Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 hemen ilk pullback'te panik yapıcaksak oynamayalım. size pullbackte alın dedim :P 25 kasım'da aynı saatlerde aynı pump geldi sonrası malum. akşama kadar bu seviyelerde takılır sonra ikinci pump ile to da muhn 400-420 arası hedefim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 PREPARE SIE ROCKETS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 380 topmuş. neyse ilk target'a eriştim bari dsdfgh. bütün exchangeler yeni low yaptı. trend patates oldu bence, gider aşağı. şu son bounceta satın. sonra düşüklerden alırsınız 300-400 arası yeni range olacak sanırım. 300'ü kırarsa 260'a yolu var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 uptrend'i shortlamayın abi https://i.ytimg.com/vi/RFun1T1KnrA/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 abov boner candle'ı bekliyordum tekrar almak için terse geldi dsdfg sell your wives mod on şuanda 350'ye kesinlikle güvenmiyorum 280-300 arasından alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 şuanda bulunduğumuz noktadan bi 30+$ daha düşecek ilk aşamada. ya da 5-6$ daha artar, o noktadan düşer. millet hemen geri çıksın istiyor :D 320-330 arasından girin işte. o noktada whaleler abanıcak gibi geliyor bana, 300'leri bir daha göremeyiz belki diye. eskisi gibi bilinmezlik yok bence 500 yapınca tekrardan. orası tutarsa zaten baya baya muhn. 600'leri bile görürüz yaza kadar ama o nokta kırılırsa 2-3 ay daha sürekli düşer. 220-230 dibin dibini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 abi aksami bekleyin 600lere goturecek uptrend bu noktadan baslayabilir eger gece 1D candle'i 380+ kapatirsak, en kotu bi fakeout denemesi kesin olur 3. pumpi yapmamasi lazimdi. cok acimasiz bi bear trap olabilir su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Xenus said: abi aksami bekleyin 600lere goturecek uptrend bu noktadan baslayabilir eger gece 1D candle'i 380+ kapatirsak, en kotu bi fakeout denemesi kesin olur 3. pumpi yapmamasi lazimdi. cok acimasiz bi bear trap olabilir su :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Xenus'a ozendim, kendi tahminimi soylemek istiyorum. Simdi su noktadan sonra asagi da gidebilir yukari da gidebilir. Yukari giderse ardindan tekrar yukari gidebilir ya da dusebilir. Her iki ihtimalde de pump ya da dump olacagi kesin. Tabi esas hareket gece olacak gibi gorunuyor grafikten. Olay daha cok Cin'in uyanmasi ve Huobi'nun bitcoin exchange'leri arasinda en buyuk paya sahip olmasi ile alakali ama caktirmayin, grafikten okumus gibi yapiyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 TO THE MOON yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 grafiklere baktim kesin ip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 di said: Xenus'a ozendim, kendi tahminimi soylemek istiyorum. Simdi su noktadan sonra asagi da gidebilir yukari da gidebilir. Yukari giderse ardindan tekrar yukari gidebilir ya da dusebilir. Her iki ihtimalde de pump ya da dump olacagi kesin. Tabi esas hareket gece olacak gibi gorunuyor grafikten. Olay daha cok Cin'in uyanmasi ve Huobi'nun bitcoin exchange'leri arasinda en buyuk paya sahip olmasi ile alakali ama caktirmayin, grafikten okumus gibi yapiyorum. sdf abi öncelikle çin'in uyanması diye bişey yok 1D-3D-1W candle'ların kapanacağı zamanlarda önemli aksiyonlar oluyor. 1W candle'ına 1 saat kala pump başladı yukarıda kapadılar vs. ama durum gerçekten fifty-fifty şuan henüz girmediyseniz daha girmeyin boner candle'ı bekleyin :P son düşüşte girdim bende dipten. bu akşam ki 1D candle'ı bekliyorum işte btc-e 370+ seviyesinde kapatırsa çılgın şeyler olacak. kapatmazsa, fakeout yaparsa ve patlamazsa direk satıcam zaten floor test gelir yine. kırarsa 330'a gideriz daha önce %30 ihtimal yukarı, %60 ihtimal 330'a giderdik diyordum, %10 onu da kırıp uzun bi down trend ile 250 ile dip yaparız diyordum da 3.pump gelince işler değişti. hatta çin tepeden bırakılan ilk dump'ın seviyesinin bile üzerine çıktı EK: yalnız dolar indeksi düşüyormuş çok fena. btc ile arada correlation var diye bi yazı okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 fakeout'u yaptı tepede çıktım ben. inmeye başladı şimdi. 350'i test edicek yine bakalım ama bu sefer alttan girmem ama 50-50 aşağı kopabilir kopmazsa zaten 352'lerden yukarı boner'ı diker o zaman girerim dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 arkadaşlar boner candle geldi!!! abov short squeeze fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 abow yeni bubble'ın başlangıç noktası. hedef 600+ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 BOOMMMMMMMMMM https://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw ARE WE MOONING NOW? bu daha başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Oha oha noluyo Sabah büyük oranda fiata geçmiştim. Lanet olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yukarı kopuyor yine fakeout'muş sanırım 400 kırılmayacak şimdilik 360-370 arasına inebiliriz belki tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 benim candle'ım geldi yine bakalım nerelere gidiyoruz bu sefer oha 397'de girdim 15dk içinde 417 geldi bfx inanılmaz bullish bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 TODAY WE DINE ON THE MOON! çin'de devaluasyon hype'ı başlayacak sanırım http://www.zerohedge.com/news/2015-12-08/something-snaps-china-bitcoin-takes-out-stops-soars-higher satoshi nakamoto'yu bulmuşlar galiba http://www.wired.com/2015/12/bitcoins-creator-satoshi-nakamoto-is-probably-this-unknown-australian-genius/ http://gizmodo.com/this-australian-says-he-and-his-dead-friend-invented-bi-1746958692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 abi western exchangeler ne kadar keko ya çin 10$ düşüyor çıldırıyorlar. bfx'de 422'den satıp 407'den geri girdim lel yalnız 419-420'e gelirse çıkıcam kenarda bekleyecem biraz. tekrar 380-390'lara sürebilirler. 380'de yaptıkları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 botlar ne fena ya zamanı gelmeden önce pump yapan whale'e bile acımıyorlar hemen mean'e geri döndürüyorlar fiyatı. çin yine yuan'ı devalue edicekse insider bilgi alıp, coinleri toplamış olabilirler. yeni high güven veriyor şimdilik bakalım fiyatı 440-450'lere getirmeden dumplama şimdilik mantıksız geliyor bana ya. bi köpekbalığı geçen seferki gibi bitfinex'te 4k coin birden dumplayıp crashı tetiklemezse. yine de olası bi crashte 30-40$ düşer fiyat ona göre tetikte olun. bu gece ya da yarın sabah iki yönden birine ağır kopacak bfx için yazıyorum 385->346 geldi 425->384 gelir, olası crashte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 kafayi yedin iyice bitcoin bitcoin diye sdgfsd sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 xenus nereden al sat yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Çubuk yukarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar