Artariel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 istanbul'da bi yer arıyorum, tahminimce maksimum 1000 lira oluyormuş bu ameliyatlar, o fiyata kadar okeyim. var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 İstinye'de vardı bir yer ismini hatırlayamıyorum, baya iyi yapıyorlar temiz güleryüzlü insanlar, üstelik ikramları da çok. Park sorunu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hastanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Niye aldırmak istiyorsun? Aldırmış biri olarak 20 sene önce keşke aldırmadan devam etmenin bir yolu olsaydı diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Benim de aldıralı oldu baya, rahatım ama. Ne gibi problemler yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bende 6-7 yaşlarında olduydum ilk okul 1 de. Ne gibi sorun yaşıyosun harbi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 1000tl çok bizim kasap hayri abi 500 e alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 MrLevie said: Niye aldırmak istiyorsun? Aldırmış biri olarak 20 sene önce keşke aldırmadan devam etmenin bir yolu olsaydı diyorum... benim de aldırmam gerekiyor yahu. benim bademcikler ölmüş. pislik topluyorlar sadece başka bişey yapmıyorlarmış şuan. 3 ayrı doktor aldırmamı söyledi. yani sağlıksal bir aciliyetinden değil ama çöpler şuan dediler. yaptığı şey de tonsil taşı diye leş bişey. boğazda çıkıyor sanki mısır koçanı takılmış gibi bir his yaratıyor ve geçmiyor. iğrençliği düşün. http://entkidsadults.com/wp-content/uploads/2013/10/tonsil-stones.jpg ben de aldırıcam işte. sen aldır bana da anlat bakayım korkuyom durduk yere bıçak altına girmeye ya. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 icmeyin nan sigara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bende bu problem sigarayı bırakınca çıktı bu arada. hatta bi ara tekrar başladım geçti falan. sigaranın iyi geldiği tek şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 black-ice'ın dediği sebepten dolayı aldırıyorum. problemden başka bir şey yaratmayan bu yapıya ihtiyacım yok. beraberinde leş gibi sorunlar getiriyor çünkü, o leş gibi sorunları çözmeye önce boğazdan başlıyorum sonra aşağılara doğru giderim. önce şu pislik yuvalarını aldırmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 MrLevie said: Niye aldırmak istiyorsun? Aldırmış biri olarak 20 sene önce keşke aldırmadan devam etmenin bir yolu olsaydı diyorum... neden pişmansın? hiçbir faydası yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ne kadar derine indiğini ölçebiliyorsun karanlıksa oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 şöyle, aslında hiç bir işe yaramıyor denilen bu arkadaşlar, boğazınızın defans mekanizması. ha iltihaplandığında falan sıkıntı kabul ediyorum, ekmek bile yiyemezsin. ama mikrobun akciğere inmesi kolaylaşıyor aldırınca. en basitinden örneğin tiroid problemlerinde bademciğin bulunmaması tetikleyici rol oynayabiliyor. benim durumumda ilkokul 1. sınıfta olay dayanılmaz raddeye gelmişti. her hafta ateşli hastayım, yutkunamıyorum falan aldılar tabii... şimdi her hasta oluşumda ilk iş öksürüyorum hıncahınç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 artariel genel mi lokal mi aldıracaksın? lokal böyle adamı kasar gibi geliyor bana ama genel de uzun iş. gerçi kafası da güzel. 2 kere genel oldum. öldüm gibi oluyor ya. çok can sıkıcı asdfg yani inançlı biri değilsen fln ölmüş gibi oluyon hakkaten. aciliyeti olsa takmam da böyle şimdi durup dururken çok kasıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Abi tonsil taşını abeslangla sürttürüyosun düşüyo eğer o yüzden aldıracaksan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 caresi deepthroat diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sen öyle diyince bi kıpırdanma oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Drall said: Abi tonsil taşını abeslangla sürttürüyosun düşüyo eğer o yüzden aldıracaksan sdfg ben evde kulak çöpüyle falan çok denedim alamadım hiç ya. doktor böyle kancalarla fln çıkardı gittiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sert-künt cisim lazım ya kulak çöpü olmaz. Kancalar falan profesyonel elin işleri. Ben anca abeslangla sürttürebilirim sdf Çıkmazsa o zaman gogo kbb kancaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 thermal welding yöntemi ile yapan bir hastaneye git.ben izmir'de şifa hastanesine gitmiştim de, aynı sebepten aldırmak için.doktor kızmıştı, durduk yere ameliyat mı olunur diye.o taşların asıl sebebi bademcik değilmiş.muhtemelen reflü ya da geniz akıntın filan var, onlar sebep olabiliyor. ben boğazımdan çok çektim, baya doktora gittim farenjit dediler hep.ankara'da bayındır hastenesine gittim, doktor bademcikler ölmüş yarın gel alalım hemen filan dedi, sırf para koparmak için.en son şifa'ya gittim işte aldırmak için, adam sorunun kaynağını buldu, gastro özofajial reflüm varmış.bir de toza alerjim var, geniz akıntısı yapıyor.bunlara dikkat ettiğim zaman boğazda da bir sıkıntı olmuyor. ayrıca bademciğe parmakla bastırınca taş çıkıyor, ılık tuzlu su gargarası da temizliyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Ayrıca bademcikler ölmüş iş yapmıyo ne demekmlan. Hayatımda öyle bir teşhis duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 he valla 3 doktor da aynı şeyi söyledi farklı zaman ve yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bi önceki sayfada da demişler birilerine. Demek ki taktik bu. Apandisitte de "biraz daha gecikseydiniz patlıyomuş" diyolar mesela her ameliyat olana DOKTORLARIN TAKTİKLERİNİ BİR BİR ORTAYA DÖKÜCEM. BAKIN BURASI ANKARA, 1954, BENZİN KARNEYLE. CHPYE OY VERİRSENİZ BENZİN YİNE KARNEYLE OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 snowballing de iyi geliyor boğazda ne varsa alıp götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar