paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Daha 1 gün önce jilet gibi akan oyunlar şimdi 12 fps'ye düştüler. Ne ekstra bir yükleme yaptım, ne bilgisayarda bir değişiklik. Mesela oynarken objeler belli bir zaman geçtikten sonra yüklenmeye başladı, örneğin Wolfstein New Order oynuyorum kutular, cisimler, yaratıklar sonra sonra ortaya çıkıyor. Ekran kartı sürücüsünü tekrar güncelledim, yine düzelmedi. Anlamadığım bir sıkıntı var. Cpu desem testlerde düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 HDD arızalanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Rus ucagi dustu ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Sicaklik degerleri ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Sıcaklık değerleri normal, hiç bir problem yok orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ekran karti ramleri patlamis olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 başka bir oyunda denedin mi? bütün oyunlar demişsin de emin olmak istedim. bu "sonradan yükleme" durumu bütün oyunlarda mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Arka planda çalışan bitcoin miner var mı bir bak. Bende sorun ondan çıkmıştı. Masa üstünde bile ekran kartı %99 kapasite çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 arkada sinsi bişi açıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bios'u update ettim düzeldi, hayret. Ne alakası olabilir bios ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 3d marka soksana bir bak bakalım oradan belli eder ekran kartımı başka bişeymi problem diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 İşte Benchmark'a sokmuştum değerleri normaldi. Ne ısınmada Ne cpu'da ne Gpu'da hiç bir sıkıntı görünmüyordu ama oyunlarda fps 12 ve altına düştü. Şimdi bir bios update yaptım Fps 60'a sabitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 aynı sorun benim HDD patlamadan önce olmuştu, oyunlarda read yavaşlıyordu haliyle performans ci ci oluyordu. 2 gün sonra infilak etti zaten asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 SSD lobisi faaliyette. Niye hemen taş gibi hdd'ye suç atıyorsunuz ? Yerinden bile sarsmadım yarısı boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 paparnoz said: Bios'u update ettim düzeldi, hayret. Ne alakası olabilir bios ile ? Much the way the system BIOS provides a set of functions that are used by software programs to access the system hardware, the video BIOS provides a set of video-related functions that are used by programs to access the video hardware. şuymuş sanırım alakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar