nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 fallout scene gibi, 10 senelik acılmamıs asansor, icinde ceset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 paparnoz said: Benim anlamadığım ceset nasıl tam çürümemiş oluyor ? Nasıl oluyor da 10 yıl sonra hala kokuyor ? bazı durumlarda cesetler doğal olarak mumyalanabiliyor. aşırı kuru ortam, oksijensiz ortam, bazı yosunlar, kum gibi etkenler cesedi koruyabiliyor. bunda tam mumyalanma olmamış tabi, bayağı çürümüş ama az da olsa etki ettiyse çürümesini yavaşlatmış olabilir. 10 yıl olduğu da kesin değil, sırf paraların tarihi ve asansörün yıllardır kapalı olması yüzünden öyle söylüyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 İşte fare girip ayağını yediyse muhakkak bakterilerde olur. Diğer taraftan olay çok ürpertici, üstüne kaç kitap yazarsın. Ölümden o kadar korkmazdım ama nedense bu tip bir ölümden bir hayli ürktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 harbi fallout gibi lan asdasfa cesedi lootluyorsun preway money falan çıkıyor ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 cesedi lootlamışlar işte çıka çıka 10kuruş çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 k1nJo said: yazık ya uyur pozisyonda baya. hani mahsur kalıp bayılma durumu değil gibi. halsiz olunca uyumak istedi belki de sonra da uyanamadı. allah ölümün bile hayırlısını versin denecek durumlardan. saçmalamışım üstünde kıyafetleri falan var ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 gerçekten fallout sahnesi gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 paparnoz said: Benim anlamadığım ceset nasıl tam çürümemiş oluyor ? Nasıl oluyor da 10 yıl sonra hala kokuyor ? toprak olmayınca zor çürümüştür. asıl iş toprakta, toprak yutuyor herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar