fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 100 gram ürün ve kargo ücreti yok. Siteye üye olmak gerekiyor. Kendi hayvanına çevresinde veya sokak hayvanlarına düşünülür diye bilgilendirmek istiyorum sizleri. 1 defa kullanılıyor ve şu an üretim aşamasında numuneler. Aktif olduğunda düşünülebilinir. https://www.temizmama.com/numune-talebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 100gr çok azmış ya bi avuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 temizmama'yı yeni duymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 aktif olduğunda tekrar güncelleyelim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Fistan said: temizmama'yı yeni duymuş Böyle şeyleri bilip saklayan üyeler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 sokağımın kedileri için daha yeni micho 15 kg aldım 67 liraya buradan. önceden molly falan alıyordum, 10 kg 150 tl cıvarına, biraz bütçemi üzüyordu. sonuçta mamayı sokağa döktüğüm için koca çuval bitiveriyor hemen. burada mama var diye çevre sokakların kedileri falan da geliyor kaçamak yapıyorlar. e tabi yesinler diye bol döküyorum falan. bizim arkadaş 1 çuval başka bir ucuz marka almıştı, pek sevmemişlerdi onu. micho'yu yediler epey iştahla. iyi oldu yani 15 kg 67 tl gibi bir fiyat. sokak kedileri için mama alanlara iyi bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 kullandım kedim öldü şaka lan adamın ekmek teknesine gitti balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 temizmama fena değil, bizim oğlanlar severek yiyor ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Ben de baya aliyorum burdan ya, sagolsunlar her seferinde 15 tane falan numune mama gonderiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 fenn said: Fistan said: temizmama'yı yeni duymuş Böyle şeyleri bilip saklayan üyeler varmış. Yok şunu diyor https://forum.paticik.com/read.php?22,7375384 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 100 gramla numune olmaz herseyı yıyor benımkı.vereceklerse 1 haftalık versınler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 1 haftada neyi anlıycaksın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ben kendi köpeğime orijen veriyorum, sonra kıyamıyorum sokaktakilerede ondan veriyorum sonra kart ekstresi üzüyor. bunları tavsiye ediyor musunuz, bari sokaktakilere alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 benim konum vardı patide bahçede kedi ailesi var diye.bir arkadaş bu siteyi önermişti ucuz kaliteli demişti.ogünden beridir kullanıyorum özellikle kediler bayılıyor mamalarına sokak kedileri kapışıyor adeta kedi için öneririm. köpek içinde aldım ama köpeğim pek beğenmedi en son tercih ediyor zilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 buradan mama sipariş ettim geçen gün demiştim. mamayı kargo görevlisi kapıya getirdi, hemen kapının orada evin içinde yere bıraktık çuvalı, imzala işlemi falan 2-3 dk durdu mama çuvalı. o sırada benim çamur tabi mama çuvalına sürtünmeler, kafa atmalar falan. kokusu geldi canı çekti diye çuvalı açıp 8-10 tane mama alıp önüne koyduk, bizimki yumuldu. maksimum 5 dk içinde çuvalı aldık apartmanın altında muhafaza edeceğimiz yere indirdik. sonra bizim çamur'un yalvarması durmaz oldu. mama kabını dolduruyoruz evdeki kendi n&d mamasıyla, yok hala yalvarıyor. mamadan mıdır deyip gidip aşağıdan küçük bi kutuyla mama getirdik. bizimki kokuyu alınca başladı zıplamaya. evde kilosu 33 liralık n&d maması dururken şu götü boklu micho mama için burnumuzdan geliyor bizim çamur özetle. gerçekten mi sevdi tadını yoksa hırs mı yaptı "ben nassı kaybederim o koca çuvalı" diye bilemedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Kisirlastirdiysan kendi kedini micho fazla verme. Hatta hic verme. Bide surekli ayni marka mama verince arada bizimkiler de yapiyor bunu. 2 ayda bir falan farkli aliyoruz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yok canım vermem evdeki kısır kediye, sadece tadımlık verdik ama unutmadı serseri. dediğin gibi bıkkınlık olabilir. aynı markanın farklı çeşitlerinde bile baya mutlu oluyor bizimki. bi de ben 10 kg çuval olarak aldığım için 3-4 ay aynı mamayı yiyor. son 2-3 seferdir hep aynı çeşidi almıştım, sonrakine farklı sipariş edeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar