h2s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 25 tank 150 komando deniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 musulu da, halepi de,şam'ı da,ıdlib'i de , lazkiye'yi de...çok fazla adını duyduğunuz kobani'yi de, azez'i de, kerkük'ü de, süleymaniye'yi de defalarca gördüm işsiz öğretim görevlisi klavye kahramanı kardeşim. suriye veya ırak ayrı değil,ayrı değerlendirilmiyor şu an koalisyon devletleri tarafından. her iki ülkenin sınırları da fiili olarak değişti. ırak en az 4 parça şu an da. suriye daha da fazla parçaya bölünmüş durumda. Türk askerinin çok yakın zamanda ırak ve/veya suriye'ye gireceğini biliyordum. bunu söyledim. ancak arkası da gelecek zaten. bekleyip izleyelim. doğu perinçek'in veya başka hiç kimsenin müridi değilim. müridi olabileceğim bir kişi yaşamıyor. bir de adam gibi tartışmayı,konuşmayı öğretmediler mi gülüm sana? sen sürekli belden aşağı ve hakaret ederek mi tartışırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 eğitim için normal bir şey deniyor, operasyon filan yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 O kadar az askeri kurbanlık diye mi yolladılar daha büyük operasyona yol açma amaçlı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 yani 1200 zaten çok ciddi bir rakam lan kara harekatı değil bildiğin hucum birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 1200 diil olm 130, yazdılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Aydınlıkçılar polis, mit ve askeriyeye bol bol sızdığı için arada böyle bilgi veriyorlar. Cemaatten nefret etme sebepleri de o yüzdendi. Sonuçta iki sızma hareketi çuvala bol geliyor. Polis, Asker ve Mit içinde gruplaşmalar var, Hanefi Avcı'da bundan bahseder sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 musul isiste degil mi lan, onlari egitmeye mi gitmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 o cografyada kimin kimi ne yaptigi belli degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. bilginin nesini kattın? asriel'in yazdığı şeye karşılık biz gireceğiz dedim. ama açıkçası türk askerinin sınırötesi operasyon yapacağını bildiğim için böyle yazdım. yoksa suriye veya ırak özelinde kastetmedim. yalnız ağır kompleksli adamsın. yazdığım her şeye koşup gelip aklın sıra bir de dalga geçtiğini söyleyebiliyorsun. senin gazeteden okuduklarının, tvlardan izlediklerinin 1000 mislini ben yerinde gidip,görüp,yaşayarak öğrendim işsiz öğretim görevlisi. hala da öğrenmeye devam ediyorum. sen mısır'ı buradan paticik'ten oku,tvdan izle,internetten öğrenmeye çalış ne olup bitiğini. ben gidip her tarafını gezerek neyin ne olduğunu bizzat kendim yaşayarak öğreniyorum. adam olsan, gerçek bir bilim adamı ciddiyetinde olsan insan gibi davranırsın,insan gibi karşılıklı birbirimizden faydalanmaya çalışırız. sen bu tarzla öğrencilerine davranıyorsan er ya da geç ağzının ortasına yumruğu yapıştıracak, kafayı gömecek bir delikanlı bulursun karşında. ille de bir şeyle dalga geçmek istiyorsan aynayı al karşına,şu yazdıklarım aklına gelsin,yüzünde oluşan ifade ile dalga geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 h2s said: 25 tank 150 komando deniliyor 25 tanki 150 komando koruyamaz ..1200 olasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 paparnoz said: Aydınlıkçılar polis, mit ve askeriyeye bol bol sızdığı için arada böyle bilgi veriyorlar. Cemaatten nefret etme sebepleri de o yüzdendi. Sonuçta iki sızma hareketi çuvala bol geliyor. Polis, Asker ve Mit içinde gruplaşmalar var, Hanefi Avcı'da bundan bahseder sürekli. aydınlık ile falan ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bi tane de işçi götürselerdi keşke town center dikerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 dana22 said: h2s said: 25 tank 150 komando deniliyor 25 tanki 150 komando koruyamaz ..1200 olasi.. tankçı askerdir onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Eğitim için asker gönderilmiş abi ki bölgede mevcut olanların yerine. Bi yazmışınız ki sanki musulu işgal ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ''AA muhabirinin bölgedeki güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre, 2,5 yıldır peşmergenin eğitimi için Musul yakınlarında bulunan Türk birliğinin değiştirilmesi için Başika bölgesine 150 civarında asker karayoluyla gönderildi. Birliklerin değişimi dolayısıyla 20-25 tank da bölgeye intikal etti.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bugun musul yarin şam 2023de de moskova allahin izniyle tekbiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Birlikte görev değişimi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Flameoffear said: Eğitim için asker gönderilmiş abi ki bölgede mevcut olanların yerine. Bi yazmışınız ki sanki musulu işgal ettik. hatırlayın. bundan çok değil 1 sene önce peşmergeler "Türk askerini kesinlikle istemiyoruz" diyorlardı Irak'ta. Ve aynı şekilde Suriye'deki PYDliler de. 3üncü dünya savaşının giriş ve gelişme bölümlerini izliyormuşuz gibi geliyor. Birileri paylaşımları çoktan yapmış gibi geliyor. Umarım yanılıyorumdur. Ama sonucu çok yıkıcı olacak bir savaş bu eğer 3üncü dünya savaşının başlangıcı ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Hiçbir şey olmaz. 3. Dünya Savaşı'nın olacağını iddia etmek cahillik şu noktada, ortada fol yok yumurta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 3 geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bişi yok normal tabur deişimiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kuddusi gene mi fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar