Mino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 https://bitcointalk.org/index.php?topic=2684045.0 3 Ocak'ta çeşitli olaylar olmuş, belki Pati için pleb-tier bir gelişme bu ama yine de bilginiz olsun diye koyuyorum. İyi saklayın coinlerinizi sonra burada mağdur haberleri okumayalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 efsane drama dönüyor ya, pis çarpmışlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Mino said: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2684045.0 3 Ocak'ta çeşitli olaylar olmuş, belki Pati için pleb-tier bir gelişme bu ama yine de bilginiz olsun diye koyuyorum. İyi saklayın coinlerinizi sonra burada mağdur haberleri okumayalım. :) cok komik ya adam o kadar rahat ki VPN bile kullanmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Hahahah adam savcılığa btc'lerim çalındı diye başvuruyor. Sen kara para mı aklıyon amk diye , adama soruşturma açılıp banka hesaplarına bloke konuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 yalan abi suyu bulandiriyolar fake hesaplarla, millet sikayet etmesin bunlari diye. o muhabbet olsa, savcinin once btcturku, koinimi, paribuyu incelemeye alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=JCR3722ACTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 cypto para borsalarinda her gun %2 kazanacak bir strateji yada yontem mumkunmu bunu 365 gun boyunca ortalamada gunluk %2 yi tutturcak sekilde yapmak mumkun ise yapacak kisiye basardigi takdirde bir yilin sonunda 1m $ verebirim ayrica gunluk %2 nin ustunde de yapilan karinda hepsini alabilir. not btc olarak dusunebilirsiniz dolar olarak degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 her gün %2 yapsak kendimiz yapar sana havadan 1m$ verirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Ben %1 challenge baslattim kendime sene basinda. 0.53 bitcoin ile basladim, 8.gunde de hedefimi tutturmus bulunuyorum. Ne kadar devam edebilirim bilmiyorum ama 360 gun boyunca devam edersem toplamda 19 bitcoin'im olcak. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Insanlar niye calisiyo ki zaten. Bok gibi para kazaniliyoken niye hala sgk aysonu falan diye kasiyo ki millet cozemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 işe güce gerek yok, crypto var ya kazanıyorum diyen zaten patlıyor her crash'de. crypto işi sürdürülebilir değil, inanmayan grafiklerde 2013'e tekrar bi göz atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Esh said: Insanlar niye calisiyo ki zaten. Bok gibi para kazaniliyoken niye hala sgk aysonu falan diye kasiyo ki millet cozemiyorum Bi cozsen zaten hepimiz rahatlicaz. Bak bu eleman training/teaching business'dan full time trader'liga gecmislerden. https://twitter.com/johnomarkid?lang=en Istiyosna otur izle video'larini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 3 haftalık %500 oldu benim ven sağ olsun Anapara düşük ama, daha çok girecektim btcturk e daha fazla para yedirmek istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Tim said: Esh said: Insanlar niye calisiyo ki zaten. Bok gibi para kazaniliyoken niye hala sgk aysonu falan diye kasiyo ki millet cozemiyorum Bi cozsen zaten hepimiz rahatlicaz. Bak bu eleman training/teaching business'dan full time trader'liga gecmislerden. https://twitter.com/johnomarkid?lang=en Istiyosna otur izle video'larini falan su verdigin adamın tek isi su course'ı 500$'a satmak. https://course.chainoperator.com/ aldınmı la yoksa course'ı dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Sen de Esh de boyle bir bakista cat diye anliyosunuz abi herseyi de ne hikmetse bi su crypto currency'den voleyi vuramiyorsunuz. Cok ilginc vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 vole kime gore vole olm, biz kucuk adamız, 1000$'ı gorunce voleyi vurdum diyorum ben mesela. course'u aldıysan paylassana hacım dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Bi yilda komparador olmus olmasi lazim burada yazanlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Olur mu abi? En iyisini biliyosunuz. Ben yillardir taniyorum mesela elemani, taa IOS 7-8 kurslari yaptigindan beri. Bir suru yazisini okudum, bir suru konusmasini dinledim ama senin gibi 3 dakkada icinden gecemedim, ruhunu goremedim. Boyle yeteneklerle nasil oluyor da gelecegi gorup zengin olamiyorsunuz anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 tamam kızma hacı abi, videoyu gonderde yolumuzu bulalım dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Hasa abi. Keriz video'su onlar, yakismaz size. Yoksa su dakka parasini verip alirdim yani np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 kendimden utandım yeminle, iyiki bi goygoy yaptık, hemen kızıyon. küstüm gidiyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Lopeth said: 3 haftalık %500 oldu benim ven sağ olsun Anapara düşük ama, daha çok girecektim btcturk e daha fazla para yedirmek istemedim para gonder ben sana alirim coinbaseden canims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Az önce aklıma gelen bi şeyi anlatıyorum. 2015 Kasım'da opskins'den son satışımı yapmıştım ve o zamanlar bitcoinle payout yapıyordu opskins ve toplamda 10klık skin satmışım. O zamanlar bitcoin olarak çekseymişim.... Bb bi süre yokum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 abi olsaydi etseydi ile milyonluk adamlar var burda. sıkma canini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar