ya şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 kanki satmaya calısayim istersen 2 3 fotoğrafını at özelliklerini yılını modelini kaça kaç onları yaz koyayim sahibindene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ne kadar eder auril'in alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hattok said: şöyle bi ilan var sizce nası? :d satmam lazım acilinden borçları kapatmam için. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-unibody-7.1-2010-model-320m-ekran-karti-8gb-ram-128-ssd-250349809/detay/ piyasasını bilmiyorum da 800e ilan koyup ilan açıklamasında 750 yaparım ne demek arkadaş sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hentaiciden az faplenmiş macbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 CthuLhu said: hattok said: şöyle bi ilan var sizce nası? :d satmam lazım acilinden borçları kapatmam için. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-unibody-7.1-2010-model-320m-ekran-karti-8gb-ram-128-ssd-250349809/detay/ piyasasını bilmiyorum da 800e ilan koyup ilan açıklamasında 750 yaparım ne demek arkadaş sfd abi ordaki insanları biliyorsun sanırım? Adamlara En son 750 yaparım diyorum EN SON NE OLUR diyor. Bir de bende 800 se 750 ye de satarım mantığı var. Yani şöyle 50 lira için 10 20 gün daha beklemeye gerek yok. Oranın alıcı satıcı kafası cok garip ayak uydurmaya çalıştım Esh said: hentaiciden az faplenmiş macbook aynen az faplemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 hattok said: kanki satmaya calısayim istersen 2 3 fotoğrafını at özelliklerini yılını modelini kaça kaç onları yaz koyayim sahibindene şu postta sonra ben bir şey satabileceğini ya da ciddiye alınacağını sanmıyorum, ggnore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 a:KE ihaleye giriyoruz sanki tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar