Promenader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 guncel said: BonePART said: hepsini kapa dükkanları kiraya ver kira ye en güzeli şu işe yarıyor mu ya emekli maaşı için çalışanlar var hayvan gibi kira topladıkları halde boş boş oturacaklarına çalışıyorlardır herhalde, hem emeklilik hemde sigorta bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bLackcha0s said: Yaş 30. sektörü bırakırsam bir daha geri dönmem zor ki zevkte almıyorum yaptığım işten. gerisi fasa fiso. ardına bile bakma. yolo. istanbul seviyosan istanbulda kalcaksan yavaş yavaş büyüyecek ve ilginin olduğu bi iş bul model geliştir yap. sermayem var batırabilirim diyen bi arkadaş olmadığın belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 elbise işinde büyük isimler var o yüzden pek iş yapacağını sanmıyorum. gg'ye giriyosun aynı üründen trilyon tane var hangisi sana denk gelecek de karın doyuracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 instagram uzerinden yuruyebilirsin. Karsim shekil olmussun janti olmussun tarzi cok satiliyor oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bence şu durumda böyle kararlar alma. Öncelikle moralini düzeltmelisin bence de Aluriel e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Dükkan olayı iyidir abi, kendi kendine izin verirsin, kafa rahat olur karışan olmaz. Yani ben kendimden biliyorum, büyük rahatlık. Kendi işin gibisi yok yani. Ama bi de babanın kurduğu düzende çalışmak başka tabi. Baban disiplinli ise eski işini ararsın gibime geliyor. O yüzden bence iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bLackcha0s said: yok aksine o sürekli hadi gel diyor. Ben yetmez bu para hepimize diyorum yettiği kadar diyor Abi böyle kız bulduysan direk evlen ya. Yaşın geldiyse bide tabi 30+ civarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kız değil lan babam :( kız gitti.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Manyak mısın olm babanla evlenip napıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2013/04/akraba-evliligi-yigit-ozgur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kahveciye çevir dükkanı sonra para basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 babanla arandaki ilişkiye bakar. eğer rahat anlaşırız diyorsan gogo esnaf. yok baban konu iş olunca babasını tanımıyorsa, şimdiden geçmiş olsun. babayla çalışmak dünyanın en zor işleri sıralamasına girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Kayserili ile birlikte kopmuş olay. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 BonePART said: hepsini kapa dükkanları kiraya ver kira ye en güzeli +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar