Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 150tl yi paket yap onu ver ne istiyosa kendi alsın. Edit:Kızın kulaklar sergeninki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 swarovski işte ya. Sevmeyen kız azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: Cheaz said: halhal sevmiyen yok abi , varsa da ayakları çirkin arap yarımadasında mı yaşıyorsun abi sen çok sexy değil mi ama şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oldu olacak donkey punch yaparken 200 tl yapıştır terli vücuduna asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 adam yeni tanıştık gibi diyor 10k çanta öneriyorsunuz zaradan da atkı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: Cheaz said: halhal sevmiyen yok abi , varsa da ayakları çirkin arap yarımadasında mı yaşıyorsun abi sen olm okulda o kadar çok halhal takan kız var ki inanamazsın, resmen buz gibi havada bilerek kısa paça kot giyip bileklerini açıyor kızlar ve yeminle en az 2 tane türbanlı kızda da gördüm bunu bu hafta. kızın kafa da sımsıkıydı, kotu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dinleyin lan beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Halhal iyidir yaz kis takilir neden eziklediniz bu kadar anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 **-! kasektikleri ..o paltoya normal kadin sigamaz..sigdigin bedeni giyince de guzel durmaz..portmanto gibi kadinlarin giyecegi sey o..sonra sokakta zaradan kiyafet aldim giyiyorum edalarinda basi kici ayri potlu kendi kafasinda zara mankeniyim ben ozguveninde disaridan nurella bulent ersoy kirmasi tipler dolaniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 darkwingduck said: Halhal iyidir yaz kis takilir neden eziklediniz bu kadar anlamadim. takilir da dizboyu corap ve botlarin icinde kim neyi gorur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 http://www.swarovski.com/Web_TR/tr/5117724/product/Blow_Bileklik.html Şuna benzer bir şey olabilir ama bu değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Liebe said: 2 tane türbanlı kızda da gördüm bunu bu hafta. kızın kafa da sımsıkıydı, kotu da. iste..kan gitmeyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 cidden bak, 2016 ajandası al. yıl olmuş 2016 (yazıyla: iki bin on altı) hala doğum günü hediyesi diyorsunuz ya. içinden gelir çok özel bişeydir alırsın hediye, doğum gününe denk gelir o gün alırsın sıkıntı yok, ama gidip de doğum günü diye fellik fellik bişeyler aramak çok sakil değil mi ya. gidiceksin bi hediye pakedi vericeksin, açıcak aaa ne şekersin ne düşüncelisin çok mutlu oldum çok sağol dicek, o günkü sevişmeniz bile bi kekre geçicek. onun yerine akşamüzeri bi et lokantasına götür enerji depolayın, ardından bi cihangir kahvecisine gidin tiramisu yiyin kahve için, sonra geyik'te falan iki kokteyl atıp eve geçip çılgınlar gibi sevişin al sana çiçek gibi doğum günü hediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 babet çorabı diye bisi var , rahata düskün olsa topuklu mu giyer abi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 swarovski suda renk atıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Claiborne said: bingildak said: Cheaz said: halhal sevmiyen yok abi , varsa da ayakları çirkin arap yarımadasında mı yaşıyorsun abi sen çok sexy değil mi ama şimdi eğer bu tarz hoşunuza gidiyorsa irandan kız size cennetin anahtarını sunar, bayılıyor onlar böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Gorsun diye takilmasi sart mi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 HALHAL NE? Halhal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 mm o swarlarin pembe altin saatleri guzelmis hanima alsam mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: HALHAL NE? Halhal :( http://www.bilizyon.com/wp-content/uploads/2014/03/halhal.jpg HALHAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Kış ayında halhal almak. Harika bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 tesekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Black_Hand said: Kiz sevgilim degil, fakbadimsi ama degil. 'kiz sivgilim diğil, fikbidimsi imi digil' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 çaktırma asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kızın ayağına hediye almak nedir hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar