Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 65k ucuz araba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 fluenceden iyidir ya kalas gibi araba fluence ama o kadar para vermem ben sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Çok basit durmuyor mu? Birde 15 inc jantlarla falan düşününce. http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2015/10/Fiat-Egea-front-three-quarter-white-spotted-in-the-wild-without-disguise.jpg http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2015/10/Fiat-Egea-front-three-quarter-spotted-in-the-wild-without-disguise.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Arkadaşlar 65 bin TL fiyat baya ucuz. Henüz reel enflasyon maaşlara yansımadığı için alım gücü diplerde, bir süre sonra maaşlar da yükseldiğinde normale döner takmayın. Zamanında arabalar 11-12 milyar seviyesinden 35 milyarlara geldiğinde de böyle olmuştu uzun vadede dengeye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 maaslar yukselmek ?? oh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 uzun vadede denge sana bana giriyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 euro dolar 2.0x lere gelirse belki dengelenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Esh said: aktiftablet said: chrome said: Buna 65k verecegime 2013 s60 dizel volvo alirim lan. Manyak miyim tam makam peşinde koşan türk mantığı, arabayı sosyal statü için mi almak şart mı? Sadece alırken değil kullanırken de ucuz bi araba isteyemez miyiz? S60 makam arabasi degil abi. Yani turkiye salak bi yer oldugu icin makam arabasiymis gibi gozukuyor da, oyle bir algi yok avrupada. Yedek parcasi bedava fiatin. Ona gore de filo araci olacak olmasi normal. 65bin artik c sinifinin entry lvl fiyati olmus demek ki. Bence hepimize gecmis olsun demenin vaktidir fiat alacağıma s60 alayım mantığı = büyük siyah sedan alayım da havalı görüneyim mantığı. fiat iyidir, halk arabasıdır. Ha halk arabası bile 65 olduysa boku yemişiz demektir o apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 üretimi nerde bunun? fiat'ın bi modeli hakkında hoş olmayan şeyler duydum ama bu mu bilmediğimden direk yazmak istemedim. yine de güvenlik açısından iyi bi araştırın alacak olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 adam diyor makam peşinde koşmak, cevaplar "o makam aracı değil ki" asdsgsjslsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 linea-->Aegea = fluence-->latitude ??? latitude kullanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 vivavale said: linea-->Aegea = fluence-->latitude ??? latitude kullanan var mı fluence-->latitude degil. latitude fluence'ın daha büyügü. Diz mesafesi falan ciddi geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 aynen abi ben de onu kastetmiştim. flu default mümessil aracı hatta hususi kullanan göremedim diyebilirim. ama latitute bir üst segment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 NolaxThensbane said: Genel olarak hiçbir aracın ilk çıkan sene arabası alınmaz diye kanun vardır otomotivde onu aklınızda bulundurun öncelikle. Sebebi nedir acaba bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 aracı tüm bilinen sorunları bitmeden çıkarırlar, üstüne sonradan gelen sorunlar zamanla çözülür. ilk satılanlardaki problemleri serviste çözerken sonraki üretimlerde bunları düzelterek çıkarırlar. belli bir süre sonra da fiyat düşürmek için malzemelerde, kalitede vs. ufak oynamalar yaparak maliyet indirirler. bu da bi modelin ikinci alınmaması gereken dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 e ne zaman alacaz abi biz arabayı o zaman 10 sene geçtikten sonra mı? asdfafdas mantıklı tabi ilk çıkan araba biraz loto oynamak gibi diyosunuz anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 http://egea.fiat.com.tr/ sitesine girip direk ilk 2 resme bakınca arabadan sogudum resmen. secilecek en iyi resimleri bunlarsa gerceğini dusunemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 3D Render abi o fotoğraflar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar