Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Kızlarda da yok diye biliyorum zaten asdfa. Erkeklerden yürü bence yine de. Erkeklerde nefes alsın yeterci çok var, cinsel eğilimi farketmeksizin var baya.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Anhora sen de tık var mı da adama taktik veriyon sincap
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 öyle olmuyor o feminen görünümlü kılsız güzel yüzlü ince yapılı eşcinsel erkekler çok revaçta
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Fistan said: Anhora sen de tık var mı da adama taktik veriyon sincap :D Aramıyorum ben.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 istanbuldamısın kanka sen edit: op sen evet sen
Remus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: offf yalana bak ben mi?
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Remus said: hollwanderrr said: offf yalana bak ben mi? anhora, aramıyomuş ya kız
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 KenshinHimura said: istanbuldamısın kanka sen edit: op sen evet sen evet istteyim edit:2 mesaj alt alta oldu dalgınlığıma geldi :/
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 KenshinHimura said: istanbuldamısın kanka sen edit: op sen evet sen artık adımıza yakışır bir kominiteyiz. paticikten oğlan düşürüyor adam canlı yayında.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Kenshin evire çevire yalnız, öyle twink değil, bi hafta yürüyemez op.
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ginaly said: KenshinHimura said: istanbuldamısın kanka sen edit: op sen evet sen artık adımıza yakışır bir kominiteyiz. paticikten oğlan düşürüyor adam canlı yayında. seviyeyi az düşür, az kıs ek: biseksüel birinin yüzüne böyle oğlan falan deme üzülebilirsin epey
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Malezya'ya gel yerleş. Aradığın şeyler burada. Feminen görünümlü ne ararsan var, gender farketmiyorsa. Sanırım olman gereken yer bir güneydoğu asya ülkesi, islam ülkesi değil.
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ben tayland düşünüyordum da dil sıkıntısı var orda zaten parayla da ucuzmuş epey
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: ginaly said: KenshinHimura said: istanbuldamısın kanka sen edit: op sen evet sen artık adımıza yakışır bir kominiteyiz. paticikten oğlan düşürüyor adam canlı yayında. seviyeyi az düşür, az kıs ek: biseksüel birinin yüzüne böyle oğlan falan deme üzülebilirsin epey oğlan bakir erkek değil kız bakir kadın değil niye alındın, kendin demişsin zaten ercüment henüz okula başlamadı diye.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Psikolog kadar gereksiz bisey varsa o da ic mimardir.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ben daha çok wingmanlik yapmayı düşünüyodum ama karşimiz yabancıya gitmesin bari diosanız...
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 wowowow başlık macına ulaştı tamam.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Thai kovalamak istiyo adam, burada kezban kovalamasindan iyidir
Öne çıkan mesajlar