razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 elemanlar incil'i kuran kabıyla değiştirip içinden alıntılar yaparak milletin fikirlerini soruyorlar gerçi eğlence'ye mi açsaydım http://www.youtube.com/watch?v=zEnWw_lH4tQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 gerçek hristiyanlık bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Kuran'ı yırtıp içine İncil koymuşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ahaha çok tatlı olmuş bait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Cok iyi olmus be. Paylasasim var da "aha bak kedinleri bizden beter" olarak yorumlanacagi icin paylasmayacagim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Şahane deney olmuş ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 GERGE said: Kuran'ı yırtıp içine İncil koymuşlar! ahahaha di said: Cok iyi olmus be. Paylasasim var da "aha bak kedinleri bizden beter" olarak yorumlanacagi icin paylasmayacagim sanirim. aynen altta teşekkür eden müslümanları görünce videonun mesajının pek de net olmayacağını öngördüm ben de asdf Kafalar "bak sizin ki de öldür diyor aynıyız heheheh" seviyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Youtube ustunden share deyince paylasilmiyo bu arada video bende. Goturup FB'a koyuyorum direkt link'i, onda da preview cikmiyo. Ne garezleri var acaba suna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 evet bizimkilere göstersen, incildew kruan kadar sakat algılıycaklarına, bak kuran güzel incil kötü anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 dinlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 di said: Youtube ustunden share deyince paylasilmiyo bu arada video bende. Goturup FB'a koyuyorum direkt link'i, onda da preview cikmiyo. Ne garezleri var acaba suna... this. Bitek bende var sandım ahahahahah Adi youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Teyze en iyi cevabi veriyo orda aslinda. Bir nevi din lol demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 alexmurray13 2 hours ago Why is this not allowed on Facebook? Dit Is Normaal 1 hour ago We have no idea, but there's a fix. You can look us up on Facebook and share our Facebook post containing the video to your wall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Çok iyi paylaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 tek çıkarılacak mesaj, adı farketmeksizin dinlerin deli saçması oluşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Zencinin sonraki yorumu güzel. Önyargısız sanırdım kendimi ama değilmişim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Abi avrupalinin en buyuk artisi hatasini kabul etmesi zaten. Dunya duzdur diye direten dalyaraklar yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 (tu) dogru birinin cikip bu 'global mental illness'i durdurmasi lazim. birinin bu tekerlege comak sokmasi lazim, nerede o kahraman? Gerci bu hikayedeki kahramanlarin sonu hep kotu bitti. bkz: turan dursun dreagloth said: tek çıkarılacak mesaj, adı farketmeksizin dinlerin deli saçması oluşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar