-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 aha geldi haram lokmacı, ne kadar kaybettin sen onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 yildirimokur said: ,,,,,,,,,, Bu iş kumardan farksız dedim, hastalık dedim. Konuyu kitlediler, btcturkun adamı heralde bunlar. Yol yakınken alın bütün paranızı çıkın. Alın terinizle kazanın paranızı. Sana ne lan? Git burdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 neyse 300 dip olduğu belli oldu zaten 280$'den aşağı düşerse minerları bile amorti edemeyecek duruma geliyordu. temmuz'da mine hızı yarılanacak o zaman bi hype daha gerçekleşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 fena silkelediler bu sefer BTC IS DOOMED! hype'ı yaratarak ortada fol yok yumurta yok iken cuma öğleye kadar hedef 380-400$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 burada herkes btc-e ya da btcturk'te mi trade yapıyor yoksa bitstamp, bitfinex ya da çin exchangelerini kullanlar var mı? çin exchangelerinde fee yokmuş sanırım deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 şom ağızlıyım ya allahtan 336'dan çıkmıştım lel hmm pump gelmek üzere sanırım, geri girdim 324'ten. doom canceled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 çin başladı çoşkuya ilk target: 357-363 ikinci target: 376-380 300$ 9 ayda oluşan direnç diye bir yerde okumuştum. anormal bi haber gelmedikçe 300'ü kırması çok zor artık. zaten son silkroad coin auctionı bitti. inşallah dumplanıcak fbi coini kalmamıştır daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 325ten ne var ne yoksa çıktım, düşsün pls 100 e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 anam düşüyor gene atladım gemiden 334'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Dur gitmesin hele bir günde buraya kadar zor çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 hafta sonu klasiği gene düşecek gibi valla. akşama doğru belli olur vaziyet. yükselebildiği noktada çıkın bence, baya riskli şuan. 345 kırılmayınca uptrend yalan oldu. yukarı doğru breakout'u görmeden elleşmemek lazım, 300'ü tekrar test edicek gibi. ama o civarda stabilize olur, artık min 250-270'den aşağısını beklemek aç gözlülük olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ahahahaha. Tutmuyo arkadas senin dediklerin, zorlama yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 xenus ne dersen tersini yaptim ve kazandim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 sinyallere gore hareket ediyoruz abi. kristal kurem yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 major resistance noktası tepti bizi dsdf uçuyoruz gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 son pump baya çabuk söndü. 370'lerden çakıldığımız zamanın tekrarı olacak gibi sanki. elleşmiyorum artık dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 en kritik saatler şuan. azıcık yükseldiği gibi dumplar geliyor. 1-2 saate belli olur yönü. baya daraldı trend line. ben yukarı doğru breakout gelmeden girmem zaten şuanda, 300'ü test edicek gibi tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bitcoinin yaratıcısını nobele aday göstermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Xenus said: çin başladı çoşkuya ilk target: 357-363 ikinci target: 376-380 300$ 9 ayda oluşan direnç diye bir yerde okumuştum. anormal bi haber gelmedikçe 300'ü kırması çok zor artık. zaten son silkroad coin auctionı bitti. inşallah dumplanıcak fbi coini kalmamıştır daha :P lel break up başladı yukarıya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Xenus yazma artik yeter. Sen bunu dedikten hemen sonra dusmeye baslamis yine. Tutturamiyosun mudur birak. Bir de tahminin tutmadigi, grafik diger tarafa dondugu an "tamam o tutmadi ama simdi boyle olcak demekki" diye diye loop'a girdin resmen. Erke donergeci gibi enerji ureticen diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 abi market karar verme aşamasındaydı. ama dün gece fakeout olduğu belli oldu pump hemen pıstı yine. girdiğim gibi çıktım zaten. paris haberi gelince topici uplamayayım dedim. şuanda ana trendline'ın da aşağısına doğru kırıldı, 300 testi garanti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 yukarı gidiyoruz galiba. bitstampte bi whale 25$'lık pumpladı yanlışlıkla bastıysa bilemiyorum ama :D http://i.imgur.com/e1FMoi8.png fat fingermış ahahaha. kaç bin dolar kaybetti acaba şu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 öyle herkes bitcoin al sat yapıp para peşinde koşmuyor silah uyusturucu falan filan muhabbetine de alan satan oluyor gözardı etmeyelim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 kanamaya başladı sonunda. bütün hafta sonu botlar fiyatı fixledi resmen ama 360'lara bounce bile gelmeden kırılması kötü haber. 300'ü bile kıracak galiba bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar