eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Üstünde yorum yapmaya değer bir Türk filmi olduğu için başlığı da olsun istedim. Benim gibi senede birkaç yerli yapım seyredenler bu sene bu filmi es geçmesin. Filmin konusuna çok girmeyeceğim, hafif distopik bir ortamda, Gazi mahallesi vari, ablukaya alınmış bir mahallede geçiyor. Birbirini pek tanımayan iki kardeşin başından geçenleri izliyoruz. Yönetmene ayrı bir paragraf açmak lazım; Emin Alper'in ikinci filmiymiş. İlk filmi Tepenin Ardında'yı da izlerim bir ara. Yaratıcı bir yönetmen, ciddi potansiyeli var. Umarım çok daha iyi filmler çekecektir. Daha iyi diyorum çünkü film Fransız desteğine rağmen teknik açıdan kusursuz değil. Oyunculuklar oldukça iyi, özellikle başroller. Psikolojik yanı güçlü filmin, o yüzden oyunculuklar önem kazanıyor. Not vermek gerekirse 10 üzerinden 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ben de benzer şeyleri tepenin ardı için okumuştum ama izleyecek fırsat bulamadım. açık söyleyeyim evden izlemelik mezar korsan bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 afiş nerde? link nerde? trailer nerde? böyle kuru vizyon başlığı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 baya güzel de bu forumun action flick izleyicisi beğenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 güzel güzel gidin izleyin. kıvamında cekimler falande güzel. sorna ağlıyosunzu recep ivedik falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sparkcaster said: baya güzel de bu forumun action flick izleyicisi beğenmez hahahah salak. aklı sıra bize laf çarpıyorsun ama en çok postun marvel dc başlıklarında. batman tokuştur anca sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar