Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 arama yapmaya calıstığım zaman birden bu çıktı ve düzelmiyor main tarayıcım firefox sadece onda oluyor bu chrome ve ie de sorunsuz virus mu yedim ne yaptım baya korkuyorum şuan bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=U7qogNbPdIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ilk postta affetmemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bu neden oldu yazan yere basarsan zaten sebebini görürsün. iş yerindesin zandedersem(büyük bir yer aynı trafik ağında yada) ve vpn de kullanıyorsun üstüne ondan oluyordur. bende bu sebepten oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 orada yazan captch'yı gir devam et bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 editör mü diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 VPN'den olabilir, senin VPN'yi kullanan biri Google'i kizdirmistir. Ya da IP paylastigin baska biri. Bot, virus de olabilir bunlar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Torbrowser da falan da oluyor, denildiği gibi vpn de oluyor. Zenmate v.s hepsinden olabilir. Not: Bende editör diye geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 iş yerlerinde çok sık oluyor genelde öğlen aralarında akşam 5'ten sonra işsiz kalan satış danışmanları falan sömürmeye başlıyor interneti o da bu sonucu veriyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ben çok sık görüyorum bunu. Bende de VPN açıkken üst üste çok arama yapınca çıkıyor. 4-5 pencere hepsinde google hepsinde keyworler, uzun uzun stringler arayınca ÇAT çıkıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 vpn yok bende. tek ben bağlıyım. üst üste çok arama yaptım evet. gerçi daha önce böyle bişi hiç denk gelmemişti ne kadar arama yapsam da modem resledim düzeldi. ama hala bi süphelemiyorum değil yani noluyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Aiko said: editör mü diye geldim yeminlen başlığı görünce aynı şeyi düşündüm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bozdun..ode.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Firefox proxy kullaniyordur ozaman yapiyor bunu geneldebotlar googlede meta flood tarama yaptigi icin google Boyle bi koruma yapiyor Yani sana virus girip google ifloodladiysa bunda olabilir ama sadece firefox dedigin icin buyuk ihtimal proxy firefox eklentileri sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Flassh said: arama yapmaya calıstığım zaman birden bu çıktı ve düzelmiyor main tarayıcım firefox sadece onda oluyor bu chrome ve ie de sorunsuz virus mu yedim ne yaptım baya korkuyorum şuan bu ne ya virüs yemişsin birşey senin yerine googleye girip bir kelimede bir siteye tıklamaya çalışıyor. böyle yapınca o kelimede o sitenin sırası yükselecek google drumu çakozlamış onun için soruyor addonları sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar