Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Alla alla, bende tekrardan doldurdum ama, ne iş anlamadım, tekrar deniyelim.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Arkadaşlar herhangi bir bilgi varmıdır? Bana bir az önce geçen sefer attıkları we are sorry içerikli maili tekrar göndermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bana gönderilen birşey yok. Rezillik tek kelime ile rezillik, bu kadar söylüyorum.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Biz(5 kişi) dede bişey yok...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yok yok hala hiç bişi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Olacağını da zannetmem bu noktadan sonra, bana farklı bir form doldurduğum için (bilmeden) bir yanıt geldi ama çok saçma ve Key'in, EU Retail çıktıktan sonra verileceğini söylüyor.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hala bir haber yok...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bende de yok maalesef. Blizzard belli ki bu konunun açılmasını istemiyor. EU Forumlarında cevap vermeden postlar locklanıyor, vs.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eveeettt bu gün ak koyun kara koyun belli olucak hadi bakalım hayırlısı...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Benim tahminime göre, bizleri FB'nin 2. bölümünde alabilirler. Hadi hayırlısı :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Nedir bu günün özelliği? Yoksa 1 haftadır varlığımızdan bi haber olan Blizzard bizlerle ilgilenme lütfundamı bulunacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Gecen hafta pazartesi bazı kişilerin sorunlarını çözdüler daha dogrusu bir kısım keyi daha çevirdiler bizde bu gün geri kalanınıda hallederler nelki diye düşünüyoruz ama geçen sefer ENO haber vermişti bu sefer ondan ses seda yok bu pek iyiye işaret degil :)[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe http://www.hordishmanner.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hala ses yok nasıl iş bu of![signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. (benim bulduğum bir laf değil bir siteden almıştım, insan haklarına çok saygı duyan bi mod arkadaş benden habersiz değiştirmiş imzamı link veremiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arkadaşlar Blizzard'ın WOW forumlarında bununla ilgili takipedebileceğimiz herhangibir post varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hayır, Blizzard bu tür postların hepsini kitledi ve sonrasında kimse açmadı. Son 3 4 gündür hiçbir şekilde Blizzard'dan mail de gelmedi. FB 2. aşamayı bekleyecez gibi görünüyor.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Beyler şimdi ben daha yeni convert ettim, elime yeni geçti. Çevirmeleri imkansız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hatta not olarak özellikle Türkiye'de, özellikle bu konuda mağdur olan en az 5 arkadaşım var lütfen keylerimizle ilgilenin tarzı bir şey de etkiledim. Tabi ne kadar sonuç doğurur bu, bekleyip göreceğiz.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben ve bir kişi daha var yeni convert başvurusu yapan. ben iki gün önce yolladım ve aynen ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: hayden, 25 Ocak 2005 10:28 tarihinde demiş ki: ben ve bir kişi daha var yeni convert başvurusu yapan. ben iki gün önce yolladım ve aynen ses seda yok. Hadi ya... Uf çok moralim bozuldu...[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Biraz önce bu mail geldi bana arkadaşlar Hala bekle diyolar insanda peygamber sabrı olsa tükenir valla :) ----------------------------------------------------------- Hello, The transfer of your US authentication key into an EU one is being dealt with. We will send you a confirmation mail as soon as it is completed. Thanks for your patience. Blizzard Europe Entertainment Ana Billing Support www.wow-europe.com --------------------------------------------------------[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ya bir dakika bana o mail gelmedi ya şimdi ben daha o maili mi bekliyorum? Ağlamak istiyorum...[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 usta ben 15 aralıkta doldurdum ilk formu hala bi sonuç yok sonun benim gibi olmaz insallah[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Bogachan, 25 Ocak 2005 17:26 tarihinde demiş ki: usta ben 15 aralıkta doldurdum ilk formu hala bi sonuç yok sonun benim gibi olmaz insallah Ben ölmüşüm ya alana kadar akla karayı seçtim ben WoW'u... Mağduruz Blizzard duy bizi... Şu ana kadar activated olmamış en az 5 kişi biliyorum ve onlardan belki de 1 ay sonra yapabildim bu işi. Bu durum hiç de iç açıcı değil.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Beyler bu arada siz bu tarz bir işlem yaptınız gibi sıradan bir mail de almadım ben bu convert olayından. Bir sorun var mı, endişelenmeli miyim? Hani her mevzuyu yapınca çat diye bir mail gelir ya siz böyle böyle yaptınız şeklinde. Ondan bahsediyorum. Saygılar [Bu mesaj Warri tarafından 25 Ocak 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bende o maili almadım, ama o mailin çok bir anlam taşıdığını da sanmam (önceki maillere bakarak) Şahsi düşüncem, keyleri convert edilmeyenleri EU Final Beta'nın 2. phrase'ne alacaklar (daha OpenBeta ile ilgili kesin bir bilgi yok)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar