Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 erkek tekir de bim poşeti gibi hayvan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Absolut zaman gectikce cetintasa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 olm herşey olmuş bitmiş ben daha yeni gelebildim. artık müdahalede edilmez bu topice. bildiğin p.ç oldu caaanım başlık. neyse barınaktan alın abi tabi. çocuk yapmış bi hata yardım bekliyo işte. çağırdım foruma gelip anlatır heralde bi ara detaylı bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ne tartistiniz olm bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 anneden erken ayrıldı diye 4 günde yavru kedi ölmez. bizim 2 can pâremizi biz sokakta 3 günlükken bulduk, avcumuzun içinde besledik. bırakın erken ayrılmayı anne görmemiş sayılırlardı. aşısı eksik falan diye de öyle pat diye ölmez. genetik sebeplerden falan bahsetmişler, ya öyledir ya da zaten hastadır yavrucak. bir de cins kedi ticaretinin yanında beyaz kadın ticaretinin de serbest bırakılmasını savunuyorum. birinde mahsur yoksa diğerinde de yok. (sarcasm tabi ki angut angut cevaplar yazmayın) neyse zaten laurelin en güzel şekliyle anlatmış dahasını demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bir kere bu işi ticarete dökenlerden almayın. internette bir sene boyunca araştırırsanız muhtemelen elindeki scottish foldu çiftleştirmiş ve en kötü aşı paralarına vermeyi kabul eden insanlar bulabilirsiniz. biz bizim siyamın yavrularını mesela parasız vermiştik. öyle "hemen alcam yhaaa çhok tatlılaaar" diye çocukluk yaparsanız olacağı bu. sonra da tanıdık ve güvenilir bir kaç veterinere gidip ona sorun ne yapılabilir diye bence ama bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. türkiyedesin yani gerçekçi olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 hazir guzel konu varken hijack edeyim https://imgur.com/VBqCQcg buna bakar misin diye sordular. alsam mi diye dusunuyorum da kopek bogazlamasin diye korkuyorum. kopek kedi birbirine nasil alistirilir? kucagimda kediyle gelsem lan it akilli ol desem saldirmaz diye dusunuyorum da, yalniz kaldiklarinda gozu doner mi bilemiyorum napayim help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 İkisi de yavruyken evde büyüdükleri zaman alışmaları için ekstra birşey yapmana gerek kalmıyor pek. Köpek büyük kedi yavruysa yine bir nebze köpek izin verebilir. Kedi büyükse epey zor olur alıştırmak. Senin durumda köpek büyük kedi yavru sanırım? Köpeğin karakterine göre uyum sağlayacaktır. Sevecen hoyrat olmayan bi hayvansa yadırgamaz pek. Ufak ufak koklatarak alıştırabilirsin zank diye önüne koymazsın. Evde 1 hafta falan kokusuna alıştıktan sonra karşılaştırırsın. Köpeğin önünde kediyi sev, ses tonunu ayarla, senin kediye nazik yaklaştığını görsün vs. Kediye doğru sert hamle yaptıkça sesle uyarırsın, böyle böyle alışır diye tahmin ediyorum. Bizim köpek üstüne gelen 2 yavru kediyi çok rahat kabul etmişti, çok sevecen hayvandı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Köpek sıkıntı çıkarmıyor genelde, ne bokluk varsa kediden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Kedi direk eve kuma gelmiş gibi nemrutlaşabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 o zaman alip bi koklatmak lazim bakalim ne olacak bi de evden 2-3 gun uzak kaliyorum arada sirada. o zamanlar gelip mamasini falan verecek birini ayarlayabilirsem kesin alirim hic olmadi alir satarim cins birseymis sonucta. diyerek de igrenc tartismayi tekrar korukliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 8 sayfayı okumayayım... yazılmıştır ama faturası varsa hakem heyetine gitmekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 sanssizsansli said: 1.3k scottsih fold mu lol bende bedavaya verirdim çok istiyosa. 2 3 aylık varsa alabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar