Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eh, ingilizler sevgilerini "seni seviyorum" diyerek ifade etmiyorlar ona bakarsan :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 27 Ocak 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu şifreleme tekniği üstünde çok uğraşmış olmalılar lol[signature][hline]kaçın! burizası var!
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 elfçe öğrenin, rahat edin[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu ingilizler aptal. bizde kuş dili var daha iyi hecelerin yerlerini değiştiriyorsun...[signature][hline]tuana...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bizde birde bir dil daha var par'la kullanılan bir şeydi her hecenin başına getirerek konuşuluyordu mesela. parsaparlak gibi. eskiden bizim sınıfta kızlar acaip sökmüştü bu dili konuştuklarından bişi anlamıorduk sonra yawaş yawaş anlayacaz derken öldürdük kızları :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hiç sevmezdim şifreli konuşanları este deste vardı konuşurlardı hep uyuz olurdum en basit şifreleme yöntemlerinden biriside harf yerine alfabetik sırasındaki sayıyı yazmak:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
killers Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Mayh3m, 27 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: Evet eskiden ingiltere kralicesinin yasak aşk yasadıgı bir sevgilisi ile mektuplasmada kullandıgı eski bir sifreli konusma stili.. Nasılmı? Örnegin: şfoj şfyjzösn burada seni seviyorum yazıyor.. Alfabatik sıraya göre bir sonraki harfleri yazıyorsunuz.. Ayrıca tarih kitaplarında okudugum kadarı ile sonunda mektupları yakalamıslar ve sifreleri cözmüsler ve ikisininde kafalarını ucurmuslar.. Biyerde okumuştum bunu hatırlayamadım ama yapan gizli servisten bi elemanmış vakti zamanında... kelimelerdeki harflerin yerlerini birazcık değişerek yazılmış bir metin okuyan tarafından düzgün yazılmış gibi anlaşılıyor. Metni bulup yapıştırmadım ama azıcık araştırısanız örneklerini bulursunuz. Adam bu şekilde yazılmış metinleri şifreleyerek gönderiyor. Karşıdaki başka bi gizliservis te çözmeye çalışıyor. Karşı makina anlamlı bir metin yakalamadıkça denemeye devam edip tekrar başa dönüyor... bunu bulamamışlar o ayrı[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV]
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kendi saglam kriptonuzu kendiniz planlayin kafanizda, boyle bir karakter yukari/asagi gibi basit olmasin, babaniza bile de soylemeyin derim. Oyle sakliyorum ben sifrelerimi, 40+ karakterli sifreli bir zipin icinde ve kendi bildigim kripto ile bir txt'de.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 komidinimde saklıyorum ben de, a4 dosya kağıdında. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biz direk lotr de kullanılan elf alfabesinden çalıp çırpıp kurmuştuk, bir kağıda yazmıştık, üstüne de ezberlemiştik. kağıda bakmadan şifreyi çözmesi için birinin sherlock holmes olması gerekiyordu:-) sonradan unutsak da arada biri yeniden yapar, oyalanırız heheh sınıfta kağıt falan atarak konuşulur ya, biz o alfabe ile mesaj alışverişi yaptığımızdan hocaya küfür bile etsek hiçbir şey anlamıyorlardı, en iyi yanlarından biri de oydu:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Öne çıkan mesajlar