Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 kasaba başına bir kişi birşey değil, önemli olan şey tek bir rota kur en yakın köye bağlı. a->b->c->d diye gitsin yani. a'yı 5 yere birden bağlama. köy başına sınır var çünkü, ben yanlış yaparak öğrendim, şimdi de düzeltemiyorum çünkü provisioner geziyor haritada devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Nasıl ya anlamadım. Yani bir adamı her kasabaya uğrayacakmış gibimi görevlendireyim yoksa. Adan Bye bir kişi Bden Cye başka bir kişi yapayım. Ama Adan Cye yapmama gerek yok mu demek istedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Absolut said: Adan Bye bir kişi Bden Cye başka bir kişi yapayım. evet böyle, öbür türlü birbirine giriyor çünkü köy sayısı artınca. karman çorman birşey olmaya müsait haritada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Gereksiz bir soru ama bu adam kasabadan kasabaya giderken buna saldırmıyorlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 saldırıyorlar ama ölümsüz. gezerken önümde dalarlarsa kurtarıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 oyundaki gerçekçiliği kendi kafama göre arttırayım, biraz roleplay e gireyim kendi halimde diye, taşıyabileceğim kadar şey taşıyacağım bakalım. askıyla 2 uzun namlu, 2 de ufak taşırım heralde. gerçi oyundaki gibi, yıkıntı içinde 4 silahla bayır aşağı koşsam, kaç yerimden vururum kendimi kimbilir. aid, junk, harita derken, cevat kelle ye dönüşeceğimi varsayarsak, yok, daha postun sonuna gelmeden kendi içime çöktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Cidden kaç silah taşıyorsunuz peki. Bende 2 sniper, 2 shotgun, 1 tabanca, 1 makineli ve fat boy mu neyse nuke atan nane. 2 sniperın nedeni esas sniper sillahının scope'u nightvisionlı gündüzleri acaip parlayabiliyor sinir ediyor bazen. Veya nightvision kapatma şansı oluyor mu scopelarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 çok silah taşıdığım farkedince, bu nasıl oyun ya, cephanelik gibi geziyoruz, çocuk muyuz canını yediğim diyecek kadar çok silah taşıyorum galiba. ayrıca, bu kadar mermi nedir arkadaş, az mermi taşıyayım aynı tribi yaşayayım diyeceğim ama 1 ghoul vurana kadar 1 kutu bitmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 assault rifle & shotgun taşıyorum pa'sız gezerken. pa ile tek minigun ya da tek gatling laser. ghoullar eriyor shotgun ile. hatta deathclaw bile yanıma geldiğinde bitmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 sam, geriye doğru bütün küfür kısaltmalarını siler misin. ok. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 görünce siliyorum da yapmayın, bizim de canımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 lan siz yapmayın, hep beni yakalıyorsunuz kurallarla ilgili. drama wot yazıcam bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Kneecapper özellikli bir tabanca veya tüfenk istiyorum çok mu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 dizine ateş etsen, kırmıyor mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Man sues Bethesda over Fallout 4 addiction http://www.pcgamer.com/man-sues-bethesda-over-fallout-4-addiction/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 godd powered'ın limosu önüne ataymış kendini, 7000$ için değmezmiş uğraşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Absolut said: Nasıl ya anlamadım. Yani bir adamı her kasabaya uğrayacakmış gibimi görevlendireyim yoksa. Adan Bye bir kişi Bden Cye başka bir kişi yapayım. Ama Adan Cye yapmama gerek yok mu demek istedin. ben her settlementtan bir kisiyi sanctuary e gonderdim. ugrasamadim baska turlusune. o da isi gordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 sanctuary'nin limiti doluyor sonra elde keşmekeş kalıyor. öyle yaptım ben de baştan, arap saçı gibi oldu sonra. zincir olarak bağlamak daha doğru demişler o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Su isi rts tadinda bir ara birime baglasalar daha iyi olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Sam said: kasaba başına bir kişi birşey değil, önemli olan şey tek bir rota kur en yakın köye bağlı. a->b->c->d diye gitsin yani. a'yı 5 yere birden bağlama. köy başına sınır var çünkü, ben yanlış yaparak öğrendim, şimdi de düzeltemiyorum çünkü provisioner geziyor haritada devamlı. biraz beklemek lazım geliyorlar, ben iptal etmiştim hepsini ama bazen yoldaki düşmanlara takılıp orada kalabiliyorlar galiba, bazı rotalarda dolaşan hiç görmedim misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 toplam ap ve silahların ne kadar ap harcadığına ilişkim bir bilgi veriyor mu oyun? yoksa ben mi atladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 silahları vermiyor da mevcut ve toplam ap'yi pipboy'da gösteriyor. silahları wiki veriyordu önceki oyunlar için, bunda da eklemişlerdir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Brotherhood of Steel ile Minuteman arasında kaldım şimdilik ikiside çok seviyor inşallah ileride taraflardan biri kıllık çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 2 merkez seçip onların arasında da bir kişi göndermek olabilir mesela çözüö yolu ama önce charismayı 5-6lamak lazım bu birleşmeleri yapabilmek için. Namessar said: Absolut said: Nasıl ya anlamadım. Yani bir adamı her kasabaya uğrayacakmış gibimi görevlendireyim yoksa. Adan Bye bir kişi Bden Cye başka bir kişi yapayım. Ama Adan Cye yapmama gerek yok mu demek istedin. ben her settlementtan bir kisiyi sanctuary e gonderdim. ugrasamadim baska turlusune. o da isi gordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yok yok, ikisi de delikanlı. (:P) abso iki merkez de yetmez, ÇOK sayıda settlement var quest'leri yaparsan çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar