Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Googleı kırdım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arama yapmaya calıstığım zaman birden bu çıktı ve düzelmiyor
main tarayıcım firefox sadece onda oluyor bu

chrome ve ie de sorunsuz

virus mu yedim ne yaptım baya korkuyorum şuan bu ne ya

Mesaj tarihi:
bu neden oldu yazan yere basarsan zaten sebebini görürsün. iş yerindesin zandedersem(büyük bir yer aynı trafik ağında yada) ve vpn de kullanıyorsun üstüne ondan oluyordur. bende bu sebepten oluyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
VPN'den olabilir, senin VPN'yi kullanan biri Google'i kizdirmistir. Ya da IP paylastigin baska biri.

Bot, virus de olabilir bunlar yoksa.
Mesaj tarihi:
iş yerlerinde çok sık oluyor

genelde öğlen aralarında akşam 5'ten sonra işsiz kalan satış danışmanları falan sömürmeye başlıyor interneti o da bu sonucu veriyor sdfs
Mesaj tarihi:
ben çok sık görüyorum bunu. Bende de VPN açıkken üst üste çok arama yapınca çıkıyor. 4-5 pencere hepsinde google hepsinde keyworler, uzun uzun stringler arayınca ÇAT çıkıyor bu.
Mesaj tarihi:
vpn yok bende.
tek ben bağlıyım.

üst üste çok arama yaptım evet. gerçi daha önce böyle bişi hiç denk gelmemişti ne kadar arama yapsam da

modem resledim düzeldi. ama hala bi süphelemiyorum değil yani noluyor diye
Mesaj tarihi:
Firefox proxy kullaniyordur ozaman yapiyor bunu geneldebotlar googlede meta flood tarama yaptigi icin google Boyle bi koruma yapiyor

Yani sana virus girip google ifloodladiysa bunda olabilir ama sadece firefox dedigin icin buyuk ihtimal proxy firefox eklentileri sil
Mesaj tarihi:
Flassh said:

arama yapmaya calıstığım zaman birden bu çıktı ve düzelmiyor
main tarayıcım firefox sadece onda oluyor bu

chrome ve ie de sorunsuz

virus mu yedim ne yaptım baya korkuyorum şuan bu ne ya

virüs yemişsin birşey senin yerine googleye girip bir kelimede bir siteye tıklamaya çalışıyor.

böyle yapınca o kelimede o sitenin sırası yükselecek google drumu çakozlamış onun için soruyor addonları sil.
  • Yeni Oluştur...