Editor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Nessa ya güvenmiomusunuz mu ? hahah Halen burda gelip bişiler satmaya çalışıo... Hıhı iade etmiş tabi salkfjask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Demek hala buralardasın geçmiş olsun var mı durumunda bir değişiklik ? Ee tabii ki iade edeceğim ortada bir hak varsa neden durduk yere zarar edeyim ? En başından beri iade talebim vardı ama olur da kabul görmezse diye mahkeme ile falan uğraşmamak adına değişim ürünü boşta durmasın o vakte kadar satılsın diye ilan açtım değerinin altına 3200-3100 seviyesine çektim. Apple'dan hafta başı gelen direktif doğrultusunda firma geri adım atmak zorunda kaldı ilk başta ürünü almaya yanaşmayan firma ürünü paşa paşa geri aldı ben de gelen iademin üzerine koyup ikinci telefonu satın aldım, oldu bitti. Hadi kendine çok iyi bak, allah şifa versin en kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle. http://i.imgur.com/93Y9oUi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 buraya nasıl geldim bilmiyorum ama resimde güzel ayrıntı dikkatimi çekti :D arada böyle sessizce silinip gitmesin. nessa ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ctrl+c , ctrl+v yapmış fotoşokta. fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 abi foto AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ne bakıyorsunuz abi siz editore. hastayla oynamayın, günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar