Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ben katakulliye getirip parmak ölçüsü alma aşamasındayım. pırlanta piyasası halen de düşük seyrediyormuş, değerlendirmek lazım. istanbula yolum düşsün telefonun kayıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Editor said: kesim kesim ? niye kesionuz la kesmeden kaça ? Abi kesmezsen baya ucuz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Archangel_ said: ben katakulliye getirip parmak ölçüsü alma aşamasındayım. pırlanta piyasası halen de düşük seyrediyormuş, değerlendirmek lazım. istanbula yolum düşsün telefonun kayıtlı Abi istanbula yolunun düşmesine gerek yok. Herşeyi sertifikalı veriyorz ve modeli de atasay, altınbaş yada zenin sitesinden seçip şunu istiyorum dersen halletmek mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Ben tamtur ve su yolu alicam. Teklifi .51 f colorla yaptim. Bana fiyat verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Net soyluyorum bu adetleri ve sacmaliklari cikartanin Allah belasini versin ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 http://i.hizliresim.com/RYrbyY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 E said: Ben tamtur ve su yolu alicam. Teklifi .51 f colorla yaptim. Bana fiyat verin ooo .51 f'le açılış yaptıysan 10k'dan açarız ağzımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 E said: Ben tamtur ve su yolu alicam. Teklifi .51 f colorla yaptim. Bana fiyat verin Abi 0.25 ten 5 taş yapmak lazım. Tam tur da bütçeyle alakalı. Dilersen mesajla telefon at arayayım konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 5 tas degil tamtur istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 boztu said: http://i.hizliresim.com/RYrbyY.jpg Şu resmin bir sonraki evreside şöyle olsun Kız ve 10+ arkadaşı yuvarlak bi masanın etrafında masanın ortasında duran yüzüğü inceliyorlar şeklinde. Daha sonraki aşama ise eğer ortak karar kötü ise kızın sevgilisi veya nişanlısına yapacakları, eğer iyiyse o arkadaşlarının sevgililerine yapacakları laf sokumları tripler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Lopeth said: vik vik ne onu söyleyin bana? annemin var bir tane set, abla vik vik dolu demişler, ama söyleyen yok vik vik de niye vik vik vik vik yazınca cıktı adaf https://i.ytimg.com/vi/HXTiepeijLM/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 E said: 5 tas degil tamtur istiyoruz Abi pardon default olarak beştaşa gitti aklım. Gönder telefonunu konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Alla alla sen kimsin abi? Firman nedir adresin nedir? Atasay misin? Tahtakale esnafi gibi atladin. Fikir aliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 E said: Alla alla sen kimsin abi? Firman nedir adresin nedir? Atasay misin? Tahtakale esnafi gibi atladin. Fikir aliyorum ben. Önceki sayfaları okumadıgını farkettim şu an. Tahtakale eanafıyım abi. Bildiğin merdivenaltında üretiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 E said: Alla alla sen kimsin abi? Firman nedir adresin nedir? Atasay misin? Tahtakale esnafi gibi atladin. Fikir aliyorum ben. E said: Ben tamtur ve su yolu alicam. Teklifi .51 f colorla yaptim. Bana fiyat verin Ne istediğine karar ver bence sen önce. Fiyat istiyorum demişin adam mesaj atmış ara görüşelim diye. Sen kimsin ben fikir alıyorum diye salak bi cevap vermişsin. Herif işin ticaretini yapıyo ondan yi kim fikir vercek. Ben mi veriyim. 22000 Tl ye olur senin iş aq. Yemin ediyorum ergenden ergen insan var ya. Consu Voiki malgiyiri aratıyolar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ohyeah said: E said: Alla alla sen kimsin abi? Firman nedir adresin nedir? Atasay misin? Tahtakale esnafi gibi atladin. Fikir aliyorum ben. Önceki sayfaları okumadıgını farkettim şu an. Tahtakale eanafıyım abi. Bildiğin merdivenaltında üretiyoruz https://c1.staticflickr.com/1/175/405430118_1e745fbc19_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 BonePART said: ohyeah said: E said: Alla alla sen kimsin abi? Firman nedir adresin nedir? Atasay misin? Tahtakale esnafi gibi atladin. Fikir aliyorum ben. Önceki sayfaları okumadıgını farkettim şu an. Tahtakale eanafıyım abi. Bildiğin merdivenaltında üretiyoruz https://c1.staticflickr.com/1/175/405430118_1e745fbc19_b.jpg Ne zaman atacaksın bunu diye bekliyordum. Pırlantaları böyle ayırıyoruz ya. Aldım ofise 1 tane kürek de var. Mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Boylelerine pırlanta diye avize taşı kaktıracan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Kafada un cuvali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 BonePART said: Kafada un cuvali Tabi. Un cuvalından 1 level alttayız ama biz. Şimdilik gazeteden gemi yapıp kafaya ters geçiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Telefon isteyince cocuk korkmus abi. Hakli yani bi yerde, insana guven olmuyo turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ben telefonda konuştum. canavar değil, adam yemiyor, gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 E ekmek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ekmek daha kaliteli troll değil miydi ayrıca ekmeğin taşla yüzükle ne işi olucak herifin anladığı tek yüzük dotada +regen veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar