Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bademcik ameliyatı nerde olurum


Artariel

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:

Niye aldırmak istiyorsun?

Aldırmış biri olarak 20 sene önce keşke aldırmadan devam etmenin bir yolu olsaydı diyorum...


benim de aldırmam gerekiyor yahu.

benim bademcikler ölmüş. pislik topluyorlar sadece başka bişey yapmıyorlarmış şuan. 3 ayrı doktor aldırmamı söyledi. yani sağlıksal bir aciliyetinden değil ama çöpler şuan dediler.

yaptığı şey de tonsil taşı diye leş bişey. boğazda çıkıyor sanki mısır koçanı takılmış gibi bir his yaratıyor ve geçmiyor. iğrençliği düşün.

http://entkidsadults.com/wp-content/uploads/2013/10/tonsil-stones.jpg

ben de aldırıcam işte. sen aldır bana da anlat bakayım korkuyom durduk yere bıçak altına girmeye ya. sdfg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

black-ice'ın dediği sebepten dolayı aldırıyorum. problemden başka bir şey yaratmayan bu yapıya ihtiyacım yok. beraberinde leş gibi sorunlar getiriyor çünkü, o leş gibi sorunları çözmeye önce boğazdan başlıyorum sonra aşağılara doğru giderim. önce şu pislik yuvalarını aldırmam gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle, aslında hiç bir işe yaramıyor denilen bu arkadaşlar, boğazınızın defans mekanizması.

ha iltihaplandığında falan sıkıntı kabul ediyorum, ekmek bile yiyemezsin.

ama mikrobun akciğere inmesi kolaylaşıyor aldırınca.

en basitinden örneğin tiroid problemlerinde bademciğin bulunmaması tetikleyici rol oynayabiliyor.

benim durumumda ilkokul 1. sınıfta olay dayanılmaz raddeye gelmişti. her hafta ateşli hastayım, yutkunamıyorum falan aldılar tabii...

şimdi her hasta oluşumda ilk iş öksürüyorum hıncahınç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

artariel genel mi lokal mi aldıracaksın? lokal böyle adamı kasar gibi geliyor bana ama genel de uzun iş. gerçi kafası da güzel.

2 kere genel oldum. öldüm gibi oluyor ya. çok can sıkıcı asdfg yani inançlı biri değilsen fln ölmüş gibi oluyon hakkaten. aciliyeti olsa takmam da böyle şimdi durup dururken çok kasıo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

thermal welding yöntemi ile yapan bir hastaneye git.ben izmir'de şifa hastanesine gitmiştim de, aynı sebepten aldırmak için.doktor kızmıştı, durduk yere ameliyat mı olunur diye.o taşların asıl sebebi bademcik değilmiş.muhtemelen reflü ya da geniz akıntın filan var, onlar sebep olabiliyor.

ben boğazımdan çok çektim, baya doktora gittim farenjit dediler hep.ankara'da bayındır hastenesine gittim, doktor bademcikler ölmüş yarın gel alalım hemen filan dedi, sırf para koparmak için.en son şifa'ya gittim işte aldırmak için, adam sorunun kaynağını buldu, gastro özofajial reflüm varmış.bir de toza alerjim var, geniz akıntısı yapıyor.bunlara dikkat ettiğim zaman boğazda da bir sıkıntı olmuyor.

ayrıca bademciğe parmakla bastırınca taş çıkıyor, ılık tuzlu su gargarası da temizliyor baya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi önceki sayfada da demişler birilerine. Demek ki taktik bu. Apandisitte de "biraz daha gecikseydiniz patlıyomuş" diyolar mesela her ameliyat olana

DOKTORLARIN TAKTİKLERİNİ BİR BİR ORTAYA DÖKÜCEM. BAKIN BURASI ANKARA, 1954, BENZİN KARNEYLE. CHPYE OY VERİRSENİZ BENZİN YİNE KARNEYLE OLUR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...