ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 bombilo said: tek taşımı kendim mi alsam Valla bizce bi sıkıntı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Safir tasli yuzuk kolye vs yaptirmayi dusunuyorum ben de. Birkac ay sonra alacagim icin cok kasmadim gerci ama neye bakmak lazim bilemedim. En azindan pirlantada nelere bakiniliyordu biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 yildonumu mu egliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Daha var 3. yildonumune de bilgi sahibi olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 fizban said: Safir tasli yuzuk kolye vs yaptirmayi dusunuyorum ben de. Birkac ay sonra alacagim icin cok kasmadim gerci ama neye bakmak lazim bilemedim. En azindan pirlantada nelere bakiniliyordu biliyodum. Safir taş 2 şekilde mevcut. Sentetik ve gerçek safirler. Gerçek olanın fiyatları da içinin berraklığına, taşın büyüklüğüne, rengine göre farklılık gösteriyor. Aslında burda en büyük değişken büyüklük. Taş büyüdükçe rakam da fırlıyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ohyeah said: E said: Simdi soyle abi o zaman tamtur ve su yolu kaclik olsun kaca alayim Abi bu olay tamamen bütçeyle alakalı. Max 0.10 luk taşlardan al derim 4 ct üzeri tutar çok da üzmez fiyatı. Tam turda max 0.20 den yaptır derim Asagi yukari ne kadar tutar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 E said: ohyeah said: E said: Simdi soyle abi o zaman tamtur ve su yolu kaclik olsun kaca alayim Abi bu olay tamamen bütçeyle alakalı. Max 0.10 luk taşlardan al derim 4 ct üzeri tutar çok da üzmez fiyatı. Tam turda max 0.20 den yaptır derim Asagi yukari ne kadar tutar bunlar? Bu taşların renginin minimum G ve içinin si oldugunu düşünerek konusuyorum. Tam tur ortalama 3000 dolar civarı. 0.10 dan düşündüm bunu. Su yolunu da 0.10 dan düşünürsek ortalama 5 ct civarı da o çıkar. O da 4000-4500 dolar civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Tamturu 3500 tl na, su yolunu da 6000 tl na halledecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 2 sene sonra boşanırken o tam turları yarı maratonları nafakaya saymıyolar yalnız bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Taşla alakalı olduğu için buraya yazayım. Yakut yüzük yaptıracağım,neye dikkat etmek gerekir. Birde kaç karat ideal olur sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 E said: Tamturu 3500 tl na, su yolunu da 6000 tl na halledecegim. Taş karatını ve kalitesini yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 miyaw33 said: Taşla alakalı olduğu için buraya yazayım. Yakut yüzük yaptıracağım,neye dikkat etmek gerekir. Birde kaç karat ideal olur sizce Taşın yakut olup olmadıgına dikkat et başta :) bunu neden söylüyorum çünkü piyasadaki yakutların %90'ı sentetik. Güvenebileceğin bi yerden al derim. Dilersen biz de satabiliriz orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 0.08 ve 0.07 karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 E said: 0.08 ve 0.07 karisik Onur daha net cevap verirde toplam kaç karat taşların 4 C'si ne? 0.07 0.08 karışık ile 0.10 arasında da fiyat farkı vardır heralde. Onur örendim olm ben bu işi yanına aldırsana beni. Kürek var benim evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 öyle karat karat uğraşmayın. 1 karat yeter. fazlası zarar. 1 tane alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Ohyeah ben vazgeçtim pırlanta küpeden timberland'de indirim vardı bot aldım hatuna. Temiz iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 E said: 0.08 ve 0.07 karisik Abi net trollsun ya. Ne karatı belli ne rengi. Ne alıosun abi sen. Saçma sapan rakamlar yazıyorsun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 samaella said: Ohyeah ben vazgeçtim pırlanta küpeden timberland'de indirim vardı bot aldım hatuna. Temiz iş :D Hayırlı olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Çinden taş getirip kitleyecen ya çok temiz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 BonePART said: E said: 0.08 ve 0.07 karisik Onur daha net cevap verirde toplam kaç karat taşların 4 C'si ne? 0.07 0.08 karışık ile 0.10 arasında da fiyat farkı vardır heralde. Onur örendim olm ben bu işi yanına aldırsana beni. Kürek var benim evde. Berkayım helal. 0.07 ile 0.08 arasında kararında 200 dolar kadar fark var. 0.07 +6.5 elek için max limit. Adam troll abi zaten uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 saolasınn :D ohyeah said: samaella said: Ohyeah ben vazgeçtim pırlanta küpeden timberland'de indirim vardı bot aldım hatuna. Temiz iş :D Hayırlı olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Doğru kadınla evlendiğim için ne kadar şanslıyım, ama gel gör ki illa bir "tektaş" çıya tosluyorsun hayatta :D Şaka bir yana evleneceğiniz kadını sevindirin lan, acımayın paraya adsfsfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ohyeah said: E said: 0.08 ve 0.07 karisik Abi net trollsun ya. Ne karatı belli ne rengi. Ne alıosun abi sen. Saçma sapan rakamlar yazıyorsun bir de. Adam bedavaya bilgi verince saldirganlasti resmen... ben senin tarzini sevmedim abi insanin uzerine atliyorsun ac kurt gibi hemen arayayim hemen halledelim elimde super bir mal var tarzi esnaf kafalari klasik. Itici yani dostum kusura bakma. Soruna gelince o da ayri bir sacma yani ben kuyumcuya girip abi bana h renk vs1 tasla yuzuk yap mi diyecegim sanki. Elinde ne varsa ona gore yaptirtacagim. Sanki kuyumcular subway gibi her renk ve kesimde tasi tutup oradan hoop yapiyorlar gibi konusmussun. Sonra bir de adam trol falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Tamam da, senin yaptigin donerciye girip abi 100 gram et koy dedikten sonra ne eti oldugunu bilmemek. O yuzden sacma soyledigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 E said: ohyeah said: E said: 0.08 ve 0.07 karisik Abi net trollsun ya. Ne karatı belli ne rengi. Ne alıosun abi sen. Saçma sapan rakamlar yazıyorsun bir de. Adam bedavaya bilgi verince saldirganlasti resmen... ben senin tarzini sevmedim abi insanin uzerine atliyorsun ac kurt gibi hemen arayayim hemen halledelim elimde super bir mal var tarzi esnaf kafalari klasik. Itici yani dostum kusura bakma. Soruna gelince o da ayri bir sacma yani ben kuyumcuya girip abi bana h renk vs1 tasla yuzuk yap mi diyecegim sanki. Elinde ne varsa ona gore yaptirtacagim. Sanki kuyumcular subway gibi her renk ve kesimde tasi tutup oradan hoop yapiyorlar gibi konusmussun. Sonra bir de adam trol falan. Abi neresine cevap vereyim bilemedim ki. Ben burada insanlar daha ucuza mücevher alabilsinler diye uğraşıyorum zira senin o gittiğin ÜNLÜ markalar veya mahalledeki kuyumcunuza mal satan TOPTANCILARA pırlantayı biz veriyoruz. Dolayısıyla hem daha uyguna alabil hemde bu topic altında insanlar "ya kaça hallederiz" modunda takıldıkları için bende yardımcı oluyorum. Kaldı ki sen bana bilgi vericek donanımda değilsin. Ancak benden bilgi alabilirsin bu konuda. Son olarak da kuyumcuya gidip elinde ne varsa onu almak ayrı bi efsaneymiş. Sen ne istediğini bilmiyorsun daha. O kuyumcuya gidip g vs-si karışık olabilir en fazla, hrd sertifikasını da istiyorum diyemezse in o kuyumcu oğlanın nişanı yapar senin üzerinden. Sonuc olarak nerden istrsen ordan al ama kazık yeme derdindeydim. Sapsarı taşlarla kazıklanma diye uğraştık ama hakkın bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar