Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben diyorumki bu charlar wipe olucak Eno diyorki olmicak . Wipe olursa eno bana horse olmazsa ben ona horse alıcam 50 gold luk horselardan. 50 gold kimde olursa gidip alıcak hemen. Patide şahittir. Vade : 1 ay. Eternal Metcalf / Ace Dude: Tamam wipe olursa sen bana Horse olmassa ben sana horse alıcam Eternal Metcalf / Ace Dude: Tamam mı ? Eternal Metcalf / Ace Dude: ahaha Eternal Metcalf / Ace Dude: Adam gibi iddaa öle 1 gold ne =P Eno: ehehe Eno: horse kaç gold? Eternal Metcalf / Ace Dude: 50 yede var 1000 ede var 8000 ede var Eternal Metcalf / Ace Dude: 50 lik alıız =D ahah Eno: ehehe Eno: kabul anasını satayım Eternal Metcalf / Ace Dude: AHAHA[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 18 Kasım 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ehehehe guzel idda :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eno,gecmis olsun.wipe olcagi kesinlesti diyebilirim,eger wipe olmiycak diyen varsa benle iddia a girsin...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eno wipe çekerler bence de geçmiş olsun sana şimdiden[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 benim bildiğim en az 100gp'ye oluyor horse, ama emin değilim tabii. bence de wipe olacak.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 50 gp for level 40 , %40(60 emin degilim) move speed inc.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 74 gp 24 gp yede atla ilgili binmek icin skill eger falan aliyosun sanirim =) guildda$ aldi dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben wipe olmasını çok istiyorum. Çünkü karakterle uğraşmadım. Eşit şartlarda başlamak işime gelir. Ancak bir de olayın öbür yanı var. Blizz, accountların retailde devam etmesi için gerekli olan teknik ıvır zıvırları bile hazırladı... Bakalım neler olacak ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 50 gold a var ama ben orda en az 80 gold luk gördüm. (Oyunda) [Bu mesaj OffChu tarafından 18 Kasım 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 wipe olucak ve güzel de olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bu arada, şimdi aklıma geldi. Bu iddia yatar. Çünkü, ben us de, eternal ise eu da oynayacak :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 wipe olacak hacivat[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Eno bunu önceden düşünüp iddaya girmiştir bence. "kaybedersem de başka serverda nasıl olsa" :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 lev 60 olan adamlar bile wipe atılsın diyorlar , adamların bence düşünmesinin tek sebebi serverda ilk newbie bölgelerin aşırı kalabalık olacağı.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eno istersen bende girebilirim iddaa ya bu konuda :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çok geç apache ;) açıklandı[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bu arada eternal us de oynayacakmış. borcumuz borç.. ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 November 23 comes the opportunity to begin a new adventure in Azeroth on fresh, untouched servers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hadi atın hayırlı olsun eternal. ben de sevindim wipe'a.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 daha iyi bir fikrim var,kazanan bana mount alsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 wipe ne :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 oyunda charlar vs.. herşeyin gitmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 us serverı icinse pek onemli degil ben im icin :D ama eu serverı icin 0dan baslarlarsa guzel olur sanrım bu wu betaya giremiycez[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 UP efendim eu beta için wipe olacak mı olmayacak mı? kim hangi tarafta iddiaya giriyor bakiim ;) şimdi son gelişmeler: kore open beta sonrası wipe atılmamış aynen retail'de devam etmiş. ben yine de eu'da hep atılacak diye düşünüyordum. çünkü open beta yoktu. open beta olmayınca da her isteyen oynayamayacaktı. şimdi final betada sınırlı sayıda oyuncu alınsa da her isteyeni aldılar. bu yüzden hani diyorum wipe olayı olabilir yine. ama closed beta karakterleri çook uzun süredir devam ettiği için de büyük haksızlık olacak diye düşünüyorum. final betanın başından beri oynayan biri olarak wipe atılmaması işime gelir. ama atılacak diye düşünüyorum. ama yine de bu 2. beta davası sonrasında -küçük de olsa- atılmama gibi bir ihtimal var bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Tamam da 50 gp horse nasıl oluo? :) Ben farklı biliyorum fiyatları?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar