kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Curie Sophie Simone Cortina http://www.sophiesimonecortina.com/ Ağlasam Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. O.V. http://kashi-mura.tumblr.com/post/136253228640/no4-on-2015-december-29-i-joined-comic-market .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 curie çok iyi cidden, yan görevini sonra bir ara açabilmek için yanımda gezdireceğim sanırım mecbur hiç sidekick almasam da. sidequest açmak için gerekmeseymiş keşke approval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 derail olmasın ama undertale i sitenin birinde bi inside joke heralde, ciddi olamaz bu review ler diyerek oynamaya başladım, son yıllarda oynadığım en iyi oyunlardan biri çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Sam said: steam reviews %81 45000 review'da (vişortun 2 katı) hala düşmedi. metacritic user reviews bile yükseldi biraz. geçti kısacası o "bombalayayım bu ayın eğlencesi bu" süreci. skyrim yuzde 98 falandi paid mod olayindan once, bethesda oyunlari steam review seviyesine gore felaket demek yuzde 81 ehu (ha bu arada vicort falan diye review numaralarini yazarak falan caktirmadan "oo daha fazla satti" diye laf sokmaya calisirken sonra 5 sayfa muhabbet acilirsa victim ayagina yatma zoe quinn gibi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 zor tuttum zaten onu okuyunca kendimi. hayir biz bu oyunu 100 saat oynadik en az. o birak w3 u, w2 nin acilis sequence indan oteye gecmis degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 of şunu gördüm direk atayım direk benim fallout 4 özetim olmuş. http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/agVvnOn_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 w2 açılışını oynadım işte, oyunun vasatlığı üstüne rezil combata dayanamadım direkt bıraktım zaten. koridor rpg'si meets god of war. bütün dediklerim aynı şey zaten qte sekanslarına bağlanan dialog diyeceğim ama dialog yoktu yani. emret paşam/tamam paşam. combat dayanılır olsa sırf doggy hatırına oynayacaktım ama, belki gene denerim ileride. HellHound said: Sam said: steam reviews %81 45000 review'da (vişortun 2 katı) hala düşmedi. metacritic user reviews bile yükseldi biraz. geçti kısacası o "bombalayayım bu ayın eğlencesi bu" süreci. skyrim yuzde 98 falandi paid mod olayindan once, bethesda oyunlari steam review seviyesine gore felaket demek yuzde 81 ehu (ha bu arada vicort falan diye review numaralarini yazarak falan caktirmadan "oo daha fazla satti" diye laf sokmaya calisirken sonra 5 sayfa muhabbet acilirsa victim ayagina yatma zoe quinn gibi :P) fallout 3 launch sürümü de aynen %81 zaten şu anda. goty edition %83. bu kadar hater kitlesi olan bir oyun için anormal bir reaksiyon değil. tes serisi için aynı nma kıvamı hate kadrosu yok "FRANCHISEIMISIII ÇALDILAARRR KIYMETLİMİSSS, YALANCI HOWARDSSSESSS" diye bombalayan. bunun da ileride ultimate sürümü çıkınca o da gene %83 civarı birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Sam said: fallout 3 launch sürümü de aynen %81 zaten şu anda. goty edition %83. bu kadar hater kitlesi olan bir oyun için anormal bir reaksiyon değil. tes serisi için aynı nma kıvamı hate kadrosu yok "FRANCHISEIMISIII ÇALDILAARRR KIYMETLİMİSSS, YALANCI HOWARDSSSESSS" diye bombalayan. bunun da ileride ultimate sürümü çıkınca o da gene %83 civarı birşey olur. steam review sistemi 3-4 seneden onceki oyunlar icin o kadar, verimli degil, cunku sistem oturmamisti fo3 normalde mesela games for windows live oyunu, ilk alanlar/hatta goty alanlar bile (sonrada patchlediler ama steam'e ekleyemiyordun yine de) steamworks degil. ama o diil yani vahiy olarak inmedigine gore witcher'in review sayisi, gittin hic muhabbeti gecmiyorken aktif olarak "witcher'a bakiim eger ayni yuzdeler yakinlarindaysa 'iste sizin hastasi oldugunuz oyunda yuzde 8xlerde (x<5) falan' diye laf sokayim" diye dusundun yuzde 95 catirt diye yuzune vurunca fikirden vazgecmeyip "ama review sayisi daha az" (ki yani 3-5 review yok sonucta 25k+ review hayvani sample sayisi) diye devam ettin demek o gereksiz vicort parantezi :P yapma boyle seyler nedankoya yuk oluyor sonra binlerce mesaj ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 heyt be gta5 88000 kisi ve %83.. dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 HellHound said: steam review sistemi 3-4 seneden onceki oyunlar icin o kadar, verimli degil, cunku sistem oturmamisti fo3 normalde mesela games for windows live oyunu, ilk alanlar/hatta goty alanlar bile (sonrada patchlediler ama steam'e ekleyemiyordun yine de) steamworks degil. ama o diil yani vahiy olarak inmedigine gore witcher'in review sayisi, gittin hic muhabbeti gecmiyorken aktif olarak "witcher'a bakiim eger ayni yuzdeler yakinlarindaysa 'iste sizin hastasi oldugunuz oyunda yuzde 8xlerde (x<5) falan' diye laf sokayim" diye dusundun yuzde 95 catirt diye yuzune vurunca fikirden vazgecmeyip "ama review sayisi daha az" (ki yani 3-5 review yok sonucta 25k+ review hayvani sample sayisi) diye devam ettin demek o gereksiz vicort parantezi :P yapma boyle seyler nedankoya yuk oluyor sonra binlerce mesaj ehe :P mesele % kaç almıştan ziyade sample pool örneğiydi o cümlede çünkü yukarılarda bonecrusher gibi arkadaşlarımız "STEAM REVIEWS HEP REVIEW KOPYASI BİNDİRİLMİŞ KITALAR TABİİ Kİ YÜKSEK VERECEKLER" iddialarındaydı. "fo4 nerde en düşük almışsa orayı öne sürmeliyiz" hezeyanından kaynaklı arayışlara tabii ki w3 üzerinden nokta atışı yapıyorum çünkü aynı insanlar getirip onu öne sürüyor devamlı, sanki yılda tek bir oyun sevme kontenjanımız varmış gibi. yoksa "benim sevdiğim sizin sevdiğinizi dövdü" kanıtlama gayelerim yok başlığın %80'i gibi. voşur voşur topladı goty vs ödüllerini zaten witcher, "ya ben oy vermedim neden iktidar oldu bu" gibi serzenişlerim yok lol. halkımız bunu istemiş bu sefer napalım. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 vay bi suredir bakmiyodum bu topice, milim ilerlememis tartisma incredible adventures of van helsing oynuyorum. daha cok diyalog var sanki asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Bir de ben gog dan aldim. F4 un aksine steam only degil oyun. Ayrica bazi ulkelerde kutulu olarak sadece gog only satildi. Ornegin bilkom un k gog version. F4 un review sayisinin daha cok olmasi normal. Pc de steam disinda bir platformda yok oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Fanboi ligin kitabi yaziliyor burada. Normal milim ilerlememesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 kizillelma said: Curie Sophie Simone Cortina http://www.sophiesimonecortina.com/ Ağlasam Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. O.V. http://kashi-mura.tumblr.com/post/136253228640/no4-on-2015-december-29-i-joined-comic-market .. curie e iyi ama ben tough irish gal cait ile geziyorum... kaç kere göndereyim dedim elim gitmedi :) şimdi power armor da verdim daha bir şirin oldu... temsili: http://40.media.tumblr.com/b1c7742b1016d957dcfae462de666b72/tumblr_nyjss0j6hY1r66d5go1_1280.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 cait yakin dovus shotgun takildigindan bes dakikada power armorin agzini burnunu kiriyor. aluminium yetistiremiyorum. bir de 5dk de bir cikarttir, kendin giy, repair platforma git, repair et, bir daha giydir. surekli eziyet. 5 dk de armori hasat etmesini nasil engelliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 tüfek ver eline diyeceğim ama tüfek olduğunda bile 2-3mt yakınına koşup ateş etmeye hevesli oldukları için her seferde geçerli olmuyor... ayrıca pa yı mekana giderken ve geri yük taşırken kullanıyorum, dövüşün içinde efektif gelmiyor bana kullanmasını mekanın girişinde çıkartıyorum ayrıca başka bir nedende ortalarda ve geride çok beklemeleri, mücadele başladığında ileri atılmıyorlar... "çok önümüze geçiyorlar" gibi bir şey deniyordu ama böyle bir şeye fazla denk gelmedim, anca bir mekana falan girip hemen çıkmaya çalışınca falan kapıyı falan kapatıyorlar. ne diyordum elinde yakın dövüş silahı olduğu zaman ileri koşup saldırmaya pek hevesli olmuyorlar diye gözlemledim böyle olunca da çok hasar alabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 olm köpek kullanın en iisi ya boşverin insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 köpek de güzel gerçekten, üstelin lone wanderer i da etkilemiyor olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 gercekten ya companion power armor her gorevden sonra tamir etmek eziyet. cait var bende de sırf shotgun mermilerini su gibi harcamasın diye sawed off normal shutgun verdim yine de karşı bina da adam görür görmez boşaltmaya başlıyo üzerine. çekinç vercem sanırım eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 screenshot almak harici pa giydirmiyorum o yuzden. takilsin oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 nette millet az dolu fusionla bos frame giydiriyormus bu yuzden. armor harici benefitlerini falan aliyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Namessar said: Fanboi ligin kitabi yaziliyor burada. Normal milim ilerlememesi. cidden utanma sıkılma yok bazı arkadaşlarımızda, insanlar oyunu konuşurken gelip kim suyu bulandırmış durduk yerde bakıyoruz: Namessar said: Peskuvit amca ben bu oyunu bir turlu sevemedim demis. Negatif reviewlar hype gectikten sonra yavastan basladi. Sam e yavas yavas alistira alistira soyleyin. Kalbine inmesin. http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/6228/2658633-5257751709-13377.jpg kafasından çıkılmadığı sürece tabii ki milim ilerlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 ah keske oyle attigin meme lerdeki gibi olsa olay sevgili sam. Sevmedigine ustelik daha 5 dk oynamadan demedigini birakmiyor, sevdigine hic laf soyletmiyorsun. ustelik bunu forum trollugunun zirvelerinde yapiyorsun genelde :) senim aksine su oyunun iyi her yanini, begendigimiz her kismini belirttik burada. ki oynuyoruz da hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 "demediğini bırakmıyor" dediğin "rezil combat, ilgimi de çekmiyor" diye tek bir mesaj atmam üzerine bir düzine insanın çıkıp "cerılt'ın namusuna leke sürdürtmeyiz" diye kendini paralamaları. ben sizin söylediklerinizin yüzde birini bile söylemiş değilim, ortaya konulan tepkiler ortada. görmezden gelinmesi ise her zamanki paticik klasiği. başlığı karıştırıp bana sataşan mesaj atıp, sonra gene suçu gene bana yüklemen, bu gösterilince "cerılt'a iftira attın!" diye hayali senaryolar ortaya sürmek.. bundan sonra sırada ne var diye merak ettim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 kendimizi paralamiyoruz. senin adina uzuluyoruz bi inat ugruna guzelim oyundan kendini mahrum ediyorsun. ''ben witcher'i begenmedim'' karizmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar