knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 xcom 2 icin bende alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Darksun said: bu kadar erken beklemiyordum xcom2 yi :D expansion felan geliyor herhalde. ilki de bir yılda gelmişti, resmi forumunda "bu da öyle olacak" dediğimde kudurmuşlardı. steam'de toplamı 160₺ olan 5 tane dlc'si var zaten oyunun şimdiden, ona göre alın derim heh. oyun daha iyi olsa alırdım da 12$ bile ederi yok o gameplay'in maalesef. ilki steam'de %95, bu %78 ve o bile çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 yok o parayi eder. bakmayin yukaridakine. dlclerden de bi tanesi haric olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 wh tw için bu aylık subs açtırdım geçen hafta, şimdi üyeliği beklemeden, hemen kapatırsam bu ayki kalan oyunları gene de alabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 şu bundle cok iyi. https://www.bundlestars.com/en/bundle/all-stars-8-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 stronghold icin alirdim ama iki kez bitirdim, digerlerini oynayacagimi sanmiyorum. belki dwarves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bundle valla tertemiz rahat alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Masticore said: şu bundle cok iyi. https://www.bundlestars.com/en/bundle/all-stars-8-bundle another world 150 defa yükleyip 3 ekrandan sonra geçemedim oyun mu lan aceba kesin o afssafa o zamanlar yetersizdik çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar