Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 onu da kendin icin aliyorsun abi, hatun baskasina kacmasin diye neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 no shit sherlock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 saka bir yana ben de hep hatunlarin hemcinslerine gostermek icin filan alisveris yaptiklarini dusunurdum..erkek de bahane .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ne shiti lan, bunlar hayatin gercekleri. ic camasiri, kolye, canta, ceket hepsi sonunda bize yarayan seyler. bi nevi modifiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dana22 said: vibrator? oh.. Sen nasıl bir doktorsun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ahahahah adam no shit sherlocktan sadece "shit" kısmını anlamış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 pazar sevişgenleri kendini kanıtlamak için belirmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 napiyim sherlock'u google translate cevirmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 barbu said: dana22 said: vibrator? oh.. Sen nasıl bir doktorsun ya... realist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: pazar sevişgenleri kendini kanıtlamak için belirmiş yine abi hep tooorik var bizde ya. akademisyeniz biz. kitabilarini yazdik sadece. pazar da calisiyoruz. :( oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 helal pampa en çok sevişen seni seçtik, en büyük sensin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi toorik diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 olsun konuyu icimizde en iyi sen biliyorsundur simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 lise 2de sevgilim olmustu bi kere, 2 hafta falan okulda simit almistim birlikte yemistik. guzel gunlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bu arada konu bok olmuş. Güzel güzel fikirler gelir diyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Peregrin said: lise 2de sevgilim olmustu bi kere, 2 hafta falan okulda simit almistim birlikte yemistik. guzel gunlerdi mm ilkokuldaki platonik askimi?? yillar sonra facebook da gordum de..kosarak kacasim geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 toorik deyince ben fantastik bir tür gibi algıladım. teorik mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 kaloriferde konusmustum ben de bi kere. sonra kaloriferde kimse ile konusamadim. aslinda kalorifer alsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: toorik deyince ben fantastik bir tür gibi algıladım. teorik mi oluyor he.. genelde oyle okunmasi lazim tooooğrik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yetemedim ya sori. fb'e de yetemedim mesela. işte bunlar hep yeterince sevişemediğimiz için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 iste teorigimiz yok bizim de..kuramsal altyapimiz zayif..literatur bilmiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bence konunun zirvesi ivynin ayrıldığı sevgilisine hediye aldığı hikayeydi, geri sarıp ordan devam etme şansımız var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yok lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 halhal şu gidişattan iyiydi @cheaz asdaıojsdoasjdoaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: yetemedim ya sori. fb'e de yetemedim mesela. işte bunlar hep yeterince sevişemediğimiz için... benim ingilizcem yok ki. fuckbuddy falan yazamiyorum iste. bi de param da yok. onun icin hediye de almayip aldirtmiyorum. sizin gibi ingilterelerde okuyup sevisemedigimiz icin ben de uzgunum ama.. keske bizde de bi zengin olsaydi. oyle. halhala geri donelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar