Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

kasaba başına bir kişi birşey değil, önemli olan şey tek bir rota kur en yakın köye bağlı. a->b->c->d diye gitsin yani. a'yı 5 yere birden bağlama. köy başına sınır var çünkü, ben yanlış yaparak öğrendim, şimdi de düzeltemiyorum çünkü provisioner geziyor haritada devamlı.
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki gerçekçiliği kendi kafama göre arttırayım, biraz roleplay e gireyim kendi halimde diye, taşıyabileceğim kadar şey taşıyacağım bakalım. askıyla 2 uzun namlu, 2 de ufak taşırım heralde.

gerçi oyundaki gibi, yıkıntı içinde 4 silahla bayır aşağı koşsam, kaç yerimden vururum kendimi kimbilir. aid, junk, harita derken, cevat kelle ye dönüşeceğimi varsayarsak, yok, daha postun sonuna gelmeden kendi içime çöktüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden kaç silah taşıyorsunuz peki.
Bende 2 sniper, 2 shotgun, 1 tabanca, 1 makineli ve fat boy mu neyse nuke atan nane.
2 sniperın nedeni esas sniper sillahının scope'u nightvisionlı gündüzleri acaip parlayabiliyor sinir ediyor bazen. Veya nightvision kapatma şansı oluyor mu scopelarda?
Sosyal ağlarda paylaş

çok silah taşıdığım farkedince, bu nasıl oyun ya, cephanelik gibi geziyoruz, çocuk muyuz canını yediğim diyecek kadar çok silah taşıyorum galiba.

ayrıca, bu kadar mermi nedir arkadaş, az mermi taşıyayım aynı tribi yaşayayım diyeceğim ama 1 ghoul vurana kadar 1 kutu bitmesi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Nasıl ya anlamadım. Yani bir adamı her kasabaya uğrayacakmış gibimi görevlendireyim yoksa. Adan Bye bir kişi Bden Cye başka bir kişi yapayım. Ama Adan Cye yapmama gerek yok mu demek istedin.

ben her settlementtan bir kisiyi sanctuary e gonderdim. ugrasamadim baska turlusune.

o da isi gordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kasaba başına bir kişi birşey değil, önemli olan şey tek bir rota kur en yakın köye bağlı. a->b->c->d diye gitsin yani. a'yı 5 yere birden bağlama. köy başına sınır var çünkü, ben yanlış yaparak öğrendim, şimdi de düzeltemiyorum çünkü provisioner geziyor haritada devamlı.

biraz beklemek lazım geliyorlar, ben iptal etmiştim hepsini ama bazen yoldaki düşmanlara takılıp orada kalabiliyorlar galiba, bazı rotalarda dolaşan hiç görmedim misal...
Sosyal ağlarda paylaş

2 merkez seçip onların arasında da bir kişi göndermek olabilir mesela çözüö yolu ama önce charismayı 5-6lamak lazım bu birleşmeleri yapabilmek için.
Namessar said:

Absolut said:

Nasıl ya anlamadım. Yani bir adamı her kasabaya uğrayacakmış gibimi görevlendireyim yoksa. Adan Bye bir kişi Bden Cye başka bir kişi yapayım. Ama Adan Cye yapmama gerek yok mu demek istedin.

ben her settlementtan bir kisiyi sanctuary e gonderdim. ugrasamadim baska turlusune.

o da isi gordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...