razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 elemanlar incil'i kuran kabıyla değiştirip içinden alıntılar yaparak milletin fikirlerini soruyorlar gerçi eğlence'ye mi açsaydım http://www.youtube.com/watch?v=zEnWw_lH4tQ
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Kuran'ı yırtıp içine İncil koymuşlar!
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Cok iyi olmus be. Paylasasim var da "aha bak kedinleri bizden beter" olarak yorumlanacagi icin paylasmayacagim sanirim.
yumy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 GERGE said: Kuran'ı yırtıp içine İncil koymuşlar! ahahaha di said: Cok iyi olmus be. Paylasasim var da "aha bak kedinleri bizden beter" olarak yorumlanacagi icin paylasmayacagim sanirim. aynen altta teşekkür eden müslümanları görünce videonun mesajının pek de net olmayacağını öngördüm ben de asdf Kafalar "bak sizin ki de öldür diyor aynıyız heheheh" seviyesinde
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Youtube ustunden share deyince paylasilmiyo bu arada video bende. Goturup FB'a koyuyorum direkt link'i, onda da preview cikmiyo. Ne garezleri var acaba suna...
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 evet bizimkilere göstersen, incildew kruan kadar sakat algılıycaklarına, bak kuran güzel incil kötü anlarlar
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 di said: Youtube ustunden share deyince paylasilmiyo bu arada video bende. Goturup FB'a koyuyorum direkt link'i, onda da preview cikmiyo. Ne garezleri var acaba suna... this. Bitek bende var sandım ahahahahah Adi youtube
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Teyze en iyi cevabi veriyo orda aslinda. Bir nevi din lol demis
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 alexmurray13 2 hours ago Why is this not allowed on Facebook? Dit Is Normaal 1 hour ago We have no idea, but there's a fix. You can look us up on Facebook and share our Facebook post containing the video to your wall.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 tek çıkarılacak mesaj, adı farketmeksizin dinlerin deli saçması oluşu
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Zencinin sonraki yorumu güzel. Önyargısız sanırdım kendimi ama değilmişim diyor.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Abi avrupalinin en buyuk artisi hatasini kabul etmesi zaten. Dunya duzdur diye direten dalyaraklar yok pek.
151kkk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 (tu) dogru birinin cikip bu 'global mental illness'i durdurmasi lazim. birinin bu tekerlege comak sokmasi lazim, nerede o kahraman? Gerci bu hikayedeki kahramanlarin sonu hep kotu bitti. bkz: turan dursun dreagloth said: tek çıkarılacak mesaj, adı farketmeksizin dinlerin deli saçması oluşu
Öne çıkan mesajlar