Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam arkadaşlar :)

Angel_85

Öne çıkan mesajlar

said:
lord_elvyn, 12 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
ardethten angelin fake oldugu yolunda duyumlar aldim. eger oyleyse penth in secimleri hakkında biraz daha dusunmemiz gerekecek...

ben angela fake demedim
nitekim burda olan bazı olayların fake olduğunu düşündüğümü söyledim ama tabi yapılan sohbetlerin yanlış yorumlanıp buraya konulması beni çok üzüyor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Kasım 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 13 Kasım 2004 02:32 tarihinde demiş ki:
namus bekcisi,seviye olcerler hemen atlamis.
ne demek yahu bi kiz icin patinin dustugu duruma bak.iki dakka sacmalamayin...

heralde millet bizim harbi abazanlar olduğumuzu falan sanıyo heh maksat geyik. Aman sabahlar olmasın buralar bizi bozmasın.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dooman, 13 Kasım 2004 02:39 tarihinde demiş ki:
ulan millet kesin anladı şimdi sabancı'nın nasıl aç bir yer olduğunu. ne adamlarsınız :D

Ahahaha :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 12 Kasım 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
tamam şimdi az bi gidin uyuyun artık yeter.
sonrada 10 sene sonra gelip burda yazdıklarınıza gülün yada gülünmeyecek şeyler yazın.

sanırım 10 sene geçmeden de gülebiliyorum burada yazılanlara..
arkadaşlar anladık iki güzel pati katılmış aramıza ama bu kadar HEVES de fazla. uzun zamandır yazmıyordum paticik'e böylece de geri dönmüş oldum, Angel kıskanmazsa :) bana da hoşgeldin diyebilirsiniz.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...