Xaero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Merak ediyordum bu bölümünü nette buldum belki takip edenler vardır... http://newepisodes.me/watch-anthony-bourdain-parts-unknown-online-free/56305/season-6-episode-7-istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sayfalarca olay oldu ekşi sözlükte. https://eksisozluk.com/serra-yilmazin-turk-olmaktan-utanmasi--4960333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 O mevzu başka bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 horacegoesskiing said: sayfalarca olay oldu ekşi sözlükte. https://eksisozluk.com/serra-yilmazin-turk-olmaktan-utanmasi--4960333 https://pbs.twimg.com/profile_images/494943126176272384/lAdtvdp3_400x400.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Artik CNN in etkisinden midir nedir, Anthony bazi ulke ziyaretlerinde yemek, kultur programindan cok, siyasi bakis acisi programina dogru kaymaya basladi son yillarda. Halbuki %70 yemek/kultur, %30 siyaset gibi bir dengede devam etse Istanbul bolumu cok basarili bir bolum olabilirdi. Butun Istanbul bolumunde goruntude yemek, kultur varken sohbet hep siyasi. Bir ara cikip Anthony bizi iyice Lubnan a, Misir a benzettin diyesim geldi. Gel gelelim tartisilan sahnelere. Anthony in actigi ortaya Serra Yilmaz in yaptigi espriyi Turklugunden utanmak formatina sokup yuhalamak zaten icinde buldugumuz toplumun durumunu gosteriyor. Elestirenlerin %95 in programi izledigini dahi zannetmiyorum. Yagli gures sahnelerinde epey guldum acikcasi, ne kadar gures atasporumuz olsa da, disarindan bakan birisinin(ozellikle yanaktan opusmenin gaylik sayildigi ulkelerden gelen), bu adamlar gay mi diye sormasi normal. Kulturel bir olay sonucta, cok kafa yormaya degmez. Konunun eglence kismina acilmis olmasi da yanlis vizyon varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 nuri ile sohbetini de izlediniz umarim ayrıca eglence biraz sacma olmus bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bu tr 2 galiba abi..1. de sokakta sogus yiyip bogazda bezmenler miydi birinin malikanesinde kahvalti ediyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 halic manzarali bi mekanda mekan sahibi ile sohbet ettigi bolum hangisiyse onu izleyin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 No reservations: Istanbul da Bezmenleri hatirlamiyorum. Bir ara yine bakarim. Ama No Reservations bayagi yemek ustuneydi, Agop'un kazi gibi yemisti Anthony. Nuri sohbeti(rooftop manzarali mekan) Parts Unknown in yeni bolumunden. Nuri direk belirli bir isveren cevresinin hukumete yaklasimini ozetlemis. Kanimca politically correct olma adina yapilmis bir roportaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 adam intihar etmiş oha, dondum kaldım duyunca 61 yaşındaydı daha. fransada parts unknown çekimlerindeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 üzdü iyi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yumruk yemişe döndüm mutfakta herkes sustu bakıyorum şu an herkes bi yavaş çalışıyo,moraller sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ohaa adama resmen özeniyorduk... Üzdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Amk depresyonu ya, kimi kimi aldi ya saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 vay anasını. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Oha ya gerçekten şaşırdım ve üzüldüm. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Turuncu REYİZ biletini kesmiş https://i.ytimg.com/vi/YRc8F2EbIjA/maxresdefault.jpg http://www.funorama.com/media/k2/items/cache/9653b574708b7a6469e28ee67a57dc73_XL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 a aa..ne oluyor ya..bunlarin vardir kesin bizim bilmedigimiz seyleri..genelde amansiz hastalikta filan koyuveriyorlar.. son karisi mma doguscusuymus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 dövüşçü bir karısı vardı, sürekli pataklıyor muydu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 cok uzuldum lan :( RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Kadın da gençmiş baya. Kuş ötmüyor ben başka erkek isterim falan diyip hayata küstürmüş olabilir =( Yalnız ruslar işini bitirip intihar süsü vermiş olabilir şimdi düşününce https://www.thedailybeast.com/anthony-bourdains-journey-deep-into-the-heart-of-trump-country-i-was-utterly-disarmed said: You spend the majority of the episode criticizing Vladimir Putin—in Russia—and you even compare Putin to Trump, saying, “He strikes me as a businessman—a businessman with an ego. OK, so he’s like Donald Trump—but shorter.” Then you dined with outspoken Putin critic Boris Nemtsov, who was assassinated about nine months after it aired. Türkiye'ye de aynı sebepten daha da gitmem demiş milletin başına iş açılıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yiaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 bu dovuscuden ayrilmismis..asia argento ile berabermis..onun da taciz skandallari filan sorun olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Anthony naptin yaa! 11 yasinda kizi da vardi. Zibam diye oturdu mideme. RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar