Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

,,,,,,,,,, Bu iş kumardan farksız dedim, hastalık dedim. Konuyu kitlediler, btcturkun adamı heralde bunlar. Yol yakınken alın bütün paranızı çıkın. Alın terinizle kazanın paranızı.

Sana ne lan? Git burdan...
Mesaj tarihi:
neyse 300 dip olduğu belli oldu

zaten 280$'den aşağı düşerse minerları bile amorti edemeyecek duruma geliyordu. temmuz'da mine hızı yarılanacak o zaman bi hype daha gerçekleşebilir
Mesaj tarihi:
burada herkes btc-e ya da btcturk'te mi trade yapıyor yoksa bitstamp, bitfinex ya da çin exchangelerini kullanlar var mı?

çin exchangelerinde fee yokmuş sanırım deneyen oldu mu?
Mesaj tarihi:
çin başladı çoşkuya

ilk target: 357-363
ikinci target: 376-380

300$ 9 ayda oluşan direnç diye bir yerde okumuştum. anormal bi haber gelmedikçe 300'ü kırması çok zor artık. zaten son silkroad coin auctionı bitti. inşallah dumplanıcak fbi coini kalmamıştır daha :P
Mesaj tarihi:
hafta sonu klasiği gene düşecek gibi valla. akşama doğru belli olur vaziyet. yükselebildiği noktada çıkın bence, baya riskli şuan. 345 kırılmayınca uptrend yalan oldu. yukarı doğru breakout'u görmeden elleşmemek lazım, 300'ü tekrar test edicek gibi. ama o civarda stabilize olur, artık min 250-270'den aşağısını beklemek aç gözlülük olur bence
Mesaj tarihi:
en kritik saatler şuan. azıcık yükseldiği gibi dumplar geliyor. 1-2 saate belli olur yönü. baya daraldı trend line. ben yukarı doğru breakout gelmeden girmem zaten şuanda, 300'ü test edicek gibi tekrar
Mesaj tarihi:
Xenus said:

çin başladı çoşkuya

ilk target: 357-363
ikinci target: 376-380

300$ 9 ayda oluşan direnç diye bir yerde okumuştum. anormal bi haber gelmedikçe 300'ü kırması çok zor artık. zaten son silkroad coin auctionı bitti. inşallah dumplanıcak fbi coini kalmamıştır daha :P

lel break up başladı yukarıya doğru
Mesaj tarihi:
Xenus yazma artik yeter. Sen bunu dedikten hemen sonra dusmeye baslamis yine. Tutturamiyosun mudur birak.

Bir de tahminin tutmadigi, grafik diger tarafa dondugu an "tamam o tutmadi ama simdi boyle olcak demekki" diye diye loop'a girdin resmen. Erke donergeci gibi enerji ureticen diye korkuyorum.
Mesaj tarihi:
abi market karar verme aşamasındaydı. ama dün gece fakeout olduğu belli oldu pump hemen pıstı yine. girdiğim gibi çıktım zaten. paris haberi gelince topici uplamayayım dedim. şuanda ana trendline'ın da aşağısına doğru kırıldı, 300 testi garanti gibi
Mesaj tarihi:
yukarı gidiyoruz galiba. bitstampte bi whale 25$'lık pumpladı

yanlışlıkla bastıysa bilemiyorum ama :D

http://i.imgur.com/e1FMoi8.png

fat fingermış ahahaha. kaç bin dolar kaybetti acaba şu yüzden
Mesaj tarihi:
kanamaya başladı sonunda. bütün hafta sonu botlar fiyatı fixledi resmen

ama 360'lara bounce bile gelmeden kırılması kötü haber. 300'ü bile kıracak galiba bu sefer
  • Yeni Oluştur...