hatırlayamadım onu.
ben kardeşler sandım ama değiller sanırım babası diye aradığı adamı tanımıyordu çünkü çocuk. ama kardeşiyle özdeşleştirdi yine de.
Muv-Luv Schwarzesmarken
Bu 2D animasyonların güzelleşeceği yok, çöp başladı çöp devam ediyor. Neyse ki drama'sından militarizminden kurtarıyor. Haftalık dozum oldu hatta.
Iristina ve Theodor-san'ın ortak çalışmaya başladıkları kısmı iyi bağladılar. Muhtemelen koşulların uygun hale geldiği an Stasi'ye karşı karşı-darbe yapacaklar.
Eski kumandanın bilgisayarında her birlikteki Stasi köstebeklerinin listesi vardı bence (Ona da muhtemelen Strachwitz yollamıştır) ve Sylvia da bence gruptaki asıl Stasi casusu.
Merak ettiğim bir konuyu açığa kavuşturdular. Sonda Lise'yi yeniden gördük. Ama hem tüm pilot takviyelerinden Stasi bilgi sahibi olduğundan hem de tek eleman olarak Lise'nin gelmesi yamuk iş. Muhtemelen işkenceden geçirip beynini yıkayıp Stasi ajanı yaptılar kızı.
Şimdi asıl soru Intro'da ve son sahnede yüzü görünmeyen adam kim ve ne planlıyor?
libe stasi emrinde gibi ama bakalım.
kombine operasyon güzeldi, heyecanlı gidiyor.
- 3 hafta sonra ...
betaları iyi stratejiyle dövdüler. iyiydi kapışma.
yalnız lise bayağı göstere göstere belli etti, okita eberbach kanma sen ona artık ya. harcadılar subayları da, betalar üstünden geçecek ülkenin. gerçi daha bayağı bölüm var, durduracaklar bir şekilde büyük kayıpla herhalde.
Öne çıkan mesajlar