Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operasyon Musul

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

musulu da, halepi de,şam'ı da,ıdlib'i de , lazkiye'yi de...çok fazla adını duyduğunuz kobani'yi de, azez'i de, kerkük'ü de, süleymaniye'yi de defalarca gördüm işsiz öğretim görevlisi klavye kahramanı kardeşim.

suriye veya ırak ayrı değil,ayrı değerlendirilmiyor şu an koalisyon devletleri tarafından. her iki ülkenin sınırları da fiili olarak değişti. ırak en az 4 parça şu an da.
suriye daha da fazla parçaya bölünmüş durumda. Türk askerinin çok yakın zamanda ırak ve/veya suriye'ye gireceğini biliyordum. bunu söyledim. ancak arkası da gelecek zaten. bekleyip izleyelim.

doğu perinçek'in veya başka hiç kimsenin müridi değilim.
müridi olabileceğim bir kişi yaşamıyor.

bir de adam gibi tartışmayı,konuşmayı öğretmediler mi gülüm sana? sen sürekli belden aşağı ve hakaret ederek mi tartışırsın?
Sosyal ağlarda paylaş

Aydınlıkçılar polis, mit ve askeriyeye bol bol sızdığı için arada böyle bilgi veriyorlar. Cemaatten nefret etme sebepleri de o yüzdendi. Sonuçta iki sızma hareketi çuvala bol geliyor. Polis, Asker ve Mit içinde gruplaşmalar var, Hanefi Avcı'da bundan bahseder sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle.

bilginin nesini kattın?
asriel'in yazdığı şeye karşılık biz gireceğiz dedim.
ama açıkçası türk askerinin sınırötesi operasyon yapacağını bildiğim için böyle yazdım.
yoksa suriye veya ırak özelinde kastetmedim.
yalnız ağır kompleksli adamsın. yazdığım her şeye koşup gelip aklın sıra bir de dalga geçtiğini söyleyebiliyorsun. senin gazeteden okuduklarının, tvlardan izlediklerinin 1000 mislini ben yerinde gidip,görüp,yaşayarak öğrendim işsiz öğretim görevlisi.
hala da öğrenmeye devam ediyorum. sen mısır'ı buradan paticik'ten oku,tvdan izle,internetten öğrenmeye çalış ne olup bitiğini. ben gidip her tarafını gezerek neyin ne olduğunu bizzat kendim yaşayarak öğreniyorum.
adam olsan, gerçek bir bilim adamı ciddiyetinde olsan insan gibi davranırsın,insan gibi karşılıklı birbirimizden faydalanmaya çalışırız.
sen bu tarzla öğrencilerine davranıyorsan er ya da geç ağzının ortasına yumruğu yapıştıracak, kafayı gömecek bir delikanlı bulursun karşında. ille de bir şeyle dalga geçmek istiyorsan aynayı al karşına,şu yazdıklarım aklına gelsin,yüzünde oluşan ifade ile dalga geç.
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

Aydınlıkçılar polis, mit ve askeriyeye bol bol sızdığı için arada böyle bilgi veriyorlar. Cemaatten nefret etme sebepleri de o yüzdendi. Sonuçta iki sızma hareketi çuvala bol geliyor. Polis, Asker ve Mit içinde gruplaşmalar var, Hanefi Avcı'da bundan bahseder sürekli.

aydınlık ile falan ilgisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

''AA muhabirinin bölgedeki güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre, 2,5 yıldır peşmergenin eğitimi için Musul yakınlarında bulunan Türk birliğinin değiştirilmesi için Başika bölgesine 150 civarında asker karayoluyla gönderildi.

Birliklerin değişimi dolayısıyla 20-25 tank da bölgeye intikal etti.''
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Eğitim için asker gönderilmiş abi ki bölgede mevcut olanların yerine. Bi yazmışınız ki sanki musulu işgal ettik.

hatırlayın.
bundan çok değil 1 sene önce peşmergeler "Türk askerini kesinlikle istemiyoruz" diyorlardı Irak'ta. Ve aynı şekilde Suriye'deki PYDliler de.

3üncü dünya savaşının giriş ve gelişme bölümlerini izliyormuşuz gibi geliyor. Birileri paylaşımları çoktan yapmış gibi geliyor. Umarım yanılıyorumdur. Ama sonucu çok yıkıcı olacak bir savaş bu eğer 3üncü dünya savaşının başlangıcı ise.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...