Mboma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 gidipte beyenen var mı? ben daha gitmedim ama en kısa zamanda gidecem ama gidenler hiç beyenmemiş sizi görüşlerinizi nelerdir ?[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 vala diğer insanları bilemiyecem de ben beğendim. sonuc olarak kahkaha atarak geçirdiğiniz bi vakitiniz oluyo. şahsen benim film esnasında askere gidesim geldi yani öyle söyliyim.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurtson Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Başkasının fikriyle hareket etmesen iyi olur çünkü ben beğendim tamam ama belki sen beğenmeyebilirsin...Gora gibi çok küfür var benden söylemesi...Sonuna gıcık oldum yaw burada söylemiyeyim..Kolay gele...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 arkadaslarım irenc hatta 'dunyayı kurtaran adam'dan bile daha kotu dediler[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Aramaya inanalım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence spr bi film ilkinden daha gzl olmus..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Gayet güzel olmuş ben gerçekten çok beğendim ve güldüm[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Doo_m, 24 Ocak 2005 17:53 tarihinde demiş ki: bence spr bi film ilkinden daha gzl olmus.. düzgün yazarmısınız ? cep telefonundan mesaj yazmıyoruz burda. fazladan kelime koyma gibi bir derdiniz de yok .. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 türk film tarihinin kara bir lekesi olarak tarihe geçecek bir film.. gitme parana,zamanına yazık,türk ekonomisini düşün yapmayın beyler,ben o hataya düştüm siz düşmeyin... berbattttt[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 çok komik deil ama kötüde deil.BEnce güzeldi bazı sahnelerde biz arkadaşlarla koptuk yani.BEnce git,izle vbe yorumu kendin yap.Şahsen ben başkalarının dediklerine aldırmadan üm filmleri izleyorum.Sonuçta herkezin beğenmediği bi filmi sen beğenebilirsin.Bizim arkadaşlar The Saw filminden nefret ettiler ama benim hayatımda izlediğim en güzel filmdi öle düşünmek lasım :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben 2 hababam fliminede gitmedim sende gitme parana yazık yoksul insanlara ver o parayı onun yerine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Eski hababam sınıfı zihnimde bi yere yerlestiginden hic beyen(e)miyorum. 2 filmini de izledim ama eski hababam hafası olmuyor iste.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Cermy, 24 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki: vala diğer insanları bilemiyecem de ben beğendim. sonuc olarak kahkaha atarak geçirdiğiniz bi vakitiniz oluyo. şahsen benim film esnasında askere gidesim geldi yani öyle söyliyim. sana tamamen katılıyorum ya walla o son sahnelerde askere gidesim geldi...[Bırakın ulen beni, okumuyacağım ben, askere gitcem len ben] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Evet hakkaten sonu cok guzel gaza getırıo ılk fılmınden daha guzel bariz[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gitmedim , gitmemde.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben tawsiye edrim...Biraz saçmalik yok diil ama gidin bence.. askerdeyken herkesin 1 ikizi war sanki... o biraz saçma olmusss[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Doo_m, 24 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki: ben tawsiye edrim...Biraz saçmalik yok diil ama gidin bence.. askerdeyken herkesin 1 ikizi war sanki... o biraz saçma olmusss Doo_m buna tam yerinde bir cewap söölerdim de kimse filme gitmez o zaman, anladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 walla ben bugun gittim idare eder yani ne iyi ne kotu ama sadece film diger filmlere gore kısa mı yoksa ben ordayken zaman mı hızlı geçti :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Emrah koşşş... -Ne oldu abi???? annen emrahh HAyıRRRRRR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Gittim, çok beğendim çok güldüm. Filmin yapılma amacı ne? Güldürmek Güldüm mü? Evet Öylese bu film güzel. Garip garip "Ayböke bu film bize birşey katmaz aytanem"lere falan gerek yok yani =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Teftiş sahnesinde krize girdim ya =) Bir de her semiramis dediğinde ölüyordum ehueuhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abi haklısıın bide tevtişi bırakta kızların odasına camdan bakıyolardı uya her sigara çekişlerinde aydınlık oluyo orasıda bayaa güzeldi ya :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Emrah koşşş... -Ne oldu abi???? annen emrahh HAyıRRRRRR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gideceğim bu hafta içi.. beğeneceğimden emini valla..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gerçekten güzeldi ama genede kotu yanları oldu[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ne gzl dı ne kotuydu orta karar bir film bence ya ben en cok o sinir krizi gecırdıı shneye guldum elınde patetes:D[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siyah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Allasen yapmayın ya..Nesine güldünüz bu filmin?..Sadece Hülya Avşarın oyunculuk konusundaki beceriksizliğine gülünebilirdi..Sakın gitmeyin..Türk sinemasının geldiği son nokta buysa yazıklar olsun valla..[signature][hline]The Refute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar