Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ücretsiz Kedi-köpek maması numunesi


fenn

Öne çıkan mesajlar

100 gram ürün ve kargo ücreti yok. Siteye üye olmak gerekiyor. Kendi hayvanına çevresinde veya sokak hayvanlarına düşünülür diye bilgilendirmek istiyorum sizleri. 1 defa kullanılıyor ve şu an üretim aşamasında numuneler. Aktif olduğunda düşünülebilinir.

https://www.temizmama.com/numune-talebi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sokağımın kedileri için daha yeni micho 15 kg aldım 67 liraya buradan. önceden molly falan alıyordum, 10 kg 150 tl cıvarına, biraz bütçemi üzüyordu. sonuçta mamayı sokağa döktüğüm için koca çuval bitiveriyor hemen. burada mama var diye çevre sokakların kedileri falan da geliyor kaçamak yapıyorlar. e tabi yesinler diye bol döküyorum falan. bizim arkadaş 1 çuval başka bir ucuz marka almıştı, pek sevmemişlerdi onu. micho'yu yediler epey iştahla. iyi oldu yani 15 kg 67 tl gibi bir fiyat. sokak kedileri için mama alanlara iyi bir çözüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim konum vardı patide bahçede kedi ailesi var diye.bir arkadaş bu siteyi önermişti ucuz kaliteli demişti.ogünden beridir kullanıyorum özellikle kediler bayılıyor mamalarına sokak kedileri kapışıyor adeta kedi için öneririm.

köpek içinde aldım ama köpeğim pek beğenmedi en son tercih ediyor zilli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buradan mama sipariş ettim geçen gün demiştim. mamayı kargo görevlisi kapıya getirdi, hemen kapının orada evin içinde yere bıraktık çuvalı, imzala işlemi falan 2-3 dk durdu mama çuvalı. o sırada benim çamur tabi mama çuvalına sürtünmeler, kafa atmalar falan. kokusu geldi canı çekti diye çuvalı açıp 8-10 tane mama alıp önüne koyduk, bizimki yumuldu. maksimum 5 dk içinde çuvalı aldık apartmanın altında muhafaza edeceğimiz yere indirdik.

sonra bizim çamur'un yalvarması durmaz oldu. mama kabını dolduruyoruz evdeki kendi n&d mamasıyla, yok hala yalvarıyor. mamadan mıdır deyip gidip aşağıdan küçük bi kutuyla mama getirdik. bizimki kokuyu alınca başladı zıplamaya.

evde kilosu 33 liralık n&d maması dururken şu götü boklu micho mama için burnumuzdan geliyor bizim çamur özetle. gerçekten mi sevdi tadını yoksa hırs mı yaptı "ben nassı kaybederim o koca çuvalı" diye bilemedik :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok canım vermem evdeki kısır kediye, sadece tadımlık verdik ama unutmadı serseri.

dediğin gibi bıkkınlık olabilir. aynı markanın farklı çeşitlerinde bile baya mutlu oluyor bizimki. bi de ben 10 kg çuval olarak aldığım için 3-4 ay aynı mamayı yiyor. son 2-3 seferdir hep aynı çeşidi almıştım, sonrakine farklı sipariş edeyim bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...