-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 DH veya gitti gidiyora filan koymadan once patidas hakkı diyerek buraya ekliyorum. Şirkette kullandığım 2 adet 2233BW satılıktır. Amazon blackfriday indirimlerinden ne zamandır istediğim dual monitor mountu alınca, bari 2 tane de yeni ips alayım diyerek vc239h aldım. yoksa dediğim gibi işyerinde kullanım için 2233'den gayet memnundum. Herhangi bir sıkıntıları yok gayet temizler. dvi-dvi kablo + guc kablosu mevcut, kutu yok, fatura haliylen yok. ankara içinde elden bizim şirkette deneyerek teslim alabilirsiniz. gerekirse kargo da yaparım ama kutu yok malum, ayarlanır bişiler. foto;teknik ozellikler fiyat için donanim habere baktım 2015 içerisinde 200tl civarına satılmış bi kaç kere, o civarda bişiler ayarlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bu monitorleri ne zamandir kullaniyorsun? elimde 3 tanesi mefta oldu, tamir ettirdim hepsi 1 sene icinde iflas etti... bir sure sonra kapasitorleri bisileri yaniyor. acilmamaya basliyor ilk basta monitor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 en az 4-5 senedir kullanıyorum hıc sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben daha aktif kullanmış olabilirim, ama yine 5-6 senede iflas ettiler. ilk başta power tuşu bozuk zannediyorsun, 2-3 kere açman kapaman gerekiyor görüntü gelmesi için ama bir süre sonra hiç açılmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ahaha http://40.media.tumblr.com/92cf49bdc565e706e46eb7d4ff3cbbaa/tumblr_nc1pmy7fPX1thxsmlo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 samsungda oyle sey olmaz ya, sana sansung satmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 balta gibi bir amacım yok -baya yaygın bir problem- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bende de 5 yıldır falan var, daha tık demedi. canavar gibi monitor. kıyamet sonrası senaryolarda kullanılan türden sadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 belli bir ömrü var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 hasss yanlız o ekran açılıp,açılmama benim monitorde de var 4 yıl oldu alanı :S 2253LW Samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kertenkel said: 5-6 senede iflas ettiler. nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben 7 yildir kullaniyorum, ama bire bir ayni modeli degil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bu arada bu monitorlerin kullanım ömrü 8 sene falan zaten. iyi bi süre 5-6 sene kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 O olay benim Samsung monitöre de olmuştu. Araştırdım bir kapasitör ile alakalıymış. Açıp onu değiştirmiştim düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 akim kapasitoru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 evdeki samsung t240'da okutmaya karar verdim. onu da vx239h'la degistircem. bu da yaklasık 3-4 senelik. fiyatlara baktım 300'e filan baglarız bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 aquila said: akim kapasitoru mu? Güç kartında bir kapasitör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Aluriel said: kertenkel said: 5-6 senede iflas ettiler. nigger please benimde 7. yılı falan sanırım, samsung'un o yıl çıkardığı en iyi monitör falan o fiyat grubunda, çok siviyirim onu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 balta değil de burda yazılanı görünce şaşırdım bedeki de aynı şekilde cortlamıştı içindeki kenarından geçen güç kabloları bile yanmış plastiği filan açınca gördüm. nese yenisini aldıktan sonra bi tamirciyle tanışıp ona verdim de içine led ışık filan taktı bişiler yaptı güzel çalışıyor şimdi ama açılırken şu çok eski tvlerden gelen çık çık diye bi ses vardı ya yüksek bi ses ondan geliyor bi kaç kez kıp kıp ediyo filan :D bendeki 3 senede gitmişti bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Benimki de 7-8 yılı buldu, baya da yoğun kullanıldı. Backlight bleed hariç sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 hala satılık mı bunnar? daha yeni monitör almam gerekti ama parayı ayarlarsam belki bunlarıda eski monitörü değiştirmek için kullanabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 evet satılık daha dh'a filan koymadım. yakın zamanda almayı dusunursen bekletebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 bombilo said: evet satılık daha dh'a filan koymadım. yakın zamanda almayı dusunursen bekletebilirim. Ozel mesaj atmistim bombilo. Duruyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 ozel mesaj kutun dolu, cevap yazamadım - evet duruyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar