paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Musul'un Başika bölgesine 130 asker ile çıkarma yapılmış. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/442755/Turkiye_den_Musul_a_cikartma__1200_asker_gonderildi.html http://www.cnnturk.com/dunya/turk-askerleri-musulun-basika-bolgesine-konuslandi Edit: 130'muş. Haber kanalları sonradan düzeltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 yok lebron james Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 82? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 suriye -irak resmi olarak bize savas acsa kimse neden diyemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Yunanistan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 neyse. uzun zamandır bildiğim bir şeydi. bugün dayanamadım,başka bir konu başlığında "biz gireceğiz" deyiverdim. çok uzun sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 3. dunya savasini baslattik ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KuddusiMavra said: neyse. uzun zamandır bildiğim bir şeydi. bugün dayanamadım,başka bir konu başlığında "biz gireceğiz" deyiverdim. çok uzun sürmedi. Ya ceto sallama bi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 dana22 said: suriye -irak resmi olarak bize savas acsa kimse neden diyemez.. ırak? şu an işid var orda, koalisyon dahilinde deniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 El altından sopayı göstermişler Tayyibe, Mehmet nöbete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ulan adam bizi savaşa soktu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 barbu said: KuddusiMavra said: neyse. uzun zamandır bildiğim bir şeydi. bugün dayanamadım,başka bir konu başlığında "biz gireceğiz" deyiverdim. çok uzun sürmedi. Ya ceto sallama bi ya :D https://forum.paticik.com/read.php?98,7124944,8267957#msg-8267957 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 koalisyon sonucta resmi olarak ne oldugu belirsiz.ulke olarak yoklar sanirim..nato da yok.. ama su anda ulke olarak 1200 asker demek resmen girdik demek.. simdi 10 kusur sene once tezkere ile yapamadigini o kadar seyden sonra yine yaptiracaklar..israil petrolunun bekciligini yapacagiz seve seve..kolidoru sen korumazsan gorursun hesabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KuddusiMavra said: neyse. uzun zamandır bildiğim bir şeydi. bugün dayanamadım,başka bir konu başlığında "biz gireceğiz" deyiverdim. çok uzun sürmedi. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sırada kerkük, sonra da moskova var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KuddusiMavra said: barbu said: KuddusiMavra said: neyse. uzun zamandır bildiğim bir şeydi. bugün dayanamadım,başka bir konu başlığında "biz gireceğiz" deyiverdim. çok uzun sürmedi. Ya ceto sallama bi ya :D https://forum.paticik.com/read.php?98,7124944,8267957#msg-8267957musulu suriyede sanan v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sınıra 15bin asker yığıldı deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hayır sadece haber vermişiz biz giriyoruz 1200 askerle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 :) haritaya bakın güzel kardeşim. bugün musulda işid'e karşı savaşmak neyin karşılığında? Türkiye'nin baştan beri ypg'ye yar etmem dediği cerablus bölgesinde de aksiyon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 1 tabur değil. 1 bölük asker girdi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Suriyeye girecez diyip sonra musula girince ben biliyordum dedim zaten demek icin dogu perincek muridi olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 musul baya içerisi ha söylemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bir bu eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 çeto MİTMİSİN YOKSA ERMİŞMİSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Sadece 130 askercik yollamışız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar