toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Yatakta uzaniyodum pc acik ama idle takiliyodu. Once kendi kendine bi restart farkettim. Sonra kafami cevirdim baktim monitorde goruntu yok, sonra sinyal yok uyarisi. Ilk basta yine ekran karti gitti sandim, daha once garantiden degistirmistim. Sonra yanik kokusunu aldim. Ekran kartini soktum kokladim, koku yok. Sonra kokunun geldigi yeri bulmaya calistim, cpu tarafinda koku var. Pc'yi baslaymaya kalktigimda tum fanlar donmeye basliyor ama 1-2 sn icinde duruyor, birkac saniye sonra tekrar donmeye calisip donemiyor. Boyle loop seklinde ben kapatana kadar. Yanan cpu mudur, anakart midir? Buna ne sebep olmus olabilir, tekrar ayni seyi yasamamak icin ne yapmam lazim. Anakart asrock z87 pro 4 Cpu intel i5-4570 Psu seasonic 620m Ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 psu patlamıştır, başka psu ile dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Psu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Yüksek ihtimal PSU'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Bu arada cpu power kablosu arkadan dolandirmak icin kisa kaldigindan aliexpress'ten sunu almistim uzatmak icin. Bunun pek sebep olabilecrgini dusunmuyorum ama ekstra bilgi olarak dursun. http://www.aliexpress.com/snapshot/6678430116.html?orderId=67363973177764 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Psu ise benim icin cok iyi haber, ama seasonic nasil boyle bi hayalkirikligi yaratir bende inanmakta zorlanirim. Garantisi devam ediyo mu bi bakayim. Ayni tip bi urun yok elimde ama sundan var, denemeli miyim? En azindan sorunun psu oldugundan emin olmak icin. http://www.teknobiyotik.com/tx-powermax-250w-2xsata-2xide-bilgisayar-guc-kaynagi.html Bi de baska bi donanima zarar vermis olabilir mi bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Olabilir. 250W PSU'yla açmaya kalkma bilgisayarı sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 250w sistemin mazot parasına yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Cpu dan yanik kokusu geliyosa cpu dur . Ama simdiye kadar oyle yanan vpu gormedim. Heatsinki takmadan acarsan yanabilir ama otomatik kapatir sistemi oyle olursa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 PSU bağlantılarının birinde gevşeklik varsa plastik aksam da yanmış olabilir, bağlantıların bir gözle kontrolunu yapsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Ya burnumu kasanin icine sokunca koku ordan geliyo, ama simdi psu'yu kokluyorum orasi da ayni. Zaten nezleyim burnumdan nefes almakta zorlaniyorum sdfg. Heatsinki hic cikarmadim montajlatip kargolattim tum kasayi inventus'tan. Sadece psu'yu kendim taktim seasonic inventus'ta yoktu. 2 yildir tik demeden calisti alet, sadece evga yamuk yapti onu da degistirdim zaten garantiden. Madem oyle yeni psu tavsiyesi alabilirim buradan ama umarim baska bisi yanmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Anakart kapasitörlerini de kontrol et, onlar da cortlamış olabilir. EVGA 850 G2'nin fiyatı iyi gibi Amazon'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Problem cinli kablodaymıs. Aşağıdaki fotoda gördüğünüz gibi cpu sağlam duruyor, sarı kabloyu takip edince kasanın arkasındaki bağlantıda yanığı farkettim. http://i.imgur.com/FuxT1BF.jpg http://i.imgur.com/Byxkykh.jpg demek ki cable management icin cinden kablo almamak gerekiyormus. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Fotoğrafta ben göremiyorum olayı ya, anakartın üst kısmı yanık sanki ama toz veya gölge de olabilir sdsfsd edit. 12V uzatma kablosuyla ATX12V PSU kablosunun birleştiği yerde yanık varsa o gevşekliktendir yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Iki foto var, ilkinde her sey normal gorunuyo zaten o yuzden koydum :) Digerinde cinli kablonun arkaya uzanan kismi gorunuyo, yanik kismi kasanin arka kapagini acinca farkedebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 O PSU'ya giden kabloda gözle gözüken bir zarar (yanık vs.) yoksa sorunsuz çalışıyor olabilir. Varsa değiştirilmesi gerekir. Aynı şekilde bütün parçaların da sorunsuz çalışmaya devam etme şansı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Gerçi o soket pert gibi duruyor, modülerse o PSU 12V kablosunu değiştirip çalıştırmayı deneyebilirsin, modüler değilse veya muadil kablo bulamazsan yeni PSU'ya yönel derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 god damn chinks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bana da olmuştu bu, allahtan modülerdi kabloyu değiştirince düzeldi başka bi şey patlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Moduler ama sabit bolumdeki kablo bu. Hasar sadece ek kablodaydi. Psu'dan gelen kablonun pinlerinden sadece birinin ucu karamisti. O kabloyu kullaniyorum su an sorun yaratir mi? Ayni turden bi kablo daha var psu'dan sabir cikan. 4+4 sekilde 2 parca seklinde ama olur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ATX12V (veya EPS12V) diye geçen (genelde 4+4 pin olur) kablodan bir tane daha varsa onu da takabilirsin işlemci soketine. PCI-E diye geçiyorsa o uymaz, zaten sokete girmez zorlamadan. Ucu siyah pin sorun yaratabilir, o kabloyu kullanıyorsan soketin sıcaklığını kontrol etmen lazım, benzer şekilde zarar yaşanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Tabi o kontrolü elektriği kesip yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Beyin tümörü de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 normalde kullandıgım, pinlerinden biri kararan kablo http://i.imgur.com/QlozlA4.jpg onun yerine simdi kullandıgım 2x4 pin http://i.imgur.com/0F2FASL.jpg pci-e icin 2x6 var zaten su an kullandıgım o apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Abi git kablo al bi tane yanik psu dan, kes bic tak kendininkine. 2x4 pinin uymamasi lazim duz 8 pinlik anakart girisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar