sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Korax said: etoro dan cikariyim parayi bari de bende giriyim iotaya sdf Gel gel, bir günde 150$ kar sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Wispy said: Binance'de IOTA withdrawal'a izin vermiyor. Hayra alamet değil mi ? Yoğunluktan olduğunu düşünüyorum, sürekli açılıp kapanıyor ve sadece iota için olmuyor. Telaşa mahal yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 sipeyskeyk said: Korax said: etoro dan cikariyim parayi bari de bende giriyim iotaya sdf Gel gel, bir günde 150$ kar sdfsda Ya olm 400$ la neyin karini yapiyim sdfshg Neyse dur su parayi cikariyim etorodan da bi geliyim. Azcik aksiyon olsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Aynen hayatının renkleneceği kesin xD https://i.hizliresim.com/3pGrLp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 alım fırsatı ?? abi şuan altcoinlerdeki olayı çözmeye çalışıyorum. her hafta 1 tanesini böyle pumplayıp dikkati çekip yeni para girdikçe mass sell mi geliyor. yoksa cidden geleceği olan coinler, işte 1-2 ay içinde bitcoin gibi 5-10 katına mı çıkması bekleniyor ? ne güzel BTC-LTC-NMC falan 3-4 coin vardı eskiden dsafa tam maaş da yattı bugün aklımı çeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Kademeli 0,5 BTC'i IOTA'ya döndüm bakalım. Ortalama maliyet 2,4 USD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 bitfenixte order history yok mu göremiyorum birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Feyz alma capsi sfdsdfs. 0.025 usd'den 1000 dolarlık girişmiş zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 IOTA yı üretemiyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 sardalya said: cok iyi alis firsati gencler, yatirim tavsiyesidir. 10 binin altina bidaha bulamazsiniz bitcoin falan gecmis olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 elimde 50000 iota var diyelim. bundan çıkıp btc'ye çevirmek istediğimde o 50000 iotayı hep birlikte kime satabiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Exchange'de satis emri veriyosun, satiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ya binance'dan iota almıştım 39 tan elimde 38 küsür var küsürü de satılmıyo nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Aynen.. Küsürrat satılmıyormus.. Binance a mı özel bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ne sacma sey yav, kusurat satilmiyorsa nasil aldiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Exchangelerde aldığınız 1 MIOTA = 1milyon IOTA Aradaki conversionu marketlerin kendi yapıyor sanırım o yüzden küsürat satılmıyor olabilir diye sallıyorum sfdsfds 1000 dolara çıktığında iyiki satmamışız lan dersiniz küsüratı sfdsfds , o zamana zaten IOTA ile starbucksda kahve falan alınıyor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Binance withdrawal'a izin vermediği sürece nasıl güvenebiliyoruz? Congestion ne kadar inandırıcı geliyor sizlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 binance'i tanimam da x katina cikan coin icin congestion uzak bir ihtimal degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 İşin ibneliği atıyorum 10 iota alıuorsun fakat sana gelen 9.9998 iota.. Küsüratta satılmıyo.. Hiç oluyo 1 iotan nfnfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Dark_Soul said: Feyz alma capsi sfdsdfs. 0.025 usd'den 1000 dolarlık girişmiş zamanında bu app nin adı nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=io.getdelta.android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ulan 3.20'de sattım bu akşam daha fazla çıkmaz diye, 3.38 e vurdu fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 paribu'ya direkt kredi kartından para aktarımı yok mu ya ? hesap numarası veriyor havale de bu saaate yapılmıyor mesai saati olması gerekiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Güzel 24 saate 1500 dolar bıraktı. Coin acemisi olmasam 1hafta önceden alacaktım, öteleyip durdum. Neyse sağlık olsun. Şu withdraw olayı canımı sıkıyor benim de binance'de. Wallet'a attığımda kafam rahatlayacak. Trade falan anlamam hiç, zaten komisyonlardan ziyan oluyor exchange'de tutmanın anlamı yok benim için. Biraz kurcaladım, sanırım stop loss da yok. No thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar