Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5. Levent (Konut Projesi)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

Xaenin said:

En güzeli şehrin göbeğinde ailenden ev ütmek ya, herkese tavsiye ederim.

Ver bakim onu bana siz bişi yapmıyosunuz zaten diyeceksiniz, 15k falan bi tadilata gireceksin kendi istediğin gibi yapacaksın, mis.

Lan ev kredisine bile giremeyen halinizle ülkenin %5lik falan zenginizisniz yine. ülke hakikaten çökmüş bitmiş.

Ev satın alanların yüzdeki kaçı ilk evini satın alıyor acaba merak ettim, var mıdır böyle bi istatistik çalışması?

Devletin ev sahibi olmayanlara kira yardımı vs yaparak kırmaya çalışması lazım bu kısır döngüyü, ama bizimkiler zengine peşinat yardımı yapar...
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçirilen 5. Levent projesinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade imkanı sunuluyor.

balayından dönünce gidip bakacam bakalım. fiyatları aşağı çekmiyor ipneler. 20% çekseler fırlatıcam cüzdanı ama işte.

3+1 ler için 1.3m falan diyorlar. yüksek, ara kat.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçirilen 5. Levent projesinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade imkanı sunuluyor.

balayından dönünce gidip bakacam bakalım. fiyatları aşağı çekmiyor ipneler. 20% çekseler fırlatıcam cüzdanı ama işte.

3+1 ler için 1.3m falan diyorlar. yüksek, ara kat.

Tüm evlerin fiyat listesi var mı ? Fiyatlar acayip abi ,acaba o kadar deger kazanır mı ya... metro+havalimanı olucak ama 1.3m lik ev (1.6-1.7) olursa birşey ifade etmez.

Bir de kaç metre kare o 3+1
Sosyal ağlarda paylaş

brütü 170 falan, neti sanırım 145 fln.

değer kazanıyor ama bunun yeri o kadar kilit bir yer değil. 1453 gibi falan değil, o mesela tam kilit noktada. hem metro geliyor kapısına hem 3. köprü ana yolu üstünde falan.

önceki örneklere baktığında değer artışı çok iyi ama işte bilemezsin garantisi yok. kampanya yapmaları demek satamıyoruz demek zaten. piyasa çatırdıyor.

yatırımdan ziyade yaşam alanı amacıyla alınabilir. benim için lokasyonu iyi araba ile her yere 15 dk da ulaşabiliyorum.

projede orada yıkılan gece kondu sahiplerine verilen binalar var. onların konumlarına falan bakacağım.

fiyat listeleri haftalık çıkıyor, nette falan bulamazsın. telefonda en fazla en düşük ve en üst değeri söylüyorlar.

projenin katalogu burada: http://www.5levent.com.tr/pdf/5L-Katalog.pdf
Sosyal ağlarda paylaş

Nette yoktu zaten evet,araştırdım biraz.

Bence yeri cok iyi ama olay tamamen o 2 geçicek metro hattına bağlı. Onlarda kim bilir ne zaman tamamlanır veya tamamlanır mı. Sirkeci-Eminönü tren hattını öylece bıraktılar kaldı. Eskiden iyi kötü bi tren vardı.Sahil yolu felçti,marmaray bakımı girince tamamen gitti.

Ben oturmaktan ziyade yatırım için düşünmüştüm ama biraz riskli ve önünde uzun bir dönem gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi düşünsene doğudan gelip dağın başına gecekondu dikiyorsun; 4-5 sene sonra belediye geliyor oy karşılığı altyapı getiriyor. 5-6 sene sonra başka bir seçimde de tapu veriyorlar sana. Artık başını sokacak bir evin oluyor; sersefil de olsa yaşıyorsun bir şekilde İstanbul'da.

Derken aradan 20 sene geçiyor, Ağaoğlu diye bir adam gelip gecekondun karşılığı sana apartman veriyor. İnşaat bittiğinde bir milenya çalışıp kazanamayacağın kadar paran oluyor.

Sonra o daireyi senin 6 ay önce kazandığının 10 katını kazanan bir adam gelip senden almaya çalışıyor falan, o daireyi alabilmek için 10 yıl kredi yüküne giriyor; it gibi çalışıyor, çoluğunun çocuğunun rıskından kesiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

yatırım için bu kademeden girilmez abi kampanyalı olsa bile. ilk lansman fiyatına göre en az 20-25 artıyor fiyat ikinci etapta. torunların sırtı teype dayalı, ona bir şey olmadığı sürece her şey çekilir. 1453 e seneye geliyor demişti kadın, her şey çizilmiş izinler alınmış çalışma başlanmış. 2017 haziranından bahsediyordu. burası zaten 2018 martta bitiyor. o zamana gelmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

1 000 000 lik evler..% 20 cekseler 200 000..istanbul disinda o paraya ev aliyor insanlar..

bingildak said:

ya arkadaş bir bitmedin ya.

konuyu baştan okuyordum adam masumca topiğini up'lamış, dana yine gelip önceki sayfalardaki yanıtını vermiş hemen arkasından sdfsfdf

bu arada ilgili emlak konut kampanyası durgunluğun ilk adımı gibi görünüyor. ellerinde kalan konutları toplu iteleme festivali gibi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...