dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: has erkek elini masaya vurup SANANE ULAN BEN KAZANIYORUM BEN HARCARIM, SANA ALDIĞIM HER ŞEY MANTIKLI HARCAMA MIYDI der. bekarsin dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ya işte bu ara öyle bi sıkıntı var bende, işten ayrılıp okula döndüğümden dolayı gelirim 1/3'üne düştü. aksi gibi eşimin maaşı da hayvan gibi arttı, dolayısıyla elimi masaya vurup HAKLISIN HAYATIM HADİ ÇIKIP MAĞAZA GEZELİM diyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: Valla ben ayrıldığım sevgilime bile 1ay sonra, doğum gününde hediye alıp evine yollamıştım. Bayılırım hediye alayım ^^ oh ne aldin diye sormayacagim..korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 değilim, çizgilerimi çok net belli ettim. istediğim zaman 2500 tl pc'e de harcıyorum, yeri geliyor spastik bilekliğe 380 tl de veriyorum. ikisi de aynı salaklık seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Liebe said: ya işte bu ara öyle bi sıkıntı var bende, işten ayrılıp okula döndüğümden dolayı gelirim 1/3'üne düştü. aksi gibi eşimin maaşı da hayvan gibi arttı, dolayısıyla elimi masaya vurup HAKLISIN HAYATIM HADİ ÇIKIP MAĞAZA GEZELİM diyorum ben :( ee abi yumurtalıkları düşürmüşsün, normal tabii ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 az kaldı ya ocakta mezunum geri alıcam onları!! şaka bi yana idareli geçiniyoruz bu aralar araba falan çok masraf ettik, eşim de çok anlayışlı para konusunda falan hiç bişi umrunda değil aybaşı geliyo direkt eft yapıyor yok öyle sıkıntılarımız çok şükür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: darkwingduck said: ivy said: Kış ayında halhal almak. Harika bir fikir. yahu bacim takilir tabi neden takilmasin. Seveni zaten sadece disarda degil evde falan da surekli takar. Parmak yuzugu halhal gibi aksesuarlar boledir. Fakbadi bilmemne demis bilir herhalde kizin tasidigi aksesuarlari ona gore dusunsun Ya bırakın lütfen o halhalı kendiniz için alıyorsunuz. Oh yes halhal takmış kız bileği, ayağı. Farklı, marjinal bir şey alayım diye kasmayın. İşine yarayacak bir şey alın kızın. fakbadi gibi diyor. kendisi icin alacak tabii ki. kiza mi hediye alacak tey allam. olm fb'lere de seviyeyi yukseltiyorsunuz ya ben onu anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Umarım fakbadi diye bahsettiği kadınla evlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 halhalı tabiki kendi için alcak, başka adamlar da benğensin sevgilimi diye mi alcak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: Umarım fakbadi diye bahsettiği kadınla evlenir. halhal seven kadın da çok ama bu dileğe inş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: Umarım fakbadi diye bahsettiği kadınla evlenir. farketmez, seviyeyi cok yukseltmemis olur. kiz gelip de "fakbadi iken bana zaradan canta-palto aliyordun, evlenmeden once bana tam tur yuzuk al!!" diye kafasinin etini yemez iste. cok abartmayin hediyeyi falan. gerek yok, aman aman bi seye yarar faydasi da yok. zarari daha cok hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Fakbadi diye basettiğin birine hediye alma bu arada. Önemi yok senin için belli ki. Git kokteyl ısmarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi cocuk duygusal bi alanda %55 fakbadi %45 kiz arkadasimsi durumu var sanirim. %45 koltuk sayisina gore cogunlugu kazanmis. simdi hukumette o var. o yuzden hediye alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 BAHSETTİĞİNİZ HEDİYELER GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ İNSANLARA ALINABİLCEK ŞEYLER DİMİ kokteyl ısmarlamak şurdaki hediye önerilerinin bir yarısından daha iyi, diğer yarısından zaten daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 alin abi tasma kolye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 halhal, fetis korse, bondage ipi falan direk "vurmaya gider" tabelasi olan hediyeler. tasma kolye de olur evet. fena degil fb icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dasaaa said: %55 fakbadi %45 kiz arkadasimsi durumu var sanirim. tam mhp hesabina dondu bu is..korkarim % 80 evlenecek filan cikacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dasaaa said: abi cocuk duygusal bi alanda %55 fakbadi %45 kiz arkadasimsi durumu var sanirim. %45 koltuk sayisina gore cogunlugu kazanmis. simdi hukumette o var. o yuzden hediye alacak kız komodine parayı bırakıp çıkıp gitmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bi hata olmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Claiborne said: kız komodine parayı bırakıp çıkıp gitmiş bence tititi..kimin fuck kimin buddy oldugu belli degil diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 venn semasi disinda da renkler var iste.. ilkokul bilgisi ile cizip gelmis birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 basit dusuneceksin basit davranacaksin..yoksa o isler cok karisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 genel olarak kadinlara aldigimiz her seyi kendimiz icin aliyoruz aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 vibrator? oh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 adam derin ve akintili sulara girmis bence. alsin fb icin uygun seyleri. fb'lik kurumu devam etsin. ya da yeni sozlesme yapacak. alacak bereyi sali falan. kafasina bereyi takip, boynuna sali doladiktan sonra kendine cekip burnundan opecek. "ayhh cok sevimli bi cift olduk" diye gezinmek icin ivy'nin cantayi da cakacak yanina. sonra yana yakila ne bok yedim diye aglayacaktir buyuk ihtimalle. eve kedi alip "ben buna kopek mamasi yedirirsem bence terlikleri getirir yeaaa" tantanasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar